Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 722 189
  • 14 817

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Pelin lopputulemasta riippumatta tietynlaista mielihyvää saa kyllä tuosta Kärppien taapertamisesta. Onhan tuo aivan käsittämätöntä, että tuolla nimilistalla voi pelata noin passiivista antijääkiekkoa. Tepsinkin peli on valovoimaista tuohon verrattuna.
Mutta mieti mitä ne on keväällä?
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tuomiston toinen lämäri tällä kaudella ja molemmista maali. Vai muistaako joku kolmatta?
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Viikosta 8/9 pistettä. Voittoputkessa ollaan, maistuu. Vaikka piste ryssittiin tänään, viikko kokonaisuudessaan oli upea.

Hienoa saada näin iso onnistuminen Tuomistolle, upea syöttö myös Skaldolta. Tuomisto oikeasti parantanut peliään viime kierroksilla. Keep it simple, tästä tää lähtee.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
3/3 voitot, 8/9 pisteet tällä viikolla. Enemmän kuin osasin odottaa, vaikka lähellä oli täydetkin pinnat. 100% alivoima koko viikolta ja tänään 100% ylivoima! Muutenkin suurimmaksi osin hyvää pelaamista Tepsiltä tämä viikko varsinkin viime viikkoihin verraten. Onneksi Ahokas ärähtänyt joukkueelle, sitä tarvitaan aina välillä.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No Liiga kärki vaan tiivistyy. Otteluja on joukkueilla eri määrät pelattuna ja TPS on siinä ihan hyvissä asetelmissa.
 

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Tuomiston viime peleistä kyllä erimieltä, isoissa ongelmissa jyppiä ja KalPaa vastaan. Tänään kun Kärpät ei juurikaan antanut painetta niin puolustajille ei hirveästi virheitä tullut kiekollisessa pelissä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä oltaisiinko ansaittu 3 pistettä. Ehkä enemmän harmittaa että noin hengetön kotijoukkue saa edes yhden pisteen.

Tepsiltä kuitenkin askel eteenpäin tällä viikolla. Luonnetta kun on löytynyt ja palattu ns.perusasioihin niin kummasti se pelikin sieltä pikkuhiljaa paranee. Tänään ei toki nähty mitään erityistä. Viikolla saadaan näköjään taas treenata ja vklp mennään kahdesti kotona. Tästä on hyvä jatkaa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Helvetin hyvä viikko. Ja jumalauta MAALEJA.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
En tiedä oltaisiinko ansaittu 3 pistettä. Ehkä enemmän harmittaa että noin hengetön kotijoukkue saa edes yhden pisteen.
Kyllä olisitte ansainneet. Kärpät oli umpipaska reilut 58 minuuttia. Tämäniltaisella oksennuksella kotiyleisön edessä ansaitsee 0 pistettä sata kertaa sadasta.

Ja Ahokkaan peli suorastaan hivelee silmiä kun vertaa, mitä se on Marjamäellä tällä hetkellä.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se lisäksi kerran vetänyt läissyllä jäänuoliaisen Turussa tolppaan semmosesta helvetin leveästä haara-asennosta.
Minäkin olen jo vuosikymmeniä sitten "laukonut ja yläriman/ tolppien kautta " sisään seurauksena tyttö ja 2 poikaa. Kuten Kuopiolaisen Laakasijat joukkueen slogan kuuluu " elä laakase, naatitaan"
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kolme peliä katsomatta, 3+3+2=8 pistettä niistä. Ei huono.
Samaa tässä laskeskelin. Lukko pelin jälkeen jäänyt pelit katsomatta pääasiassa kiireiden takia, mutta ei ole kyllä mitään valtavaa hinkua ollut tuon viikon takaisen räpellyksen jälkeen. Lähes ekslusiivisesti tullut katsottua livenä ja ruudulta hävityt pelit, joten mietin, pitäisikö jatkossakin vaan väijyä Liigan nettisivujen tilastoista nuo ottelut.

Joka tapauksessa TPS:lle positiivinen viikko mikä on oikein kiva, sillä viikko sitten jääkiekko vitutti enemmän kun pitkään aikaan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Nämä on niiiiin monesti kääntyneet väärin päin joten olipa erittäin iloinen yllätys että oli kuitenkin pystytty raapimaan toinenkin pojo himaan!

Tuloksellisesti erittäin hyvä viikko, oikeastaan täydellinen. Nousussa oleva JYP, paras kotijoukkue KalPa ja aina paha Raksila+lauantai = arvosana 10+. Vaikka pelillisiä haasteita riittääkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös