Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 151
  • 14 817

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Kiitos TPS! Ja kiitos voiton ainoa mahdollistaja Lassi Lehtinen!
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ja kyllä, pelottaa kun Kalpa hakee tasoitusta ja meillä Rafkin + Pulli pakkina.
Mihin tämä oikein perustuu nykyään kun tätä paria haukutaan aivan surutta kokoajan? Tehotilastoissa kärkipakkeja joukkueessa ja valmennus luottaa mutta rapaa lentää.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se oli hyvä vaihto paljon parjatulta Pulli-Rafkin parilta. Molemmat otti blokin ja voittivat omat kamppailut. Ja Ruben vielä näytti Räsäselle, että maalille ei pääse ilmaiseksi.

Jep, pelotti tuossa aiemmin, mutta hoitivat hommat erittäin hyvin. Ja Rafkin toi sitä tunnetta mitä itse kaipaan; jos haluat maalin eteen niin se myös sattuu. Tuota lisää.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
No Lehtinen oli muurina tärkeillä hetkillä mutta kiitos pitää antaa myös maalin tekijöille. Muuten olisi turhan pitkä reissu Ouluun. Nyt se voiton myötä lyheni merkittävästi.

Joo, lähinnä viittasin erään nimimerkin aikaisempiin kommentteihin tuolla aikaisemmin. Samaa mieltä olen kanssasi!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mihin tämä oikein perustuu nykyään kun tätä paria haukutaan aivan surutta kokoajan? Tehotilastoissa kärkipakkeja joukkueessa ja valmennus luottaa mutta rapaa lentää.

Itselläni ainakin ihan virheiden määrään. Rafkinilla on nyt haasteena saada kiekkoa omista pois fiksusti (pitkiä, roiskimista..), Pullilla taas menee välillä vähän liian kikkailuksi ja omissa kadottaa kiekon kun alkaa säätämään liikaa.

Mutta! Tänään osoittivat tuossa viimehetkillä sen, että heitä uskaltaa peluuttaa myös 6-5 alivoimalla. Erittäin hyvää duunia.
 

Ratapiha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli paljon hyvää ja hyvin päästiin maalipaikoille ja nyt saatiin onnistumisia. Martin jatkaa hyviä otteitta ja vieläkö saataisiin Pyyhtiälle itseluottamus takaisin niin hyvää tulee. Oli kovat pisteet!
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Da Kollikin pelas mun mielestä parhaan pelinsä tänään. Voitti kaksinkamppailuja ja antoi hyviä passeja. Vielä ei maalia, mutta parantaa koko ajan mikä on positiivista kuin mikä!

Dal Colle oli kyllä tänään hyvä. Ei vielä mikään NHL:n 5. varausvuorolla menneen pelaajan esitys, mutta nousujohteisesti tuntuu mielestäni pelaavan. Saadaan tästä varmaan sellainen sylkykuppi, joka kuitenkin painaa kauden jollain 0.66ppg samalla kun haukutaan fleguksi. Nyt kun joukkueella on auennut maalihanat (seittemän maalii kahteen peliin hei!) niin katsotaan mihin tämä tästä kehittyy.

edit: lisätään vielä myös "ihanpaska" Johansson, joka nyt neljän pelin maaliputkessa. Aloitusvoitto% on huono, mutta on pelimiehen elkeitä noinkin vanhana ukkona. Tärkeä mies keväällä kokemuksensa, mestaruuksiensa ja tuon vedon myötä.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Myönnän antaneeni Dal Collelle joissain peleissä kritiikkiä, esimerkiksi tänään. Tuo miehen peliasento ja kehonkieli ovat sellaisia, että mies näyttää pelaavan noin 60% teholla. Tästä huolimatta antaa jokaisessa pelissä sellaisia oivaltavia syöttöjä, joihin kukaan muu meidän jengissä ei pysty. Tämän korkean iq:n puolesta myös miehen tehot ovat kohtuulliset, pisteet/peli menee meillä kärkipäähän. Pelimies ehdottomasti, mutta mutta, joku tuossa silti hiertää.

Ymmärrän, että uusi ympäristö (ensimmäistä kertaa) ottaa aikansa. En ole miehen pelejä lätäkön takaa katsellut, joten en osaa sanoa, onko miehen peliasento ja olemus samanlaiset kuin täällä on nähty ja korkea varausnumero on tullut peliälynsä ansiosta.

Odotan että mies antaisi itsestään enemmän. Näyttäisi sen, että tuli oikeasti hakemaan täältä sen buustin, jolla nostaa itsensä liigan kärkipelaajaksi, jotta portti aukeaa takaisin sinne kovimpaan. Nyt ollaan nähty sellaista kädenlämpöistä menoa: ihan joo ok, mutta ei riitä, ainakaan vielä.

Sinänsä aika kiva, että meidän sijoitus on tämä, vaikka ihan hiton monelta ukolta on vielä odotettavissa huomattavasti enemmän, mitä ollaan saatu. Henkilökohtaisesti eniten odotan herralta Dal Colle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös