Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 341
  • 14 817

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Näin on. Ollut jo pitkään. Otteet tasaisia. Ansaitsisi paikan tulosketjussa muttei ole tilalle ketään 4.ketkuun hoitamaan likikään yhtä hyvin. Ja ai niin. 4.ketjuhan se tässäkin ottelussa hoitaa tuloksenteon
Tähän pitää lisätä Lassi Lehtinen maalilta. Kenttäpelaajista Haapanen.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Ajattelinki että päästäkää ny äkkiä maali. Näitä yli yhden maalin voittoja onkin aivan liikaa tällä kaudella.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Helpottava voitto. Toivottavasti joukkue saisi tästä vähän rentoutta. Tuntuu siltä että osa puristaa mailaa liikaa ja turhautumista näkyy.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ansaittu voitto. Paljon parempaa kuin Lukkoa vastaan. Tekemistä silti riittää.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Yes! Jos tästä lähtisi vielä kurssi nousuun ihan vuoden loppuun saakka! Eiköhän nyt ole leikitty voitoilla ja pikkujouluiltu pisteitä muille aivan riittävästi.
 

Mr. Tasuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura, Avalanche
Hemmetin tärkeät pisteet tuli. Pientä positiivista virettä oli tekemisessä tänään. Haapanen elämänsä pisteet 1+1 ja Cmoren haastattelussa itse viilipytty. Pitkän matkan on Haapanen kulkenut TPS:n aikana ja vielä on selkeästi lisää odottaa.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiva nähdä kun koko joukkue taistelee, surkean Lukko ottelun jälkeen. Täysin ansaittu 3-2 voitto.

Kyllä. Vaikka suurinosa haukkuu peliä tylsäksi niin se jo vaikuttaa omaan tyytyväisyyteen aika paljon kun pelaajat taistelee ja vie taklaukset loppuun asti. Jumalauta Dal Collekin taklasi kerran. Mun mielestä ihan kelpo taisto näin keskiviikko iltaan. En valita.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Haastava viikonloppu tulossa, joten tähän vaikeaan hetkeen hemmetin tärkeä 3 pisteen voitto. En olis ehkä ennen kautta uumoillut, että meidän kenttäpelaajien MVP on nelosketjun laituri (paita #77 kattoon ehkä jo kesken kauden?) ja luotettavimman tulosyksikön sentterinä pelaa Jasse Ikonen, mutta väliäkös tässä sillä.

Dal Collen suhteen alan olemaan ihan kypsä joka toisessa vaihdossa, mutta sitten toisaalta jakaa aika paljon semioivaltavia syöttöjä silloin toisinaan, kun saa kiekon kesytettyä. Luvattoman paljon on silti jotenkin ihan hukassa edelleen, ratkaisut kestävät liian kauan ja kiekot pomppivat lavassa. Kauhean vaikea nähdä miten on ollut vitosvaraus, mutta annan silti vielä aikaa kun tuntuu tekevän välillä varsin hyviäkin ratkaisuja. Johansson parantaa koko ajan ja eiköhän se loppukauden jatko ala olemaan selviö vaikkei mikään esakeskinen olekaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös