Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 151
  • 14 817

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Jaa, että esimerkiksi joukkueen ulkomaalaiset eivät osaisi karvata ylhäältä? Kotimaissaan pelaavat vain träppiä junnuista asti? Nyt oli melkoisen erikoinen analyysi kokonaisuudessaan.

Niin. Perustan mielipiteeni nähdyn kauden otteisiin. Tässäkään pelissä 2.erään ei yhdeltäköän ulkkarilta hyvää karvausta tai kiekonriistoa. Sen sijaan Haapasen riistosta tuli 1.maali. Dal colle ja Johansson ovat pelanneet koko kauden yhdessä ja kaksikon otteissa ei ole pienintäkään karvauksesaa vaaran tuntua vastustajan kannalta.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Haapanen on aivan helvetin isolla erolla meidän paras pelaaja tällä hetkellä. Koko ajan siellä missä tapahtuu.
Näin on. Ollut jo pitkään. Otteet tasaisia. Ansaitsisi paikan tulosketjussa muttei ole tilalle ketään 4.ketkuun hoitamaan likikään yhtä hyvin. Ja ai niin. 4.ketjuhan se tässäkin ottelussa hoitaa tuloksenteon
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä ne nyt siellä energisemmin sähisee, mutta ei tuo hyökkäysalueen peli silti oikein maalipaikkoja tuota. Plussaa siitä, että aktiivisemmin lauotaan ja on muutenkin suoraviivaisempaa peliä ainakin ajoittain. Silti hyökkäyspään peli vaikuttaa enempi sellaiselta "silmät kiinni ja sinnepäin" -koohotukselta kuin taktisesti hyvältä. Vieno epätoivokiekon tuoksu leijailee sieraimiini. Onnistumisiahan ja niiden tuomaa itseluottamusta tuolla kaipaisi moni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös