Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 341
  • 14 817

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Onnistumisista on oikeasti yllättävän iso osa ihan henkisen puolen asioita. Joskus menee ja joskus taas ei mene. lisäksi näillä on tapana kumuloitua. Tuolla esim. Pyne paukuttanut sen verran plekseihin tyhjästä maalista, että jos olisi osa mennyt sisään, niin peli voisi Pynen ja muidenkin kohdalla vähän erilaista. Viimeaikoina ei kamalasti olla päästy pelamaan johdossa, jolloin hyökkääminen on helpompaa. Pari pomppua sen verran kovin sisään, että apinat poistuu selästä olisi tilauksessa.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Eiköhän se tänään ole joku 5-0 tai 6-0 teurastus ole, kun pieni yleisömäärä tulossa. Vetää sitten seuraavaan kotipeliin hyvän yleisömäärän jossa taas kairatuksi.

No ei kai. Tänään asetelma peliin lähdettäessä on se, ettei ainakaan haluttomammalta voi näyttää kuin lauantaina. Ainakaan toivottavasti.
 

1827

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei se äärettömän tylsä pelitapa näytä olevan yksinomaan turkulainen ongelma. Tänään, jos sama hiihtely kaukalossa jatkuu ja tulee noukkaan Jypiltä, saavat pitää tunkkinsa ja Telian tilaus loppuu. On aivan turha maksaa tuotteesta, josta ei saa mitään iloa. Sitten voidaan taas palata asiaan, kun tuote vastaa markkinoinnin luomia kuvia. Nyt ei niin ole!

Loistava kirjoitus! TPS:n peleissä ei siten myöskään tunnetta, ja joukkueen peleissä myös todella vähän jäähyjä. Nyt tuntuu, että maalin voittotavoite on riittävä. Vaikea sitä pelitapaa on enää playoffseihin muuttaa. Lukko on lähtenyt modernisoidaan onnistuneesti tätä tunkkaista träppiä ja näyttää onnistuvan siinä. Katsotaan taas JYP-peliä ja siiirrytään tarpeen tulessa nopeastikin katsomaan MM-futista, missä ainakin tulee maaleja Ja viihtyvyysarvoltaan jotain muuta, valitettavasti.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Voi tuota ilon määrää mitä maali sai pelaajissa aikaan.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Katsomo on aivan tyhjä. Ei saatana ketään paikalla.

Kolme syöttöä omille kuitenkin, niin lähdöt matsiin tosiaan aika pirtsakat. Eiköhän jätkillä pian arki ala taas toisteistumaan.
 

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mistähän helvetistä tuossa nyt nuo jäähyt tuli? Laadukas tv-tuotanto ei sitä ainakaan onnistunut tänne kotisohvalle välittämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös