Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 151
  • 14 817

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Enpä muista noin huonoa esitystä. Pelin kohokohta kun Lukon tyhjiin kikkaileva spede lanattiin päätyyn. Ja yleisömäärä. Ja että kohta keikalle, kyllä humppa huolet karkoittaa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tuo on kyllä jotenkin hämmentävää, että siinä kohtaa, kun vastustajalta otetaan yksi pelaaja pois, niin tuo joukkue ei osaa pelata edes vähää alusta. Kahden metrin syötöt menee kaikki vituiksi ja yhtään laukausta ei saada suoraan syötöstä. Valmennusta voi ja saa tietenkin tuosta myös syyttää, mutta ei nuo pelaajatkaan osaa kyllä pelata noita tilanteita.

Ei tuo joukkue nyt muutenkaan ole mikään kiekollisen pelin joukkue, kun se on koottu miten sattuu, mutta se jotenkin korostuu ylivoimalla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tämän päivän Lukon avausmaali oli kuin pienoiskoossa Tepsin velttoilu. Avoimet olivat ovet, kun raumalainen saa ladata yläpesään eikä ketään mailla eikä halmeilla edes peittämässä laukausta. Hienosti tarjoiltiin kultalautasella tuo ja jos noihin lähtee, niin ei se keskittyminen ole ollut edes 80% missään vaiheessa.
 

Valkomusta79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS , SaPKo
Kyllä tuossa pelissä huolestuttavia merkkejä on ilmassa.
Paljon hehkutettu la peli ja hallissa hyvin porukkaa jne.
Kovin suurta taistelu asennetta en kuitenkaan eilen joukkueelta nähnyt?
Yhdessä vaihdossa taklattiin (Anttalainen,Skalicky) muuten mentiin hyvin ystävyysottelu tyylillä tilanteisiin.
Minusta eilen paineistettiin Lukon pakkeja erittäin huonosti mikä oli just se juttu mitä piti hakea.
Näytti kun Lukon pelaajilla olisi aina kentällä ollut tilanteissa 2 sekuntia aikaa enemmän kun meillä.
Maalipaikat jotka luotiin oli ropelikiekkoja maalille mihin on ihan tuuripeliä osua.
Uudet hyökkäysketjut ei kyllä toimineet oikeastaan mikään ketju.

Huh kun helpotti purkaa tuntoja!
Uskoa vielä löytyy mutta kyllä se nyt joukkueelta vaatii muutosta tai paha välikausi meitä menestyksen osalta odottaa!
 
M

Maplehill

TPS on esittänyt koko kauden sellaista lätkää, että itseäni ei ainakaan kiinnosta. Jotain pelejä on ollut vaikea katsoa kokonaan, kun ovat niin tylsiä ja suurimmaksi osaksi sähläämistä. Tämä ei toki ole pelkästään TPS:n tilanne, vaan yleisesti Liigan ongelma. Vaikea kuvitella, että tästä jaksaisi vielä maksaa kalliita lippuja paikan päällä.

Joukkue on tehnyt Liigassa vähiten maaleja (48!!!) 23 otteluun. Ylivoima on niin huonoa, että vaikea edes ymmärtää, miten se voi tällä tasolla olla noin huonoa.
Joukkueen paras pistemies on tehnyt 23 otteluun 11 pistettä ja niistäkin suurin osa tuli ensimmäiseen kymmeneen otteluun.

Joku voi sanoa, että joukkuetta pitää tukea vaikeillakin hetkillä, mutta kyllä itselläni on muutakin tekemistä kuin seurata tätä sähläämistä. Peleistä toivoisi ennen kaikkea jännittäviä ja viihdyttäviä. Toki myös TPS:n voittoja, mutta aina ei voi voittaa. Mutta hävitäkin voi monella tavalla ja itselläni on ainakin tunne, että tällä kaudella on liian monta kertaa hävitty "virkamieskiekolla".
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Minkä vuoksi meidän hyökkääjät on niin helppo ohjata kulmiin, voisin melkein faktana väittää jotta valmennukset ohjeet eivät ole mennä kulmaan kiekon kanssa ja hävitä se kamppailu siellä? Ja tosiaan kun sinne kulmaan on ajauduttu niin harvemmin se tupsukka sieltä tulee voittajana ja saa jatkettua hyökkäystä.

Siellä puuttuu aika monelta tällä hetkellä se viimeinen rutistus joka tilanteessa. Lukkoa vastaan moni pelasi vieläkin huonommin mitä tilastot tältäkin kaudelta edes edellyttäisivät, aloituksista lähtien vetivät vihkoon.

Yrittäminen on jumalauta lähestulkoon niitä ainoita asioita joihin voit yksin vaikuttaa(per sen hetkinen peli, totta kai kehittää voi kaikkea harjoittelemalla(lisäys tehty jottei tarvitse muruja poimia)), mutta aika hiljaista se on tuolla tällä hetkellä. Tullaan töihin, mutta ei kyllä anneta ihan kaikkea ja se on minusta perseestä.
 
M

Maplehill

Minkä vuoksi meidän hyökkääjät on niin helppo ohjata kulmiin, voisin melkein faktana väittää jotta valmennukset ohjeet eivät ole mennä kulmaan kiekon kanssa ja hävitä se kamppailu siellä? Ja tosiaan kun sinne kulmaan on ajauduttu niin harvemmin se tupsukka sieltä tulee voittajana ja saa jatkettua hyökkäystä.

Siellä puuttuu aika monelta tällä hetkellä se viimeinen rutistus joka tilanteessa. Lukkoa vastaan moni pelasi vieläkin huonommin mitä tilastot tältäkin kaudelta edes edellyttäisivät, aloituksista lähtien vetivät vihkoon.

Yrittäminen on jumalauta lähestulkoon niitä ainoita asioita joihin voit yksin vaikuttaa(per sen hetkinen peli, totta kai kehittää voi kaikkea harjoittelemalla(lisäys tehty jottei tarvitse muruja poimia)), mutta aika hiljaista se on tuolla tällä hetkellä. Tullaan töihin, mutta ei kyllä anneta ihan kaikkea ja se on minusta perseestä.

Ainakin useammassa haastattelussa Ahokas on painottanut, että enemmän pitää mennä ja ajaa maalille. Silti pyöritään kulmissa ja ne maalille ajot ovat yksittäisiä.
Elilisessä pelissä sen mitä jaksoin katsoa, esimerkiksi ylivoimassa oli suuri ero Lukkoon verrattuna. Melkein kaikki vedot maalille olivat Lukolla vaarallisia, kun maalilla oli useampi kaveri useammassa "kerroksessa" tekemässä maskia. TPS:n ylivoimassa siellä oli korkeintaan yksi, usein ei yhtään ja Zagidulinilla ei ollut mitään vaikeuksia nähdä vetoja.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huolestuttavasti Tepsin pelaamisen taso näyttää kulkevan peli peliltä alaspäin huonompaan suuntaan eilisen ollessa todellinen pohjanoteeraus.
Lukko ei ollut mitenkään erikoinen mutta TPS oli vain kertakaikkisen heikkotasoinen nippu poislukien maalilla seissyt Lehtinen.
Lukon avausmaali mm. kuvasti ottelua hyvin jossa oli mahdollisuus purkaa kiekko toiseen päätyyn mutta heikkotasoinen sutaisu suoraan vastustajan pakille joka oli jo valmiiksi katsonut että kiekottomalla/paineettomalla puolella oma pelaaja vapaana laukomaan mikäli saa kiekon tarjottimelle. Niinhän siinä kävi eikä Tepsin pelaajia lähettyvilläkään.
Lukko sai läpi pelin pitää ja liikutella kiekkoa rauhassa Tepsin päässä mustavalkoisten "juostessa" kuin pässit narussa perässä.
RIistettäessä kiekon omista lähdöt olivat jo heti alkuunsa tuhoon tuomittuja heikkolaatuisten syöttöjen ja kiekottomien pelaajien liikkeen vuoksi. Tepsin vierailut hyökkäyspään olivat muutamia lukuunottamatta yksinäisiä yhden miehen epätoivoisia yrityksiä useampaa pelin alla valmiina olevaa vastustajaa vastaan. Vastustajan oli näin helppo ohjata tämä yksinäinen pelaaja joko kulmaan tai laitaan ja riistää kiekko helposti häneltä pois.
Ne harvat tilanteet kun Tepsi onnistui luomaan niin vedot paukkuivat selvästi ohi tai yli plekseihin tai molarin paidan keskellä olevaan logoon.
Yv:stä on jo kaikki sanottu mutta onhan se nyt aivan sitä itseänsä. Uskomatonta ettei siitä vastuun kantava koutsi ja pelaajat parempaan pysty.
Huolestuttavaa eilisessä pelissä oli myöskin se miten paljon sitä oli hehkutettu etukäteen ja yleisöä lähes 8000 katsojaa ja kotijoukkue ei syttynyt missään kohtaa pelaamaan näyttäen että hallille kannattaisi tulla useammankin. Joukkue oli täynnä haluttomia pelaajia joita työnteko työnantajalle ei kiinnosta alkuunkaan.
Ilman Lehtisen torjuntoja kauden aikana Tepsi joutuisi tosissaan taistelemaan siitä pääsisikö se edes sääleihin.
Valmentajalla on iso vastuu ja Tepsin pelitapa on kieltämättä melko väsyttävää katsottavaa tällä hetkellä. Jollei Ahokas saa hyökkäyspelaamiseen mitään tolkkua ja ryhtiä niin valitettavasti tämä kausi tulee loppumaan Tepsin osalta huomattavasti edellisvuosia aikaisemmin.
Iso vastuu on myös Kalliolla ja josta olen ennenkin kirjoittanut. Lehtinen, Kivihalme, Ilomäki, Skalicky nimiä joiden taso oli tiedossa ja lähtökohtaisesti selvästi vahvistuksia. Valitettavasti johtuenko todennäköisesti Ahokkaan pelitavasta Kivihalmeen, Ilomäen sekä Skalickyn tehot ovat tähän mennessä luokattoman heikot. Lehtinen on ollut todellinen vahvistus pitäen Tepsiä liian usein yksinään pystyssä.
Mutta jälleen täksikin kaudeksi Kallio hankki näitä ulkkari arpoja joiden todellisesta tasosta ei mitään takeita. Viime kauden hänen käsittömättömistä hankinnoistaan mm. Allen ja Steenbergen saivat jatkosopimuksen vaikka taso ei riitä lähelläkään ja tälle kaudelle hyökkäykseen hankittiin tulosketjuihin jälleen kaksi ulkomaan arpaa joista toinen on tehnyt kuusi tehopistettä eikä mahdu edes kokoonpanoon vaikka olisi pelikuntoinenkin ja toinen toki kultakypärä pelaten tähän mennessä kauden kaikki pelit mutta hänkin kerännyt vain 10 tehopistettä. Kertonee kaiken olennaisen Tepsin hyökkäys -ja kokonaisvaltaisen pelaamisen tasosta.
Näiden lisäksi Kallio hankki kesken kauden hyökkääjät Kanadasta ja Ruotsista ja heidänkin tasonsa on säälittävän heikko.
Kanadan pojan piti toki olla lähtökohtaisesti kova mutta eipä ole näyttänyt tasoansa ainakaan vielä. Ruotsalaisella try out loppuu kohta ja toivottavasti yhteisymmärryksessä päättävät että tiet erkanevat tässä kohtaa. Johanssonille kun ei vaan löydy käyttöä ja hänen tilalleen olisi hyvä löytää kovempi tekijä.
Mikäli Kallio jatkaa jatkossakin tehtävässään niin voisiko hän ruveta oikeasti ottamaan mallia muilta miten joukkuetta vahvistetaan kotimaisilla pelaajilla ja loput paikat täytetään näillä omista junnuista tulevilla tulevaisuuden tähdillä. Mieluummin kentällä katsoo nuoria jotka taistelevat pelipaikastaan kuin noita ulkomaan hiihtelijöitä.
Ihmettelen myöskin miten Allen nauttii valmennuksen luottoa saaden peliaikaa liiaksikin kun katsoo kuinka epävarma puolustaja hän on samoin kuin on myöskin tasonsa menettänyt Rafkin. Taustalla peliaikaa kärkkyvät Kiviharju, Lehtonen, Suomi sekä Saari ja rohkeammin antaisin heille ennemmin vastuuta kuin juurikin tuolle Allenille.
Tällä tahdilla tämä kausi uhkaa luisua Tepsiltä ohi mutta näkisinkin että isompana asiana siellä pitäisi tarkasti miettiä tulevia vuosia millaisilla pelaajilla, pelitavalla ja myöskin valmentajilla menestystä lähdetään hakemaan.
Tämä että menestystä haetaan noilla ulkkari arvoilla niin on jo nähty ettei toimi ja lisäksi tiedossa on että Ahokas jatkaa vielä vuoden mutta jo tässä kohtaa pitäisi suunnitelmissa alkaa miettimään aikaa Ahokkaan jälkeenkin.
Nämä Kaskinen kokeilut on jo nähty joten mikäli seura haluaa pysyä Liigan huippujoukkueiden perässä niin valmentajankin on oltava sen mukainen eikä lähdetä yrittämään jatkossa mm. Norrenan opeilla vaan pyritään löytämään markkinoilta paras mahdollinen tehtävään.
Tämä kausi on toki vielä pahasti kesken mutta paljon täytyy seuran pelaamisen tason kehittyä jotta Gatoradella kansitakit taas suhisivat joukolla kevään viimeisissä peleissä.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Ahokkaan TPS ei osaa karvata, eikä paineistaa agressiivisesti koko viisikon voimin. Käydään nänneillä pyörähtämässä ja valutaan trappiin. Meno on ollut jo pidempääm helvetin yksiulotteista, eikä pelitapa generoi tilanteita, koska lähdetään usein niin alhaalta kun kiekko saadaan. Tämä on suurin yksittäinen ero Helmiseen. Kestnerin maaleista varmasti 30% tuli röyhkeän takakarvan ja hevosmaisen hyökkäysaluekohkaamisen tuloksena. Jos hyökkääminen vaatii 3-5 syöttöä jotta ollaan päästy keskialueen yli ja jätkillä joka kolmas syöttö kolisee luistimiin, niin äkkiseltään voisi odottaa homman olevan vaikeaa ja vittu onhan se.

Olin all for it, kun Jussi sanoi ”tuovansa vähän enemmän tasapainoa” hyökkäämisen ja puolustamisen välille. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että hyökkääminen on Jussilta unohtunut kokonaan, eikä meillä ole rehellisesti kahteen kauteen ollut selvää tapaa ratkaista tätä ongelmaa. Ahokas ei osaa rakentaa pelitapaa, joka innostaisi pelaajia ja generoisi tilanteita. Mindset on niin kiinni puolustamisessa, että pelaamisen taika katoaa. Onko tämä pelaajista hauskaa? Mikä viesti menee pelaajamarkkinoille? Halutaanko tänne tulla, jos odotusarvona sisäisen pörssin ykkösellä on kauden jälkeen 13+14? Miltä
lauantain kotipelin ilme näytti Jussi?

Edes täysin käsittämättömän paska ylivoima ei saa aikaan mitään muutosta pelitavassa. Kerta toisensa jälkeen kasa kylmiä ukkoja heittelemään jätön jättöjä ja syöttöjä luistimiin. Erikoistilanteet summaavat sen, mitä kentällä yleisesti tapahtuu. Ja meillähän AV toimii ja YV ei.

En itse usko enää Ahokkaaseen. Voi olla, että tuloksen osalta tämänkin kauden piimä muuttuu vielä kermaksi, mutta ei meillä tällä pelitavalla ole mitään asiaa haaveilla kirkkaimmasta. Tällä
materiaalilla tarvitaan luovuutta, jolla sitä kilpailuetua voisi saavuttaa. Jussilla sitä ei valitettavasti ole.

Edit: Ja vielä, pidän Ahokkaasta tyyppinä, tyylikäs ulkoinen olemus, sanavalmis, nuori, ihan unelmavävy kaikinpuolin. Seuranoloinen jätkä päästä varpaisiin, kuin tehty mustille nahkasohville. Toivon, että onnistuu, mutta en voi olla ajattelematta, että kumpi hänelle on lopulta tärkeämpää, se että oikeasti haettaisiin isommallakin riskillä jättipaukkua, tuunataan viime kaudesta ja lyödään ihan kaikki likoon vai ettei ainakaan epäonnistuta ja oma ura jatkaa suotuisaa kehityskulkua…
 
Viimeksi muokattu:

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Tällä materiaalilla tarvitaan luovuutta, jolla sitä kilpailuetua voisi saavuttaa. Jussilla sitä ei valitettavasti ole.
Komppaan koko postaustasi, mutta kommentoin vain tätä.

Tuo pelitapa, jos sellaista nyt on, myöskin tappaa tietyn profiilin pelaajien luovuuden ja saa aikaan nimenomaan sen mitä me nyt ilta toisensa jälkeen näemme. Paikoittain tulee jotain suonenvetoja, enkä ainakaan itse ole saanut kiinni mistä ne juontavat juurensa. Varmaan vastustajan ohipelistä tms.

Jotenkin tuntuu, ettei tässä TPS-yhtälössä kaikkia muuttujia ole mietitty kokonaisuuden kannalta (pelitapa, yv, av, pelaajat, harjoittelu) vaan ovat toisistaan lähes täysin irrallisia palasia joita koitetaan liimailla yhteen. Vertauskuvana nyt vaikka auto; kori audista, moottori nissanista, renkaat fiatista ja kuskiksi puolisokea eläkeläinen jne. On ihan hemmetin hankalaa saada tuosta toimivaa/toimintavarmaa ja kilpailukykyistä kokonaisuutta.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Ahokkaan TPS ei osaa karvata, eikä paineistaa agressiivisesti koko viisikon voimin. Käydään nänneillä pyörähtämässä ja valutaan trappiin. Meno on ollut jo pidempääm helvetin yksiulotteista, eikä pelitapa generoi tilanteita, koska lähdetään usein niin alhaalta kun kiekko saadaan. Tämä on suurin yksittäinen ero Helmiseen. Kestnerin maaleista varmasti 30% tuli röyhkeän takakarvan ja hevosmaisen hyökkäysaluekohkaamisen tuloksena. Jos hyökkääminen vaatii 3-5 syöttöä jotta ollaan päästy keskialueen yli ja jätkillä joka kolmas syöttö kolisee luistimiin, niin äkkiseltään voisi odottaa homman olevan vaikeaa ja vittu onhan se.

Olin all for it, kun Jussi sanoi ”tuovansa vähän enemmän tasapainoa” hyökkäämisen ja puolustamisen välille. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että hyökkääminen on Jussilta unohtunut kokonaan, eikä meillä ole rehellisesti kahteen kauteen ollut selvää tapaa ratkaista tätä ongelmaa. Ahokas ei osaa rakentaa pelitapaa, joka innostaisi pelaajia ja generoisi tilanteita. Mindset on niin kiinni puolustamisessa, että pelaamisen taika katoaa. Onko tämä pelaajista hauskaa? Mikä viesti menee pelaajamarkkinoille? Halutaanko tänne tulla, jos odotusarvona sisäisen pörssin ykkösellä on kauden jälkeen 13+14? Miltä
lauantain kotipelin ilme näytti Jussi?

Edes täysin käsittämättömän paska ylivoima ei saa aikaan mitään muutosta pelitavassa. Kerta toisensa jälkeen kasa kylmiä ukkoja heittelemään jätön jättöjä ja syöttöjä luistimiin. Erikoistilanteet summaavat sen, mitä kentällä yleisesti tapahtuu. Ja meillähän AV toimii ja YV ei.

En itse usko enää Ahokkaaseen. Voi olla, että tuloksen osalta tämänkin kauden piimä muuttuu vielä kermaksi, mutta ei meillä tällä pelitavalla ole mitään asiaa haaveilla kirkkaimmasta. Tällä
materiaalilla tarvitaan luovuutta, jolla sitä kilpailuetua voisi saavuttaa. Jussilla sitä ei valitettavasti ole.

Edit: Ja vielä, pidän Ahokkaasta tyyppinä, tyylikäs ulkoinen olemus, sanavalmis, nuori, ihan unelmavävy kaikinpuolin. Seuranoloinen jätkä päästä varpaisiin, kuin tehty mustille nahkasohville. Toivon, että onnistuu, mutta en voi olla ajattelematta, että kumpi hänelle on lopulta tärkeämpää, se että oikeasti haettaisiin isommallakin riskillä jättipaukkua, tuunataan viime kaudesta ja lyödään ihan kaikki likoon vai ettei ainakaan epäonnistuta ja oma ura jatkaa suotuisaa kehityskulkua…
Hyvä kirjoitus.
Tuohon karvauksen ja paineen iskemisestä pakkeihin sen verran, että sitä on vaikea tehdä kun siihen ei ole sopivia pelaajia. Paras siihen on Haapanen, joka onkin siinä hyvä. Sen jälkeen voi nimetä Korpikosken sekä Tammelan. Tästäkin Tammela vain siksi että on siinä parempi kuin loput. 2/12-13 hyökkääjää on tosi vähän eikä siitä saa joukkueelle pelitapaa. Ja kuinka tärkeää tuo työ onkaan vaikkei saisi, edes kiekkoa. Se aika mitä siinä ostetaan omalle joukkueelle vaihtoon, rivien suoristamiseen on elintärkeää.
Tehtävä vaatii luonnetta, oikea-aikaisuutta, nopeutta ja kuntoa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Millä tässä TPS:lle pystytään rakentamaan mitään tulevaa joukkueen runkoa, kun vain harva joukkueessa tuntuu sellaiselta, jonka haluaa pitää? Nyt muuten ei taida olla ketään olla lähdössä änäriinkään nykyjengistä, mutta ei auta. Mielestäni TPS:n tulevaisuus ei näytä mitenkään valoisalta, jos miettii joukkueen rakennusta.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Tuntuu hassulta mutta odotan jo aikaa Ahokkaan jälkeen. Varmaan sieltä tulee pykälän tai pari pykälää heikompi koutsi tilalle, mutta eipähän toistu sitten tämä sama syksyn ja alkutalven korpivaellus joka mahdollisesti päättyy iloisesti keväällä. Okei ehkä vähän OT tähän ketjuun. Ei kyllä jaksais että vedetään seuraavallakin kaudella samalla kaavalla.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Tuohon karvauksen ja paineen iskemisestä pakkeihin sen verran, että sitä on vaikea tehdä kun siihen ei ole sopivia pelaajia. Paras siihen on Haapanen, joka onkin siinä hyvä. Sen jälkeen voi nimetä Korpikosken sekä Tammelan.
Jaa, että esimerkiksi joukkueen ulkomaalaiset eivät osaisi karvata ylhäältä? Kotimaissaan pelaavat vain träppiä junnuista asti? Nyt oli melkoisen erikoinen analyysi kokonaisuudessaan.
Millä tässä TPS:lle pystytään rakentamaan mitään tulevaa joukkueen runkoa, kun vain harva joukkueessa tuntuu sellaiselta, jonka haluaa pitää?
Toinen kysymys on myös, moniko haluaa jäädä? Arvaanpa ettei jonoa muodostu Kallion toimiston oven taakse.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Ei se äärettömän tylsä pelitapa näytä olevan yksinomaan turkulainen ongelma. Tänään, jos sama hiihtely kaukalossa jatkuu ja tulee noukkaan Jypiltä, saavat pitää tunkkinsa ja Telian tilaus loppuu. On aivan turha maksaa tuotteesta, josta ei saa mitään iloa. Sitten voidaan taas palata asiaan, kun tuote vastaa markkinoinnin luomia kuvia. Nyt ei niin ole!

 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukko-pelin jälkeen Ahokas painottanut perusasioita. Kamppailupelaamista ja TPS-logolle pelaamista. Eli ihan oman identiteetin perässä ainakin yritetään olla. Taktisia asioita ei juurikaan käyty läpi. Tämä kuulostaa omaan korvaan ihan hyvältä. Nämä siis aamun turkkarissa. Tänään paikka pestä kasvot ja sitä myös odotan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lukko-pelin jälkeen Ahokas painottanut perusasioita. Kamppailupelaamista ja TPS-logolle pelaamista. Eli ihan oman identiteetin perässä ainakin yritetään olla. Taktisia asioita ei juurikaan käyty läpi. Tämä kuulostaa omaan korvaan ihan hyvältä. Nämä siis aamun turkkarissa. Tänään paikka pestä kasvot ja sitä myös odotan.
On se jännä, että kamppailua ja oman joukkueen eteen pelaamista täytyy erikseen painottaa. Luulisi olevan seinätaululla arvojen kohdalla aika korkealla muutenkin. No, hyvä jos edes yritetään herätellä ja heitetään välillä se fläppitaulu jokeen.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukko-pelin jälkeen Ahokas painottanut perusasioita. Kamppailupelaamista ja TPS-logolle pelaamista. Eli ihan oman identiteetin perässä ainakin yritetään olla. Taktisia asioita ei juurikaan käyty läpi. Tämä kuulostaa omaan korvaan ihan hyvältä. Nämä siis aamun turkkarissa. Tänään paikka pestä kasvot ja sitä myös odotan.
Rupesi ihan naurattamaan kun tuon aamulla lehdestä luin. Jumalauta helvetin isopalkkaisia ammattipelaajia ei kiinnosta tehdä ihan perushommia kunnolla jos ei erikseen muistutella. Toki voi olla että pelitapakin syö sitä luontaista vaistoilla pelaamista aika lailla ja aletaan mennä sukkasillaan, virheitä peläten.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Ei se äärettömän tylsä pelitapa näytä olevan yksinomaan turkulainen ongelma. Tänään, jos sama hiihtely kaukalossa jatkuu ja tulee noukkaan Jypiltä, saavat pitää tunkkinsa ja Telian tilaus loppuu. On aivan turha maksaa tuotteesta, josta ei saa mitään iloa. Sitten voidaan taas palata asiaan, kun tuote vastaa markkinoinnin luomia kuvia. Nyt ei niin ole!
Minä tein noin jo hetken aikaa sitten. Tätä on oikein helppo verrata suoratoistopalveluihin; jos palveluntarjoajan sisältö on paskaa, niin harva siitä viitsii maksaa - ainakaan kovin kauaa.
Lukko-pelin jälkeen Ahokas painottanut perusasioita. Kamppailupelaamista ja TPS-logolle pelaamista. Eli ihan oman identiteetin perässä ainakin yritetään olla. Taktisia asioita ei juurikaan käyty läpi. Tämä kuulostaa omaan korvaan ihan hyvältä. Nämä siis aamun turkkarissa. Tänään paikka pestä kasvot ja sitä myös odotan.
Nimenomaan kuulostaa. Tänäänhän se sitten nähdään minkälainen remmi sieltä kentälle luistelee. Kuten tiedämme, niin sanat on sanoja eivätkä aina toteudu käytännössä. Toivotaan toki, että tästedes ilme on juurikin tuo.
On se jännä, että kamppailua ja oman joukkueen eteen pelaamista täytyy erikseen painottaa. Luulisi olevan seinätaululla arvojen kohdalla aika korkealla muutenkin. No, hyvä jos edes yritetään herätellä ja heitetään välillä se fläppitaulu jokeen.
No juurikin näin! Tuntuu joltain junnujengiltä jotka nuhtelun jälkeen yhden pelin pelaa ns. valot päällä ja seuraavassa sama sekoilu taas jatkuu. Itse olisin valmentajana viime pelin jälkeen laittanut joka jätkän juosten kotimatkalle ja aamulla juosten takaisin hallille, Ruissalon kautta.
 

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Tuntuu että tällä hetkellä ei oikein kenelläkään ole minkäänlaista itseluottamusta ja kaikki flow puuttuu pelaamisesta. Pyyhtiä ehkä paras esimerkki tästä. Onko joukkue jopa ylivalmennettu ihan lukkoon? No nyt täytyy valmennuksen pystyä avaamaan lukot tai kaudesta tulee täydellinen pannukakku.
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
Tuntuu että tällä hetkellä ei oikein kenelläkään ole minkäänlaista itseluottamusta ja kaikki flow puuttuu pelaamisesta. Pyyhtiä ehkä paras esimerkki tästä. Onko joukkue jopa ylivalmennettu ihan lukkoon? No nyt täytyy valmennuksen pystyä avaamaan lukot tai kaudesta tulee täydellinen pannukakku.

Tämä. Itseasiassa hieman ihmetyttää tämä yllämainittu logolle pelaaminen. Pelaajistako se jää kiinni jos Ahokkaan ei pelitapa uppoa 90%:lle joukkueesta. Vika jossain muualla.
 
Viimeksi muokattu:

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Tän illan pelissä maalintekovaikeuksiin helpotusta ei tuo ainakaan vastustajan tolppien välissä seisova Veini Vehviläinen, joka on tällä hetkellä Liigan kuumin maalivahti.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se jännä, että kamppailua ja oman joukkueen eteen pelaamista täytyy erikseen painottaa. Luulisi olevan seinätaululla arvojen kohdalla aika korkealla muutenkin. No, hyvä jos edes yritetään herätellä ja heitetään välillä se fläppitaulu jokeen.

Ihan oikeassa olet. Sen verran yritän kuitenkin hypätä pelaajien kypärän sisään että siellä on monella pää varmaan aika jumissa kun tehoja ei tule ja Hyökkäyspeli ei tule selkärangasta vaan menee yliajatteluksi niin perusasiat siinä helposti unohtuu. On toki anteeksiantamatonta että ohipelejä tulee viikonloppuisin omassa baarissa.

TPS:n kausi on tähän mennessä ollut kuin kooste viime kauden syyskuusta tammikuuhun. Alkuun tuloksissa kiinni tiiviin puolustuspeliin ja hyvän maalivahdin ansioista sekä yksi maalintekijä joka osuu lähes joka paikasta( Hults/Rech). Pikkuhiljaa alkaa pelaajilla kiristämään kun maaleja ei tule ja samalla puolustuskin alkaa rakoilla. Viime kaudella se kuoppa oli pahimmillaan aika syvä mutta lopulta tehtiin eniten maaleja runkosarjan viimeiseen kolmannekseen. Toivotaan että tämän kauden kuopat olisi pikkuhiljaa takana päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös