Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 151
  • 14 817

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Vähän kyllä harmillisesti tämän joukkueen otteet ovat menossa kaskiskiekon suuntaan. Aivan sekasikiö poppoo pelaa sekasikiö jääkiekkoa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tämä kaikki enteilee jonkin sortin torijuhlia .... jos ei Turkuun niin sitten jonnekin muualle.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun joukkue on kädetön ja noin haluton niin silloin on ihan turha hakea mitään erikois ketjukoosumuksia. Ja TPS on ollut kädetön ja haluton koko marraskuun. Kalto vittuun tuosta valmennus ryhmästä. Sori nyt vaan Ahokas vaikka Kalto on kuinka hyvä kaveri mutta osaavampia löytyy. Tuota ylivoiman tehottomuutta on enää ihan turha selitellä.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikeaa on pelejä näillä tehtyjen maalien määrillä voittaa. Lisäksi kun ylivoima on tehotonta, niin ei edes sieltä tule armoa heikommalle pelille. Tässä oli samaa fiilistä kuin siinä taukoa edeltäneessä HIFK-pelissä; ei missään välissä tuntunut siltä, että oltaisiin matsi voittamassa.

Onko tehottomuus kiinni pelaajista vai pelisysteemistä? En tiedä, mutta veikkaisin, että molemmissa olisi petrattavaa. Hyökkäyspeli ei tuota tuollaisenaan pelistä peliin riittävästi laatupaikkoja. Ja ylivoimapeli on luokatonta. Toisaalta usein ollaan maaliodottamissa vastustajaa edellä, mutta viimeistely ontuu. Siellä lienee aika monella ukolla apinoita selässä, kun tehot uupuvat. Vaatisi onnistumisia laajalla rintamalla, niin tekeminen menisi rennommaksi. Toki piristysruiskeen voisi tuoda myös joku uusi hankinta. Johansson ja DC eivät ole piristystä tuoneet.

Raskasta ja tylsää katsottavaa tuo tämän hetken TPS. Ehkä se siitä kevääksi aukeaa taas, mutta suora pudotuspelipaikka uhkaa näillä otteilla karata.
 

Ratapiha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni Ahokkaalla on suuri vastuu Tepsin ylivoimasta se ei ole kahteen ole kauteen toiminut. Tänään oiva esimerkki miten pelit voitetaan. Kalto vastaa ylivoimasta mutta Ahokas koko paletista. Ellei nyt näistä löydy pelaaja joka pistää sisään ollaan epäonnituttu kauden hankinnoissa.
Sitten sinne pitää hankkia miehiä mitkä pitää sisään.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heikoin esitys kotona pariin vuoteen. Aika outoa kun viime v-lopun pelit olivat ainakin lupauksia herättäviä. Eikä käy selitykseksi iso yleisömäärä, näitä on viime aikoina voitettu hyvällä prosentilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös