Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 890
  • 14 817

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Vittu eniten vituttaa tämä helvetin löysä pelaaminen. Kaaduttaisiin edes saappaat jalassa vaan ei, tänään vaan tultiin läpsyttelemään kun töissä on pakko käydä.

Kerho peli erinomainen, Raumalla vähän taso laski ja nyt ei sitten enää näytetä edes siltä, että kiinnostaa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Nyt tuli yläkerrasta sellainen armahdus, että viimeistään nyt herätys joka saatanan lammas siellä kentällä. Jostain syystä vielä mahdollisuudet on tänään voittaa niin pitää alkaa tapahtua.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
TPS:n pelaamisessa ei ole minkäänlaista tunnetta logon eteen pelaamisesta.
Kallispalkkaiset ”muukalaiset” ovat kentällä vain pellailemassa ja odottelevat ottelun loppumista. Tuntuvat pitävän huolta, ettei vaan hiki tule, joten ottelun jälkeen ei tarvitse edes mennä suihkuun vaan pääsee mahdollisimman nopeasti kaupungille bailaamaan.
Joku tolkku sentään kommentointiin, please.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Rech oli tulossa suoraan kohti Lukon maalia mutta päätti sitten kuitenkin kääntyä kaukalon kulmaan. Tulee ihan Kaskisen ajat mieleen, kun TPS pelasi kanadalaista yhteistyökiekkoa. Oliko Kaskinen kuitenkin nero jota ymmärrettiin väärin?
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku voisi kysyä Ahokkaalta että mitä joukkue on viikonaikana harjoitellut? TPS pelaajan triatlon ,polkupyörällä juomaan baariin ja taksilla takas?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös