Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 713
  • 14 817

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuten kaikki muutkin kenttäpelaajat.

Joo ei kyllä tänään voi antaa yhdellekään pelaajalle edes neutraalia arvosanaa. Jokainen pelannut niin perseelleen, että vissiin kansitakki auki lähdetty tänään hallille pelaamaan tämä helppo peli pois.

Hävettävä suoritus koko jengiltä, tällä esityksellä yksikään pelaaja ei kuuluisi kokoonpanoon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No huomenna sitten uutta matoa koukkuun ja tappio Jukureille. Sopivasti nämä Liigan häntäpään joukkueet sytyttää TPS:n kauden paskimpiin peleihin.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
En oikeasti osaa sanoa keneltä tosta joukkueesta edes voi odottaa maaleja.

Rech on kuin viime kauden Hults - jäätävä suonari kauden alkuun, kultakuuppa päähän ja sen jälkeen vaipuu syväkoomaan.

Pyyhtiän viime kauden suonari ei odotetusti toistu ja ketjukaverit on myös ihan tuhnuja.

Keitäs siellä sit vielä on... Ilomäki, Skalicky, Tammela, Kosmachuk. Yksikään näistä ei erotu kentällä ainakaan positiivisella tavalla - muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Viime kaudella oli sentään se yks ketju, joka teki illasta toiseen edes sen yhden maalin ja muiden maalit oli plussaa. Nyt ei ole edes sitä ja nelosketju on ainut joka oikeasti pelaa edes lähellä odotettua tasoa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Ei vittu. :D

Kauden pohjanoteeraus. Nyt pitää herätä tämän kiekollisen tekemisen kanssa. Syötöt menee jatkuvasti reisille alivoimaisena hyökätessä, kiekollisella on koko ajan kiire jo ihan ilman painetta, vaikkei ole painetta niin silti luovutaan kiekosta, pelistä puuttuu kaikki helppo ja selkärangasta tuleva. Tätäkö reenataan?

Aloitetaan seloittamalla ketjut loppueräksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös