Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 722 189
  • 14 817

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heh tuo omissa kiekollisena tekeminen on aivan jäätävää paskaa. Siis niin kamalaa paskaa että edes Leimeen Hessun aikana se ei ollut näin paskaa. Vaihtoehdot: 1) joko annetaan helvetin huono pakki-pakki syöttö tai 2) pakki antaa laiturille jalkoihin paskan syötön tai 3) lyödään pitkä kiekko.

Vaikeahan se on hyökätä, kun ollaan omissa kusessa kuin Costa Cruisesin eräs kapteeni aikanaa kun ajoi paatin karille..
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Onko pojat katselleet bussissa jotain halloweenfilmejä kun ollaan niin pelokkaita ja paskat housussa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin alivoimapelaamisessa näkyy se yksi osa-alue jossa Tepsi pärjää tällä hetkellä. Pelin rikkominen ja kiekon roiskiminen.

Huolestuttavaa kyllä se, että nyt on useampi peli mennyt putkeen että kiekolliseen pelaamiseen ei kyetä edes välttävällä tasolla. En tiedä miksi näin on, mutta jotain pitäisi tapahtua ja nopeasti.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei kai se mikään ihme ole jos jaloissa painaa. Eilen pelattiin rankuille asti, ja Jasun kertoman mukaan joukkue treenaa melko kovaa.

Se kantaa sitten keväällä hedelmää, toivottavasti.

Eikai mää muista väärin mut mummiälest toi "treenataan just nyt aika kovaa" on toistuva mantra jokaiselta kaudelta, riippumatta miten on keväällä jaksettu? ;)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös