Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 711 820
  • 14 817

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Eihän tämä ole vi**u totta enää? Varsinkin Tuomisto on aivan pihalla koko ajan. Kunnon sekoilua ja nyt onkin taas "mukava" kiriä kahden maalin takaa.

Edit. Jos jotain posia, niin Anttalainen on painanut pari aika maukasta tööttiä.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mitä vittua. Sport on ihan paska ja me ollaan pari maalia tappiolla
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tuomisto on ollut mielestäni koko kauden välttävä. Silti saanut kehuja jostain käsittämättömästä syystä. Peli peliltä alkaa vaikuttaa enemmän Lajuselta.

Antti, olet heikoin lenkki. Hyvästi.
 
M

Maplehill

Okei, Tuomistolta tänään todella lepsua pelaamista parissa maalissa, mutta mun mielestäni kokonaisuudessaan tällä kaudella Tuomisto ei ole ollut TOP4-pakki.

Sport on ollut todella huono, mutta niin vain johtavat 3-1. Huhuh..
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä vittua. Sport on ihan paska ja me ollaan pari maalia tappiolla

Korjaan, Sport on toiseksi paskin tässä pelissä. Kyllä tuo Tepsin tekeminen on todella tuskaista varsinkin tässä toisessa erässä. Syötöt huonoja, sijoittuminen huonoa, tiivis puolustus vain fantasia, pakit ei saa kiekkoja hyökkääjille vauhtiin ja maalinedustapelaaminen molemmissa päissä surkeaa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomisto pelasi hyvät harjoituspelit ja ekat liigapelit. Varmaan vähän sokaisi useampia. Olisi ehkä suotavaa hiukan keventää vastuuta, on ollut heikko molempiin suuntiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös