Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 712 081
  • 14 817

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Voi perse, kakkos sentterinä ”viilettää” Ikonen. Ei ihan se paras tilanne nyt!

-stouni
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Vika saatta olla minussa, mutta mielestäni luistelee myös ihan eri tavalla tällähetkellä. Ei näytä Kantola vol2 luistelulta.
Oli jo keskiviikon pelissä ilmassa vähän sitä vanhaa Skaldoa. Uskaltaa mennä tilanteisiin ja jopa hymyili pariin otteeseen. Joko paikat kestää, tai sitten on löytynyt hyvät lääkkeet :D.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Aikamoista arpomista taas dumareilta tässäkin. Tuon äskeisen jäähyn linjalla noin 4-5 jäähyä on jäänyt viheltämättä ensimmäisen 15min aikana.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Meillä on muuten ylivoimassa Vili Munkki straight from sairastupa! Ei Tomppa niillä vahvistuksilla mikään kiire oo mut…
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Aika totuttua ylivoimaa... Jotenkin nuo vähäisetkin yritykset näkee jo ennen sitä viimeistä syöttöä. Mutta se suurin haaste edelleen tuntuu olevan saada se kiekko hallitusti sinne alueelle.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ei mitään tähtiloistoa, mutta hyvä erä kuitenkin. Samat 3 pistettä tästä on kuitenkin jaossa kuin huomennakin, vaikka huomenna tuo maistuisikin vielä paremmalta.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilomäen taso pudonnut alkukaudesta kuin lehmän häntä.

No ei se kovin korkealta ole kyllä pudonnut. Mun mielestä vetänyt samalla tasolla koko ajan. Aloitusympyrässä paikoin ylivoimainen, pelaa hyvin kahteen suuntaan mutta tuottavuus hyökkäyspäähän aika vähissä. Välillä jakaa näppäriä siirtoja ja välillä hukkailee kiekkoja ihan tavallisissa kuljetuksissa. Peli ei tule ihan selkäytimestä vaan ratkaisut kestää aika kauan. Odottaa itseltään paljon kuten mekin ja näkee että turhautuu helposti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös