Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 713
  • 14 817

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Loppu tarkasti nolla nollaa :D
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Jokisen Ollille sopparia Ahokkaan pestin perään. Korpparin händikäpperöivästä massipahvista päästään samalla. Kallion tilalle joku, joka osaa valita Ollille sopivia jätkiä. Jukurit esittää viihdyttävää ja tuloksekasta peliä Oulussa tänään ja tälläkin kaudella edullisella rosterilla. Yksilöitä koutsaava ajatus sopii erinomaisesti nuorisostrategiaan. Tätä meille kiitos.
Kummelihahmo saa ainakin mun puolesta pysyä kaukana Turusta. Peli on viihdyttävää ja raikasta, mutta ei tuolla pelitavalla voita yhtään mitään. Runkosarjassa voittoja irtoaa, mutta pleijareissa saa tiiviillä träpillä kuriin. Nuorisostrategian osalta olet tosin täysin oikeassa.. Siinä Ollilla on paljon annettavaa.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mitäköhän Pyyhtiä teki, että Ahokas rankaisi noin kovaa? En toivoisi pahimmalle vihollisellenikaan tuollaista, että joutuu samaan kenttään Ikosen ja Kantolan kanssa.
Älä usko selostajaa.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Pitkien kiekkojen viheltämisessä ei ole kyllä mun nähdäkseni mitään logiikkaa. Nyt vihellettiin reilusti ennen kun pitäisi, mutta muutenkin vihelletään paljon sellaisia missä hyökkäävä pelaaja on edellä. Liekö sitten pelaajien turvallisuuden vuoksi tietyissä tilanteissa jos ollaan miltei rintarinnan menossa kohti laitaa. Onko tälläisestä sääntökirjassa mainintaa?
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Tuo Joensuu alkaa olla aika surullinen. Taso tai varsinkaan luistelu ei riitä enää edes kotoiseen. Jatkuvasti jälkipeleihin kolmantena pelaajana helvetin myöhässä ja perään mussutukset tuomareille.

3 pistettä tästä unettavasta paskasta toki maistuu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös