Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 722 189
  • 14 817

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Rech on paljon parempi mitä Kosmachuk. Vaikka ei patonkikaan miltään sateentekijältä näytä, niin hyvä liike ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Noniin, nyt saa heittää paskoilla yv tilastoilla vesilintua. Kalto and boys, näyttäkää niille ja meille.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
KORPPARI
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipa nätti maali Korpparilta
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Tulihan sieltä maalikin, mutta on kyllä mielikuvituksetonta ja hidasta tuo ylivoima. Kookoon todella passiivinen alivoima vaan mahdollisti sen, ettei taas haettu kuusi kertaa omista vauhtia.
Mutta Korppari!!
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Sama pari taas kentällä kun omissa ollaan jo toista minuuttia... joku sekoitus voisi olla paikallaan, onneksi selvittiin "maalin jälkeinen vaihto" kuivin jaloin.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Ilomäki tuulettaa jokaista maalia tunteella vaikkei itse olisi tehnyt sitä. Raumalaiset pelottelivat että sieltä tulee joku taiteilijasielu jota ei välillä kiinnosta, joten odotin jotain Kestnerin kaltaista fleguilua ja tonnin seteliä kun ketjukaveri maalaa. Tällä hetkellä tekemistä on todella miellyttävää katsella.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En oikein ymmärrä miksi Ilomäki ja Tammela molemmat pelasivat tuossa ylivoimassa väärillä puolin. Ei tuossa oikein ole kuin Skalicky ja Kivihalme jolle voidaan pelata onetimer.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös