Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 731 660
  • 16 050

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ikonen ottaa kyllä jäähyn tarvittaessa ja vähän muulloinkin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pakaraista en pitänyt naamanpitelijänä.
 

Japetzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä tänään on vaan pakko joukkueen koota itsensä erätauolla, tehdä tarvittavat maalit ja tulla takaisin peliin. Kyllä tämä kausi on muuten tässä. Olen pitkään ollut sitä mieltä, että virtanen saa kyllä homman toimimaan ja syksyn lento löytyy, kun kevät aurinko alkaa paistamaan.. Nyt ei todellakaan näytä siltä. Olen vahvasti sitä mieltä, että jos tämä sarja puhtaasti 4-0 hävitään niin ainut vaihtoehto on Virtasen potkut. Jos hänen kanssaan on käyty jo viime kauden päätteeksi rakentavat keskustelut ja muutos on ollut ainoastaan heikompaan suuntaan niin todella hölmöläisten hommalta tuntuu jos Marko saa jatkaa. Organisaatio on aina osiensa summa ja ei voida tietää kaikkea mitä seuran sisällä tapahtuu, mutta pelilliset asiat on kuitenkin päävalmentajan takana, jolloin syyttävä sormi osoittaa suoraan sinne. Fysiikka valmennustakaan on mielestäni turha syyttää, koska 2 vuotena peräkkäin lopputulos on keväisin ollut täysin sama, vaikka fysiikkavalmennus on ollut eri.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Puhdas oli
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Ei keksitty yv:lle mitään uutta.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Marcelinhon johdolla ylivoima saatu välipäivänä jumpattua entistä paskemmaksi.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oliko treenattu yv-haku? Laiskoja syöttöjä ja Höylä kuljettaa kiekkoa yksin HIFK:n linjaan. Siitä syvään, ketään ei perään ja purku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös