Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 749 990
  • 16 050

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jos jotain kritiikkiä Lukon pelistä voi esittää, niin omasta maalista katsoen oikealle puolelle jäi usein turhan paljon tilaa, ja sieltä Davos sai parhaat hyökkäyksensä aikaiseksi. Ylivoimaakin pitää parantaa, mutta eiköhän se sieltä tule, kun kentälliset ja kuviot saadaan hiottua kuntoon.

Muuten varsin hyvä ja lupaava esitys, uudet pelaajat vaikuttavat kaikki hyviltä hankinnoilta. Jopa Nieminen.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Tarmon painava laukaus on myös sellainen, millä tehdään viivasta maaleja. Saisi käyttää enemmän.
Tarmo voisi silloin tällöin yllättää kaikki ml. itsensä ja laukoa suoraan syötöstä, ilman valelaukausta tms.
Saattaisi toimia säännöstellen käytettynä, kun sitä ei kukaan osaa odottaa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ihan hyvää peliä oli. Hakulinen pimennossa ja Nyman maaliinsa saakka. Zagi pomputteli ihmeellisesti mutta ekaa maalia enempää ei nuo pomput kostautunut. Ylivoima oli aivan kamalaa. Edes punaisen yli ei Lukko päässyt.
Mutta pääpiirteittäin peli oli todella hyvää ajankohtaan nähden.

Nyt olen kaksi erää katsonut HPK-Ässät peliä ja se on ihan kauheaa räpellystä. On kuin katsoisi jotain 3. Divarin peliä, jos vertaa Lukko-Davos otteluun.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Varsin positiivista tekstiä pelin osalta. En ehtinyt peliä katsoa, mutta ilo lukea, että homma on toiminut. Ja kiva myös lukea miten Karjalainen on heti ollut hyvä. Paljon on ilmeisesti posia. Vastassa oli kuitenkin ihan kova porukka, joten eiköhän Lukkojuna ole syksyyn valmis näin lyhyellä otannalla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näin pelistä eilen ensimmäiset 15 -ja viimeiset n. 18 minuuttia, joten tässä muutamia huomioita.

+ Reunasen rauhallisuus kiekon kanssa ja ratkaisut. Nyt ei mun mielestä enää rakasta kiekkoa liikaa, vaan antaa kiekon tehdä enemmän työtä. Toki osaa pitää sitä edelleen tilanteessa kuin tilanteessa ja yleensä nuo tilanteet päättyvät Lukon kannalta hyvin.
+ Repo-Mattila-Saarela vaikuttaa valmiilta ketjulta. Pystyi lähes joka vaihdossa luomaan jotain vastustajan päätyyn sen osalta mitä peliä näin.
+ Henri Ikonen. Vaikka sutikin kiekon omiin, niin jotenkin tässä saattaa olla käsissä tuleva EHT-mies. Monipuolinen kaveri ja asenne täyttä timanttia.
+ Jii Karjalainen. Eipä juurikaan huomannut että Jere on mukana ollut vasta pari päivää.
+ Tomas Pavelka näyttää sopivan tuohon Taren pariksi, vaikka hänkin on profiililtaan enemmän hyökkäävä pakki.
+ Kestnerin ruuti ei ole märkää, vaikka on kesä. 20+ maalia ja 40+ pinnaa on aika helppo ennustaa tai ainakin lähelle sitä.
+ Sebun pilkku oli hävyttömän kaunis
+ Ylitalo ja Nieminen pelasivat hyvin. Niemisessä saattaa olla yksi läpimurto pelaaja alempiin ketjuihin ja saattaa jopa tehoillakkin, kunhan vastuuta pystyisi ottamaan tasaisesti.

- Abt ei edelleenkään osaa syöttää lapaan ja turhia pitkiä tullaan näkemään paineettomissa tilanteissa.
- Davosin eka maali toi dejavun viime kauden alusta pakkien työskentelyn osalta. Tomppa tuossa nukkui eniten.
- Ylivoima oli kamalaa. Tuolla rosterilla kuitenkin uskon että homma saadaan jossain kohtaa pelittämään, kunhan kiekko saadaan tuotua aluelle ja rauhotettua. Davosin alivoima toki hyvää ja agressiivista koko kentän mitalla.
- Zagi pomputteli liikaa. Maalivahdin tehtävä toki on olla kiekon ja maalin välissä niin että kiekko osuu johonkin kohtaan eikä mene maaliin, joten tämänkin suhteen ollaan luultavasti aikataulussa.


Ja peli oli mukavaa katseltavaa. Siitä kiitokset myös vastustajalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös