Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 745 091
  • 12 310

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Garteigilta ihan hyvää tekemistä, kun puolustus tarjoilee tasaiseen tahtiin laatupaikkoja vastustajalle. Sääli että tappioputkensa jatkuu aina vaan, kun joukkue ei osaa tehdä maaleja.

Garteigin tilastot on aivan käsittämättömät. Äijä on viimeksi voittanut elokuussa ottelun ja niitä voitettuja pelejäkin on vain kaksi, jos harjoitusotteluita ei lasketa. Tappioita varmaan jo kymmenen?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmittaa edelleen oman joukkueen puolesta. Pakko kyllä kehua vastustajaa, kun aletaan "taklaamaan", antavat puhtaasti takaisin. Hyvää reagointia heiltä. Ei ole sattumaa että menestyvät.
Toivottavasti tämä kuitenkin kääntyy vielä!
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tätä nyt ihan törkeänä teurastuksena voi pitää. Toki laatupaikat selvästi frölundalle, mutta toisaalta on niitä kylliksi ollut meilläkin, pariin maaliin. Nopeaa peliä ja taklausten vähyys poislukien ihan kivan näköistä peliä. Se, voiko tota peluuttaa liigassa (tai tolla viimeistelyn tasolla missään) on eri juttu.

Villestä - siinä dokkarissa ihmetytti, että piti kopissa puheet pädistä tekstiä lukien. Penkilläkin todella huteran oloista, epävarmaa ilmaisua - ikään kuin miettisi aivan liikaa jokaista sanaa, että menee varmasti oikein. Hirmu spontaania tai karismaattista se ei ole. Onko tarvekaan, jos muuten karismaa riittää. Jää nähtäväksi. Ehkä 9 kautta ja puol tusinaa eri mestaruutta villen johdolla, todellisella vauhtikiekolla?
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Ei ole tänä syksynä paljon tarjonnut piristystä tai elämyksiä arjen keskellä tämä IFK:n seuraaminen. Ei tule nopeasti mieleen kuin Schmaltzin maali viikko sitten sellaisena mitä tuli kunnolla tuuletettua ja sekin ilta päättyi hillittömään vitutukseen.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Tulipa helpolla 2+2, mutta otetaan vastaan ja HIFK pääsee taas loistamaan yyveellä.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
heh, ekan yv-minuutin aikana svedut piti kiekkoa ja HIFK saalisti paitsion. Great!
 

FortyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Piti painaa jossei kivitalo niin vähintään leikkimökin verran ruotsalaisille, sen verran vähän luottoa oli Stadin Kingeihin tänään. Mutta en päässyt bookkerille sisään kun on ollut pelitili kiinni. No, nyt vaan fokus liigaan ja toivottavasti tällä viikolla suunta kääntyy.

C'mon rödä!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Eipä ylivoima edelleenkään vakuuta. Tehottomuus harmittaa silti vielä enemmän. Miten noilla nimillä ei verkko heilu 3+ kertaa matsissa.
Boleslavkin jeesaa omalla tahollaan johtamalla Zurichia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Siitähän se Dyk painaa neliön keskeltä kokonaan maalista ohi. Schmaltz lämää suoraan räpylään jne. Tää on niin tätä just nyt.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Siellä kierrettiin joku vara-Teräväinen julmalla tavalla, onneksi maila hajosi kieputtelijalla.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Siellä kierrettiin joku vara-Teräväinen julmalla tavalla, onneksi maila hajosi kipeuttelijalla.
Ei se Eeron lähtö meidän ongelmia mitenkään ratkaissut, vaikka yksi epävarmuustekijä nyt onkin vähemmän. Syyt paskaan peliin ovat huomattavasti syvemmällä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappara pelin annan vielä armon aikaa joukkueelle. Siitä jos ei tule onnistumisia ja voittoa, niin en tiedä mitä sanoa. Edelleen korostan sitä että näitä ”isoja” pelejä olisi pakko voittaa edes jollain aivan haistapaska maalilla, että saataisiin pallo vyörymään oikeeseen suuntaan. Kohta loppuu pelaajillakin usko lopullisesti kun ainaista epäonnistumista vaan. Ne voitot Jukureita, HPK:ta ym jengejä vastaan, ei saa tätä vaunua kääntymään, ei edes murskavoitot.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Komee oli Schmaltzilta! Tussi-Tilkasen kuviot puri vihdoinkin :)
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei vissiin 2 p ois riittänyt,vaikka Lions häviäiskin? Mut ei tarvi miettii enää.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Kyllähää me nyt JYPit vielä tehdään ja voitetaan varsinaisella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös