Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 742 410
  • 12 310

Tackler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mr Nega a.k.a. Karri Kivi taisi kääntää ruotsalaispelaajan päähän kohdistuneen taklauksen nuoren ja pienikokoisen Teissalan varomattomuuden piikkiin. Tilanteet voi tietysti nähdä monesta eri näkökulmasta, mutta kyllä tuo minun mielestäni oli selkeä päähän kohdistunut taklaus ja siitä olisi pitänyt pistää taklaaja istunnolle. Kotkansalolle propsit reagoinnista ja omien puolustamisesta.
 

Skrinnari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Siellä pitäisi muidenkin pelata eikä träpätä...
Kyllä tunnetta ja fyysisyyttä voi olla ihan vastustajasta riippumatta, mutta ymmärtäähän sen että siihen motivoituminen voi olla haastavaa. Laadukkaan joukkueen pitäisi kuitenkin mielestäni pystyä siihen säännöllisesti oli vastustaja kuka tahansa.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En ihmettele kyllä pätkääkään, minkä takia IFK:n kannattajat on korvia myöten täynnä Saukkosen selostuksia. Miten helvetissä tuo voi noin pihalla edes olla, jos säännöllisesti vielä kerran selostaa IFK:n pelejä?

Ensin oli Ifk:n maalintekijä Saukkosen lasien läpi katsottuna Wirtanen, johon antoi hienon vapauttavan syötön Jääskä. Hmm.. Jääskä ja Motin. Onhan ne melkeen saman kätisiäkin. Vähän aikaa sitten kuulemma Hirvonen nousi pakin paikalta ja pääsi maalipaikkaan. "Eikun Schmaltzhan sieltä nousee totta kai." Ihan ensimmäisenä en näitäkään pelaajia sekottaisi toisiinsa. Hohhoi, voimia.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyi vittu minkä filmin heitti ruotsalainen. Ei ollut lähelläkään naamaa maila.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kunnon momentumin sai vieraat tuosta filmijäähystä. Paskaa.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Alivoimat on tänään saatu tapettua ilman suurempaa paniikkia, mutta ei Frölundalle voi loputtomasti yv:tä antaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Åstenin jäähyn jälkeen IFK ei ole saanut yhtään mitään aikaan. Ei mitään. Joka syöttö päin vittua. Huoh.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kyllä sellaista karusellia useampi minuutti, että ei oikein voinut kuin toivoa, että summeri pelastaa, mutta ei ehtinyt. Ihan puuduksissa oli HIFK. Enemmän odottaisin johtavilta pelaajilta: Palola, Koivistoinen, Innala, Auvitu, Schmaltz.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmittavan pienestä reiästä meni tasoitus sisään. Garteig on ollut kyllä hyvä, joten soisi ennenkaikkea hänelle nyt onnistumisia voittojen muodossa.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ihan ymmärrä tuota, kun on hätä päällä omissa, niin miksi kiekkoa ei laiteta lasin kautta pihalle. Aivan viimeiseen asti haetaan omille syöttöä, vaikka kaikki ovat jo aivan puhki. Toimiessaan toki äärimmäisen hieno pelityyli, mutta pitäisi silti tunnistaa ne paikat jolloin on vain pakko saada paine pois omista ja päästä vaihtamaan. Tokan erän loppuun oli parikolme pidempää rallia omissa, jotka kaikki taisi lähteä typerästä virheestä ja sitten kun päästiin kiekkoon, niin annetaan se kaverille tekemättömään paikkaan. Kiekossa toki pitää pyrkiä pysymään, mutta on myös ne paikat jolloin pitää vaan nöyrästi heittää kaaripalloa omista pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös