Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 737 928
  • 12 310

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lets face it: tämä jengi ei ole edes TOP4 tasoa kuin paperilla. Jos tästä jatkoon päästäisiin, ei ole jatkossa jakoa pelata kullasta. Parempi tippua jo nyt ja mennä miettimään ensi kauden kuvioita. Kuinka toivo herää taas.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Musta ei alkanut tarkoituksenmukainen passivoituminen. Kyllä IFK olisi halunnut jatkaa samalla tavalla. Nyt pitää nähdä se ero. Siinä tuli pakeille kesken vahvan jakson muutama virhe, joka sitten kertautui ja kertautui. IFK yritti sitten rauhoittaa viivelähdölläkin, mutta sekin päättyi sitten lopulta siihen, että pakki päätti laittaa sen ns. helpon päätyyn ja ei päästy paineelle siitäkään. Pelirohkeus petti.
Joo ei ehken passivoiduttu tietoisesti, mutta ei vaan jaksettu pyörittää sitä samaa rallia kuin ekassa erässä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä kääntyy katseet valmennuksen suuntaan. Perusasiat hajoavat pelin sisällä useita kertoja ja toisteisuutta on vaikea löytää. Materiaalin pitäisi riittää siihen, että tällaisilla tepseillä pyyhitään jäätä mennen tullen.
Noh vaihtaisin meidän pakiston ja maalivahdit sata kertaa sadasta töpseleiden kanssa. Huima ero.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tuo IFK:n pakisto kiekollisesti surkea.

Vaihtoehtoina pelaamisessa on joko roikkukiekko pois omista tai kiekottelu omissa, joka johtaa siihen että vieritetään ränniä pitkin oman maalin takaa juoksukiekkoa pakkiparille, johon TPS:n hyökkääjä kerkeää iskemään.

Tai ne harvat kerrat, kun joku Karjalainen pääsee tuomaan kiekkoa, niin avaussyötön taso on ihan täyttä paskaa.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Just kun manasin, niin tuli tasoitus heti sen jälkeen. En uskalla enää kirjoittaa mitään kauhuskenaatiota, mutta pakko se on koittaa onko supervoimia taas: kolmas mennään puolustaen ja nähdään hyvin vähän maalipaikkoja, Pakarisella paras mutta ylärimaan. Kolmannella jatkoajalla Nurmi vetää sinisen jälkeen lämärillä kainalosta.
 

F#21

Jäsen
Nyt vielä luottoa peliin, tämän pelin jälkeen ei sitä välttämättä ehdi tai pysty käyttää. HIFK hoitaa tämän tänään ja siirtää ratkaisun huomiselle. Jos ei hoida, niin murehditaan pelin jälkeen.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelillisesti ei mitään hätää, mutta kaikki laukaukset pitää blokata ettei vaan sujahda omiin.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ihan vähäsen oli
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Ei vakuuta ekan vitosen jälkeen, tää ei näytä joukkueelta joka pelaa elämästä ja kuolemasta. Mihin toi ekan erän joukkue on jäänyt?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös