Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 738 987
  • 12 310

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Ihan saatanan isot kolme pistettä! Mutta oikeesti onhan tuo aika paskaa. Onko Peltosen taktiikka pelata nihilististä lätkää ja kääntää vähämaaliset pelit itselleen? Viihdearvo aivan nollissa. IFK pelaa todella varovaisesti kentän jokaisella alueella. Ei sillä, vieraat tulevat aina esittämään tuota träppipaskaa Nordikselle, mutta eipä tarjoa IFK itsekään oikein mitään. Garteig pomputtelee aivan joka vitun kudin, en usko edelleenkään tuon pelaamisen kestävän kovin pitkälle.

Voiko joku sanoa, että on nauttinut viime peleistä?

Tää on musta aika perinteistä playoff -kiekkoa. Tyylillä ei ole väliä, kunhan voitto tulee. Melkein jokainen meidän vastustajtapelaa nyt sitä pleijaripeliä. KooKoo eilen ja HPK tänään. Me pelataan nyt sitä joka pelissä. Kuopiossa hävittiin, kun ei oltu valmiita pelaamaan sitä peliä ja vastassa oli sarjan kuumin jengi. Kalpa on sekän 20 pelin että 15 ja 10 pelin kuntopuntarin ykkösjengi. Meidän olisi niitä vastaan pitänyt pelata nihilististä prosenttikiekkoa vieraissa.

Peltonen ja tämä joukkue osaa tämän prosenttikiekon. Tehdään riittävät maalit ja voittosarakkeeseen ruksi. Nämä viimeaikaiset pelit on luonut uskoa meidän playoff-menestykseen. Me osataan se homma. Melkein eniten pelottaa Ässät ja JYP-pelit, joissa vastustaja tulee pelaamaan rennolla otteella ja niitä vastaan pitäisi osata ottaa se voitto virkamieskiekolla.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Katselin juuri kolmannen erän jälkilähetyksenä, kun piti poitsu nukuttaa välissä. Hieno ja tärkeä sekä iso voitto, tekee hyvää tyylistä viis! Alla hieman tajunnan virtaa tämän päivän koitoksesta:

-Puolustuspelaaminen yleisellä tasolla hyvää, maalinedustalla ollaan jämäköitä ja isäntiä. Hyvin siivotaan ribarit!
-Vastustajien pahimmat paikat tulevat edelleen meidän henkilökohtaisista virheistä ja hazardeista. Niistä pitää päästä eroon.
-Garts ottaa ekat kudit kiinni hyvin mutta edelleen tiputtelee ja sylkee liikaa eteen. Hieno voitto ja nollapeli, jossa joukossa pari komeaa game saveria!
-Avauspelaaminen luokatonta edelleen. Tuntuu, että hyökkääjät karkaa, kuten jotkut täällä kirjoittivatkin edellisistä peleistä. AB haki tänään sentterinä todella korkealle keskelle pystyyn omissa, josta pari pahaa menetystä. En ihan ymmärrä logiikkaa tässä.
-Hyökkäyspeli mielikuvituksetonta. Turunen tänään todella näkymätön. Ketjuruletti varmaan vaikkuttaa ettei hyökkäys oikein nyt lähde meillä.
-Hirvonen saanut kauden aikana paljon luistelu- ja kamppailuvoimaa lisää. Oli tänään erinomainen!
-Yv totaalipaskaa, aloituksista ja alueellevienneistä lähtien. Iso parannus pakko saada poffeihin mennessä aikaan tässä!
-Av tänään erinomaista!
-Nelonen oli erittäin hyvä! Karvinen alkaa heräilemään kevättä kohden!
-Kolmannen erän alku suorastaan dominoitiin ja maalinkin jälkeen pelattiin aktiivisesti ja todella hyvin. Ei tainnut Kerho kauheasti koskea kiekkoon ensimmäisen 8minuutin aikana. Sen jälkeen hieman passivoiduttiin liikaa ja Kerho sai kiekkokontrollin. Tosin ei annettu kauhean pahoja paikkoja ja puolustettiin johtoa hyvin.
-Kamppailupelaaminen hyvällä tasolla siten, ettei paljoa boxissa istuttu. Hyvä merkki!
-Hyvä joukkue voittaa myös keskinkertaisella ja ”paskalla” pelillä, mikä on hyvä merkki myös! Otteluruuhkakin varmasti osasyy siihen ettei peli ole tällä hetkellä kovin näyttävää. Onneksi tehdään tulosta.
-Tuomarilinja taas aika heikkoa.
-Yleisöä hallissa tv-kuvista päätellen suht vähän? Myös aika hiljaista oli ainakin kotisohville?
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Aika samalla tavalla näin matsin kuten @Dimas_ joten turha kai toistaa jo laadukasta analyysia.

Mutta se todettakoot että aika nopeasti on tullut selväksi, että täällä riehuminen ei ole ihan konkretisoitunut askissa. Ei tuonut uudet pelaajat sadetta, eikä lupailtua "vähintään 5 maalia per matsi" eikä myöskään näytä kyllä siltä, että Turunen joka vaihdossa taikoo maalipaikan kaverille. Toki joukkue tarvitsee aikaa ja toistoja sekä lepoa.

Positiivista tänään ja eilen se, varsinkin kun pelattiin nyt 3 matsia 4 päivään, että maalipaikat voitettiin ja vastustaja sai aika vähän maalipaikkoja. Riparit siivottiin hyvin, pakit tuplaa oikeaan aikaan ja sentterit ja laiturit on hyvin vedon jälkeen viemässä riparit maalintekosektoreilta. 0,5 maalia kahteen peliin päästettynä on aika loistava suoritus, vaikka toki maalipaikkojen perusteella KooKoo peli olisi voinut hyvin päättyä 3-1 tai 4-1 ja tänään olisi 3 tehtyä maalia ollut kyllä ihan kohtuullista. Hienoa kuitenkin että joukkue vaikuttaa yhtenäiseltä ja sitoutuneelta!

Omasta lähteminen ja paineen purkaminen vaikuttaa aika hyvältä. Kumma kyllä, kun pahin paine on purettu kiekottelemalla tai jalalla omalla alueella niin ongelmat alkavat sen jälkeen. Esim. eilen lopussa oli kaikki aika mutta Lyytinen painaa kovan poikkikentän syötön Karjalaisen jalkoihin ja siitä kiekko omaan päähän. Tänään vastava tilanne kun alle 3 min jäljellä. Lyytinen ilman paineistusta sutii kiekkoa sinne tänne ja lopulta kun vaikuttaa että saa syötön annettua niin vastustaja karvaa ja kiekko verkkoihin ja aloitus omista, juuri kun oli saumaa pitää kiekko ja kääntää hyökkäys vaihdon jälkeen. Luulisi että ongelma olisi vastustajan paineistus, ei se, että kun paine on purettu niin kiekko roiskitaan A) keskialueelle B) oman kaverin jalkoihin C) pitkäksi kiekoksi kun syöttö menee 3-4 metriä ohi. Olisi kiva jos joku voisi kertoa mistä tuo johtuu? Onko siinä vaiheessa ja Apollo mielessä vai mitä kun akuutti paine on purettu. Vai johtuuko siitä, että siinä vaiheessa viisikon tiiveys unohtuu ja oikein kukaan ei tiedä miten tilannetta pitäisi pelata siitä eteenpäin. Hidas lähtö sujuu ihan hyvin ja paineistuskin mutta tuossa välitilassa ei oikein suju mikään.

Toivottavasti perjantaina nähtäisiin jo perinteistä hurlumheitä ja kovaa painostusta ja karvaamista ylhäältä.

Ketjut kasaisin seuraavanlaisesti:

Innala - Koivistoinen - Pakarinen
Tallberg - Broadhurst - Dyk
Hirvonen - Paajanen - Turunen
Väänänen - Wirtanen - Karvinen

Lauantaille sitten

1. sama
Salomäki - Broadhurst - Dyk
Turunen - Paajanen - Gardiner
Åsten - Väänänen - Karvinen

Tale ja Wirtanen saisivat lepoa sekä Gardiner yhden matsin ja vuorottelisi Hirvosen kanssa. Salomäki voisi paikata jos kunnossa niin Tallbergia ja ensi viikolla katsottaisiin tilannetta jo uudelleen. Jos Salomäki ei kunnossa niin Gardiner lauantaina Tallbergin tilalle.

Dumarit vaihtoon.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Tämä joukkue tuntuu tekevän vain sen mikä riittää. Ja tänään riitti yksi maali kun Garteig oli maalissa ohittamaton. Turunen ehkä yrittää surffailla itsensä terveenä mm-kisoihin, Dykistä ei ollut taaskaan mitään iloa ja Karjalainen + kiekko = 0 mutta ehkä se on sitä kuuluisaa potentiaalia loppukevääksi.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Tänään tämä yhtälö tietenkin piti paikkansa, koska Karjalainen ei kertaakaan kiekkoon koskenut.
Pakko jatkaa tätä @Hokipedia poimintaa @Erkka Lapanen viestistä!

Karjalainen ei myöskään tänään hölmöillyt tai ottanut yhtään jäähyä. Oli ns. Näkymätön kentällä. Ja tähän huonon vitsin hymiö loppuun!
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ei tuonut uudet pelaajat sadetta,
Iiro on kyl koko sarjan dynaamisin pelaaja. Vaikkei ole tuonut viittä maalia joka matsiin, eikä sadettakaan. Eilen istutti Ikosen ja Pellin aika näyttävästi, ku kiekosta kamppailivat. Meikä suorastaan fanittaa tätä mansikkapitäjän Härkää.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Ei tuonut uudet pelaajat sadetta
Turunen on vielä hakenut, mutta uskon myös johtuvan siitä, ettei ole hetkeen ensinnäkään pelannut ja toisekseen ei ole ollut niin isossa offensiivisessä roolissa tällä kaudella. Kestää hetken.

Entä Iiro? Viiteen peliin kolme maalia, joka pelissä useampi kova niitti ja isoja minuutteja alivoimalla ja johtoa puolustaessa. Juuri sitä, mitä Iirolta voi odottaa. Takuuvarma pelaaja.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
@Hokipedia ja @Kake74 ymmärrän ja olen samaa mieltä. Enkä ole pettynyt heihin.

Mutta kuinka ollakaan, tämä hyökkäys ei paina joka matsiin viittä byyriä ja ole täysin pitelemätön kuten täällä grindattiin. Joukkue on edelleen kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Mutta kuinka ollakaan, tämä hyökkäys ei paina joka matsiin viittä byyriä ja ole täysin pitelemätön kuten täällä grindattiin. Joukkue on edelleen kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Tämä on totta. Mutta en tiedä, odottiko joku sellaista oikeasti realistisesti? Eiköhän kyse ollut enemmänkin puolitosissaan heitetyistä kommenteista ilon hetkellä. Eiköhän aikalailla kaikilla ole tiedossa, että tässä vaiheessa kautta vastustajat pelaavat vittumaista ja nihilististä prosenttikiekkoa tiukalla träpillä höystettynä. Varsinkin, kun kyseessä on IFK ja vieläpä hyökkäyksen osalta merkittävästi vahvistunut sellainen.

Tuota kombinbaatiota vastaan on vaikea hakata sitä "viittä maalia", jos vastassa on esimerkiksi pudotuspelipaikoista taistelevat HPK tai KooKoo tai Liigan kuumin ja tiiviimmin puolustava KalPa. Motivaationsa menettäneet SaiPat ja muut ovat asia erikseen.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Omasta lähteminen ja paineen purkaminen vaikuttaa aika hyvältä. Kumma kyllä, kun pahin paine on purettu kiekottelemalla tai jalalla omalla alueella niin ongelmat alkavat sen jälkeen. Esim. eilen lopussa oli kaikki aika mutta Lyytinen painaa kovan poikkikentän syötön Karjalaisen jalkoihin ja siitä kiekko omaan päähän. Tänään vastava tilanne kun alle 3 min jäljellä. Lyytinen ilman paineistusta sutii kiekkoa sinne tänne ja lopulta kun vaikuttaa että saa syötön annettua niin vastustaja karvaa ja kiekko verkkoihin ja aloitus omista, juuri kun oli saumaa pitää kiekko ja kääntää hyökkäys vaihdon jälkeen. Luulisi että ongelma olisi vastustajan paineistus, ei se, että kun paine on purettu niin kiekko roiskitaan A) keskialueelle B) oman kaverin jalkoihin C) pitkäksi kiekoksi kun syöttö menee 3-4 metriä ohi. Olisi kiva jos joku voisi kertoa mistä tuo johtuu? Onko siinä vaiheessa ja Apollo mielessä vai mitä kun akuutti paine on purettu. Vai johtuuko siitä, että siinä vaiheessa viisikon tiiveys unohtuu ja oikein kukaan ei tiedä miten tilannetta pitäisi pelata siitä eteenpäin. Hidas lähtö sujuu ihan hyvin ja paineistuskin mutta tuossa välitilassa ei oikein suju mikään.

Ajoitukset oli aika pielessä tuossa KooKoo -pelissä. Toki aina on mukana vastustaja ja sekä KooKoo että HPK pelasi hyvän pelin ja kun vastustaja puolustaa tiiviisti, niin on vaikea saadakaan niitä ajoituksia kuntoon.

Kalpa -peli oli tästä hyvä esimerkki. Me vasta lämmitellään kohti playoffeja, mutta Kalpa on jo valmis.

Kyllähän se näkyy, että Kalpa on voinut yhtäjaksoisesti treenata 29.1 lähtien. Sen jälkeen heillä ei ole ollut koronataukoa. Meillähän edellinen koronatauko perui 24.2 suunnitellun pelin. Eli ollaan kuntoutuksessa ja yhteistreenien eheydessä melkein kuukauden jäljessä.

Silloin juuri näkyy nuo rytmit ja ajoitukset ja oudot syötöt. Silloin myös näkyy miten järjettömästi lähdetään hitaassa lähdössä hyökkäämään neljällä, kun yhdellä pelaajalla on joko liian kiire tai joku on myöhässä. On vähän sellaista harkkamoodia.

Luulen Peltosen todenneen, ettei aika enää riitä sellaisen pelin takaisin saamiseen mitä meillä oli marras-joulukuussa ja lähdetään pelaamaan hieman erilailla: Eli nihilististä prosenttikiekkoa kamppailun kautta.

Sehän käytännössä tarkoittaa tämänkaltaista peliä kuin mitä nyt pelataan. Kaunista se ei ole, mutta edelliseen 5 peliin on nyt 4 voittoa. Voittaen peli playoff-kiekolla.

Kun joukkue keskittyy niin täysin oman maalin suojeluun ja kamppailuun, niin toi kiekollinen peli kärsii. Fokus on muissa asioissa.

Karjalaiselle vitsiä heittäneille, niin oli muuten hyvä tuossa KooKoo -pelissä ja on myös mestaruuden voittanut pakki. Päätä ei palella, kun isot pelit alkaa. Tärkeä palanen keväällä ja on kehittynyt huimasti tämän kauden aikana Murphyn koulussa. Toivottavasti jatkaa meillä.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tämä on totta. Mutta en tiedä, odottiko joku sellaista oikeasti realistisesti? Eiköhän kyse ollut enemmänkin puolitosissaan heitetyistä kommenteista ilon hetkellä. Eiköhän aikalailla kaikilla ole tiedossa, että tässä vaiheessa kautta vastustajat pelaavat vittumaista ja nihilististä prosenttikiekkoa tiukalla träpillä höystettynä. Varsinkin, kun kyseessä on IFK ja vieläpä hyökkäyksen osalta merkittävästi vahvistunut sellainen.

Tuota kombinbaatiota vastaan on vaikea hakata sitä "viittä maalia", jos vastassa on esimerkiksi pudotuspelipaikoista taistelevat HPK tai KooKoo tai Liigan kuumin ja tiiviimmin puolustava KalPa. Motivaationsa menettäneet SaiPat ja muut ovat asia erikseen.

Ja voi se onnistua ketä vaan vastaan jos peli saadaan rullaamaan joka osa-alueella ja päästään omista nopeammin kääntämään peliä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Ja voi se onnistua ketä vaan vastaan jos peli saadaan rullaamaan joka osa-alueella ja päästään omista nopeammin kääntämään peliä.

Kyllä viiden maalin tekeminen on aika harvinaista herkkua tässä vaiheessa kautta, kun vastustajat pelaa Playoff-kiekkoa. Käytännössä jokainen loppukauden vastustaja Ässiä ja JYPpiä lukuunottamatta pelaa pääsystä sääleihin, suorasta pudotuspelipaikasta tai kotiedusta. Jokainen joukkue tulee siis taistelemaan aivan infernaalisesti.

Tulemme näkemään juurikin tuota samaa peliä mitä nähtiin KooKoota ja HPKta vastaan. Hemmetinmoista kamppailua ja vastustajan maalin edessä ei juuri ole tilaa. Ei ole oikein mahdollisuutta nopeisiin kääntöihinkään, kun vastustaja pelaa 110% sykkeellä.

Ja sitten Ässiä ja JYPpiä vastaan pelataan varmaan perinteisesti ne kauden paskimmat pelit kuitenkin.

Jokainen voitettu matsi ja 3pistettä on tässä vaiheessa ainoa asia mikä mua kiinnostaa ja olen todella iloinen alkuviikon 6/6 pisteistä.

Meillä on muuten vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta ylöspäin sarjataulukossa... on kuitenkin vielä keskinäinen peli Jukureita ja Ilvestä vastaan.

Nyt vain Kärpiltä se 3 pinnaa ja sitten jotenkin voitettaisiin tällä kaudella ekan kerran Ässät, niin tässähän voisi jo innostua..
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
ja sitten jotenkin voitettaisiin tällä kaudella ekan kerran Ässät, niin tässähän voisi jo innostua..
Ei nyt perkele viedä kunnia joukkueelta ja VPltä! Juurihan me 10.2 voitimme Ässät kotona, joka muuten oli yksi harvoista tuon ajanjakson voitoista eli tuttua hommaa.

Nyt on kyllä niin vahva alku viikolle, että kansitakin napit pullottavat vaarallisen näköisesti.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Ei nyt perkele viedä kunnia joukkueelta ja VPltä! Juurihan me 10.2 voitimme Ässät kotona, joka muuten oli yksi harvoista tuon ajanjakson voitoista eli tuttua hommaa.

Nyt on kyllä niin vahva alku viikolle, että kansitakin napit pullottavat vaarallisen näköisesti.

Tottapa tosiaan. Olin täysin unohtanut.

No sitten ainakin on varma tappio tulossa Porista. Kansitakin napit on auki ja ABCltä haettu matkalla pienet päivähörpyt.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaa näyttää todennäköiseltä, että HIFK ja HPK kohtaavat puolivälierissä. No tokihan HIFK voi vielä kivuta Jukureiden ohi ja muutakin voi tapahtua, mutta aika haarukassa on HIFK : n ja Kerhon sijat 4-5
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Alkaa näyttää todennäköiseltä, että HIFK ja HPK kohtaavat puolivälierissä. No tokihan HIFK voi vielä kivuta Jukureiden ohi ja muutakin voi tapahtua, mutta aika haarukassa on HIFK : n ja Kerhon sijat 4-5

Joo kerho näyttää todennäköiseltä. Nyt kun sitä alkaa sarjataulukosta väkisinkin vähän miettimään poff-kuviota IFK:lle, niin muuten en ole jaksanut juurikaan laskeskella vastustajia ja tulevaisuutta, kun tänä vuonna tulee vielä erityisen pahoja heti ensimmäisellä, mutta toki jotain miettinyt. Optimistisesti 1/8 peleistä mennään eteenpäin vaikka väkisin, mutta Tapparaa ei kyllä haluaisi välierissä (vielä) kohdata, ettei taas käy kylmät 1/4.
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Noista kolmesta (Kerho, Tepsi ja Lukko) jos pitäisi valita, niin itse ottaisin kyllä turkulaiset mieluiten poffeissa vastaan. MuTulla heittäisin, että Lukko ja Kerho ovat olleet IFK:lle historiassa huomattavasti vittumaisempia vastustajia kuin TPS niin runkkarissa kuin poffeissa.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Vahvasti näyttää siltä, että ollaan runkkarissa sijoilla 3-6.

Todennäköisistä puolivälierävastustajista ottaisin tässä järjestyksessä:

1) HPK. Ilm. vaikea veskatilanne, mutta muutenkaan ei materiaali sittenkään ehkä riitä jos IFK vetää 110% lasissa. Pelottava, mutta pelannut musta yli tasonsa Pikkaraisen ansiosta.

2) KooKoossa veska, joka pahimmillaan on jumalmoodissa. Ja paljon todella kovia hyökkääjiä. Ehkä siksi ärsyttävä vastus. Mutta kyllä me KooKookin klaarataan paras seitsemän sarjassa aika helpollakin.

3) Jukurit. Ollaan kuitenkin pelattu niitä vastaan tosi hyvin.

Nämä kolme ottaisin enemmän kuin mielelläni. Loput on haastavia.

4) Lukko on pahasti koronan kourissa ja mielelläni kohtaisin ne jo puolivälierävaiheessa. Ei välttämättä saa peliään kuntoon siihen mennessä. Mutta Rauma on aina haastava. Mutta kevät -11 4-1 matsit ja 5 passes break any defence...

5) TPS on kova ja laaja materiaali. Ahokas on kova valmentaja. Voi olla kevään yllättäjä.

6) Kärpät on äijäjengi ja Marjamäki kokenut kettu. Pidän kevään mustana hevosena.

7) Kalpa. Ei saamari Kalpaa. Vedettäisiin rotsi auki pari tappiota alle ja sitten se oliskin siinä.

Pelsut ei oikein voi nousta vitoseksi tai kutoseksi, joten jätin sen pois.
 

stadinjätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vahvasti näyttää siltä, että ollaan runkkarissa sijoilla 3-6.

Todennäköisistä puolivälierävastustajista ottaisin tässä järjestyksessä:

1) HPK. Ilm. vaikea veskatilanne, mutta muutenkaan ei materiaali sittenkään ehkä riitä jos IFK vetää 110% lasissa. Pelottava, mutta pelannut musta yli tasonsa Pikkaraisen ansiosta.

2) KooKoossa veska, joka pahimmillaan on jumalmoodissa. Ja paljon todella kovia hyökkääjiä. Ehkä siksi ärsyttävä vastus. Mutta kyllä me KooKookin klaarataan paras seitsemän sarjassa aika helpollakin.

3) Jukurit. Ollaan kuitenkin pelattu niitä vastaan tosi hyvin.

Nämä kolme ottaisin enemmän kuin mielelläni. Loput on haastavia.

4) Lukko on pahasti koronan kourissa ja mielelläni kohtaisin ne jo puolivälierävaiheessa. Ei välttämättä saa peliään kuntoon siihen mennessä. Mutta Rauma on aina haastava. Mutta kevät -11 4-1 matsit ja 5 passes break any defence...

5) TPS on kova ja laaja materiaali. Ahokas on kova valmentaja. Voi olla kevään yllättäjä.

6) Kärpät on äijäjengi ja Marjamäki kokenut kettu. Pidän kevään mustana hevosena.

7) Kalpa. Ei saamari Kalpaa. Vedettäisiin rotsi auki pari tappiota alle ja sitten se oliskin siinä.

Pelsut ei oikein voi nousta vitoseksi tai kutoseksi, joten jätin sen pois.
Joo ei Tepsiä missään nimessä. Karejev torjuu Hifk:n lauluun, se on varmaa. Jukurit ottaisin kaikista mieluiten, en usko että heillä materiaali riittää
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulle kyllä ehdottomasti Tepsi ekana. Ne on ihan yössä tällä hetkellä ja nyt loukkaantui ykkössentteri.

Siellä on kyllä penkin takana päävalmentaja, joka on voittanut arvokisakultaa, mutta sekin kulta tuli apuvalmentajan pelikirjalla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
KalPa on ainut sellainen joukkue jota en missään nimessä haluaisi kohdata keväällä missään vaiheessa. Ei olla pärjätty niitä vastaan pelillisesti eikä myöskään tuloksellisesti. TPS on ollut meille jonkinlainen mörkö tuloksellisesti viime keväästä lähtien, mutta turkulaisia vastaan on sentään pelillisesti mennyt mielestäni hyvin mikä loisi uskoa, että turkulaiset tänä keväänä voitaisiin lyödä, jos kohdataan. Kareev on se isoin koetinkivi meille TPS:n joukkueesta. Jostain syystä aina jumalmoodissa just meitä vastaan.

Ps. 2011 KalPa oli myös pelottavan hyvä aina IFK:ta vastaan ja tuolloin vältettiin KalPa välierissä. Tuolloinkin oli fiilis, että toivottavasti ei KalPaa tarvitse kohdata. No ei tarvinnut kun Blues hoiti kuopiolaiset välierissä ja me puolestaan raumalaiset ja loppu on historiaa...

E: Veikkaan, että jos kotietu halutaan, niin lopuista kuudesta pelistä pitää voittaa viisi eikä pakolla mitkään lisäajalla otetut voitot riitä mihinkään. Kriittisimmät pelit ovat Kärppiä ja Lukkoa vastaan. Ilves on jo karannut, samoin Jukurit. JYP ja Ässät ovat pohjamudissa eivätkä pelaa samoista sijoista meidän kanssa, mutta nuo ovat olleet todella veemäisiä tällä kaudella meitä vastaan. Noita vastaan ei saisi enää kompuroida.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
E: Veikkaan, että jos kotietu halutaan, niin lopuista kuudesta pelistä pitää voittaa viisi eikä pakolla mitkään lisäajalla otetut voitot riitä mihinkään. Kriittisimmät pelit ovat Kärppiä ja Lukkoa vastaan. Ilves on jo karannut, samoin Jukurit. JYP ja Ässät ovat pohjamudissa eivätkä pelaa samoista sijoista meidän kanssa, mutta nuo ovat olleet todella veemäisiä tällä kaudella meitä vastaan. Noita vastaan ei saisi enää kompuroida.

Teoreettiset mahdollisuudet saada Jukurit kiinni on, mutta ne on aika pienet. Kun Jukureilla on 2 peliä surkeaa Saipaa vastaan. Muut: Pelicans, TPS, Lukko ja me. Jukureiden tavoittaminen vaatii voittoputkea ja Jukureiden heikkoa vaihetta.

Mutta neljä 3 pisteen voittoa pitäisi kyllä riittää neljänteen sijaan. Siellä muut pelaa kuitenkin ristiin ja keskenäänkin ja muita huippujoukkueita vastaan. Vaikea nähdä, että tuolla loppuohjelmalla aika keskenkuntoiset TPS, HPK tai KooKoo nappaisi kaikista peleistä voitot. Tällöin neljä voittoa riittäisi.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Ps. 2011 KalPa oli myös pelottavan hyvä aina IFK:ta vastaan ja tuolloin vältettiin KalPa välierissä. Tuolloinkin oli fiilis, että toivottavasti ei KalPaa tarvitse kohdata. No ei tarvinnut kun Blues hoiti kuopiolaiset välierissä ja me puolestaan raumalaiset ja loppu on historiaa...

Niin siis Lukko pudotti KalPan seitsemässä pelissä puolivälierissä. Sehän oli silloin selvä jo hyvän aikaa ennakkoon että jos Narrit kaatuu niin tuon sarjan voittaja tulee välierissä vastaan, en muista toivottiinko täällä mitenkään erityisesti kumpaakaan noista, paikallissarja oli niin elämä/kuolema ettei jatko-ohjelmaa kai kummemin mietitty. Blues pudotti puolivälierissä Ässät jolle IFK hävisi täpärästi taiston runkosarjan kakkossijasta. Sen muistan että JYPiä jokseenkin jo pelättiin välierien alla todennäköiseä finaalivastustajana ja yleisesti tuuleteltiin Bluesin voittoja siinä sarjassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös