Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 735 425
  • 12 310

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perjantai-illan peli ja pitäisi Kuoopiossa olla tunnetta. Aika peruuttelulla mennään. Jos jarruttelusta saisi HIFK energiaa niinkuin autoissa, niin tänään olisi range vähintään Ivaloon. Ei jatkoon, vaikka tuplapelit.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Nyt testataan Peltosta. Olisi syytä keksiä jotain kolmanteen erään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Turunen pakottaa peliä.

Hieman liian pitkään pysyy jatkuvasti kiekossa, eivätkä ratkaisut oikein edistä peliä. Pelaamattomuuden piikkiin.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lle on vuodesta 1897 ollut myrkkyä kevytjalkainen mikkihiiirijoukkue, joka karvaa aktiivisesti ja osaa syötellä. EI mulla muuta, vuonna 2022. Jospa VP ja 30 edellistä valmentaajaa katsoisivat vaikka videolta, kuinka ne muut joukkueet pelaavat tätä voittamatonta armadaa vastaan ja pärjäävät. Näin ainakin oletan, koska KalPa on vikassa säälipaikassa kiinni ja kerännyt 90% pisteitä HIFKiltä, muilta murusia.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kalapan pelinopeus on myrkkyä. Niin ku aina ennenkin. Pökkelöt pakit eivät saa ekaa syöttöä omille, varsinkin kun hyökyjät eivät anna lähelle apuja, jolloin karuselli pyörii ja homma menee hosumiseksi. Eikä yvtä saada ku kiekko savolaisilla koko ajan. No, huomenna sitten Ouluuseen, jossa levänneet Näädät odottelevat.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Garts todellakin antaa saumat taistella voitosta, mutta piippuunhan nuo maalinteot sitten tänään on jäänyt taas vaihteeksi ja kehuttava kyllä Kalpaa, miten hyvin puolustus toimii, eikä juuri paikkoja edes siunaannu punaisille. Kolmoseen urut auki ja ohi.
 

Walrus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan vitun tyhmää että kukaan alkaa itkemään tuomareista, kun otetaan pelin sisällä turpaan ja pahasti. On tämä vaan kaudesta toiseen yhtä raskasta. Josko herätys kolmanteen erään...
 

stadinjätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hifk ja Peltonen ei ole varmaan kertaakaan koko kaudella kyennyt sopeuttamaan peliä näkyvästi vastustajan peliin tai kyennyt reagoimaan ja mukauttamaan pelitapaa pelin aikana. Nyt nähdään, jatketaanko samaa pelkokilpikonnaa vai aletaan pelaamaan?

Koko muu joukkue on ”taas” vetämässä Garteigin hyvän pelin roskiin. On se helvetin vaikea maalivahdin voittaa jos muu joukkue ei edes rakenna paikkoja pariin byyriin. Saatana.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n puolustajat kyllä luovuttavat tuon hyökkäyssinisen todella helposti. Eivät edes yritä pitää sitä tai ajaa sisään. Pakko olla tietoinen pelitapa, joten sormi osoittaa Peltoseen. Omistakaan ei päästä vauhdilla ja pienillä syötöillä eteenpäin vaan laiturit karkaavat keskialueelle todella nopeasti.

Samaan kiinnitin huomiota. HIFK:n vahvuus on koko kauden ollut painepelaaminen, jossa puolustaja ajaa sisään ja vs ei pääse omista pois. Nyt Kalpa voi heitellä kiekkoja siihen viivaan, niin pakit peruuttavat alta pois ja Kalpa saa tilaa. Monta saumaa oli iskeä kiinni.

Saipa-peli oli ihan silmän lumetta. Sillä ei ollut kilpapelaamisen kanssa juurikaan tekemistä, koska Saipa oli niin passiivinen ja antoi IFK:lle tilaa. Kyllä se niin taitaa olla, että säälien kautta lähtee HIFK pudotuspeleihin, mutta sehän on meille tuttua puuhaa. Olen todella surullinen noin pelokkaasta IFK:sta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK luottaa Garteigiin vähän liikaakin. Tarkoitus ei liene se, että maalivahti tekee kaiken ja muut vaan vähän ihmettelee. Syöttöjen laatu on ihan onneton, taas kerran. Käytännössä joka toinen syöttö katkotaan KalPan toimesta. Ei tarvitse hirveästi edes venytellä. Ryhtiä nyt, HIFK! Kiire ei ole.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Terveiset täältä paikan päältä savolaisten kotiluolasta. Viäntöö ja kiäntöö kuuluu joka puolella, mutta pakkohan se oli tulla katsomaan kun kerrankin sattui sauma päästä katsomaan HIFK:ta paikan päälle livenä.

Odotukset oli kovat, mutta kaksi erää pelattu ja voi sanoa rehellisesti, että peli on ollut yhtä HIFK:n päätyä. Kalpa rakentaa omasta päästä hyvällä joukkuepelillä yhtä vyöryä HIFK:n päätyyn. Vain Garteig on pelastanut toistaiseksi HIFK:n suuremmilta maaliluvuilta ja tähän mennessä joukkueen paras pelaaja (!). Ihmeellisintä on, että Kalpan pelaajat, suuri osa niistä pikkukääpiöitä, voittavat n. 85% kaikista kaksinkamppailuista. Kalpa taklaa kokon ajan ja HIFK:n pelaajat lähinnä himmailevat kulmissa/laidoissa.

Mitään suurta ideaa ei toistaiseksi ole ollut HIFK:n pelissä, lähinnä lyödään siniviivalta kiekkoa päätyyn ja perään tyyliin, mutta ei se auta kun päätykiekot Kalpan päässä eivät jää omille, Kalpa vie nekin 85%. Muutama maalipaikkaa on ollut ja nekin 1. erän alussa, eipä juuri muuten. Kalpa karvaa niin rajusti HIFK:n päädyssä, että pelinrakenteluun eivät pakit juurikaan pääse kovan paineen alta.

Toki kolmas erä voi kaiken muuttaa, mutta paljon pitää tapahtua, että voitto kairataan. Vituttaa istua täällä Kalpan katsomossa kun HIFK on ollut toistaiseksi aika munaton ja pelitavaton joukkue. No, odotellaan suurta käännöstä kolmanteen erään, ehkä se siitä kun Pakarinen ensin tasoittaa ja Turunen nappaa jatkoilla voittomaalin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmainen vinkki Peltoselle: älä ainakaan ota veskaria pois.
 
J

Just-Ice-Hockey

IFK:n (pl. Garteig) otteita parhaiten kuvaa se, että Broadhurst onnistui syötöllä kaatamaan Innalan. Kyllä taas on kovin tuskaista. No sen verran lievennän, että nelosella on ollut yksi tai kaksi pientä pyöritystä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tämä jäähyihin tänään ratkea, mutta miten ihmeessä KalPa ei saa mistään penalttia? Äskönkin päivänselvä estäminen ohi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: HJL
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Mihin helvettiin on jäänyt SaiPaa vastaan esitetty kova taklauspeliä. Kyllähän tollaset persejalksiset kääpiöt pitäis rapata laitaan niin ettei niitä saa kuin kaapimalla irti
 

F#21

Jäsen
Ollaan kyl TODELLA Huonoja!
Joo, peli on täysin höntyilyä. Kun on aikaa syöttää, niin huitaistaan kiekosta ohi ja käännetään peli itse omiin. Kun on aika antaa syöttö, niin heitetään roikku. Kun on aika pelaa kiekko nöyrästi keskialueella, niin pelataan löysästi.

Todella huonoa peliä useammalta pelaajalta.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Riittää kun aletaan pelaamaan vikalla kympillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös