Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 366 510
  • 3 523

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ollaan sarjataulukossa ansaitulla paikalla, jos sitäkään.
Kymppisija karkaa nopsasti tuosta ja ylämäki jyrkkenee.
 

Kilpiliima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Jämsän ja muun johdon vaihduttua
Huutonaurua koko organisaatiolle.
Tehkää ny vittu joku jotain… kauanko saatana tätä kärsimysnäytelmää pitää kattoo?
Sport voi ihan rauhassa mun puolesta pelailla kauden loppuun, mä en tota paskas kato minuuttiakaan. Tulokset voi vilkasta sit kierroksen päätteeks. Säästyy illasta se 2,5h muuhun.
 

Red Ocean

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
JYP oli äärettömän huono tänään. Veskarikin sellainen, jonka tekeminen näytti kaikkea muuta kuin varmalta. Sport onnistui jotenkin häviämään tälle joukkueelle! Ja oli tehdä sen jo varsinaisella peliajalla.

Sport laukoi ottelussa paljon, mutta katsokaapa ottelun laukaisukarttaa. Siellä on musta aukko parhaalla maalintekosektorilla. Osittain varmaan myös kuvastaa sitä päällä olevaa tuskaa, lauotaan vaikka voisi odottaa edes hieman maskia maalille.

Menin jo lupaamaan jälkikasvulle, että mennään perjantaina Raksilaan. Piti jo tuossa pyydellä etukäteen anteeksi mahdollisia turhautumisen oireita, joita Sportin esitykset iskässä aiheuttaa.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
3 edelliseen otteuluun 3 tehtyä maalia, 13 päästettyä.
12 edelliseen otteluun 16 tehtyä maalia, 36 päästettyä.
12 edelliseen otteluun erikoistilanteet, yv 4,5% ja av 72%. Molemmat siiis liigan paskinta.
E. lisätään se oleellinen, pisteitä on kertynyt kokonaiset 7.

Mitä organisaatio tekee?
Ei mitään.
Ristoa pitäisi katsella vielä 2,5 vuotta.
Jämsää ikuisuus, eläkeikään on vielä pitkä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Jämsää ikuisuus, eläkeikään on vielä pitkä.
Taitaa Jämsällä olla sorvattuna maailmanhistorian pisin määräaikainen työsopimus: Iänkaikkinen. Siksi häntä ei voi irtisanoa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Samaa hemmetin tahkoamista kentällä että penkin takana, illan kokonaisesitys floppi!

Plussat antaisin ainoastaan M Keräselle.

Aina vaan pyöritään ja hyöritään päätä seinään kulmissa että laitojen lähettyvillä.

Osumatarkkuus laukkauksissa taas kerran surkea, ohi ammuttiin 34 ja blokkiin 6 ??
Laukaukset ylivoimaisesti Sportille 80-36 !

Nyt ei hyväkään enää heilu, ottelun taso paljon alle liigatason ja vastustajakin tuolla materiaalilla varsinkin puolustajissa korkeintaa n Mestis tasoa, poikkeuksena ratkaisijana A Honka!

Maalivahtien taistoissa vei voiton Jypin Shostak ns. 6-0!

Perjantaina vielä sisuuntunut Kärpät vastassa, ei näytä hyvälle!

Mikähän pelaaja uutinen huomenna tulossa?
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Jos joku menee kysymään Hiltusen mielipidettä asiaan, että kuinka tässä meillä menee, niin toteaa, että ollaan juuri siellä missä meidän budjetin mukaan kuuluukin olla eli ei ongelmaa. Näin totesi aikoinaan, kun oltiin viimeisenä sarjassa!
 
Viimeksi muokattu:

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yhteenveto illan koomailusta ja Dufvan haastattelusta päivän I-P ssä. Paapat hävisivät pojanklopeille. Yv jäätävän perinteistä. Tasakentällisillä ei osata maaleja tehdä, eli illan sportmaalit syntyivät siirretyn jäähyn aikana ja 2 viimeistä ilman maalivahtia. Yksi Jypin maali piti toki tehdä itse, jotta Jyppi pärjää, ja onhan kieltämättä omiin helpompi tehdä maali, kuin vastustajan häkkiin. Ja Dufvan tämän päivän pesistermein; peli hävittiin kotiutuslyönti kilpailussa = jatkoajalla. Korttipelistä Dufva sanoi, että rahat lasketaan sitten kun kaikki lähtevät kotiin. Nyt vain taitaa käydä niin, että kohta ei ole Sportissa rahoja mitä laskea, kun niitä ei näillä yleisömäärillä ja peliesityksillä enää seuran kassaan virtaa. Ja lopuksi säästövinkki, antakaa perjantaina Kärpille luovutusvoitto, koska voitto on mahdoton siellä ja säästyisi rahaa matkakulujen ja ABC lounastelun merkeissä, sekä meidän kannattajien mielerauha säästyy myös jouluksi.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Nyt ollaan sitten jo kivasti ulkona 10 parhaan joukosta ja Lukko ainakin tulee vielä ohi. Aika paljon saa parantaa jos meinataan päästä jatkopeleihin, kun nyt tuntuu että hävitään ihan kaikille ihan joka peli. Toisaalta mitäpä siellä sääleissä edes tekisi kun tällä pelillä sieltä pudottaisiin heti kuitenkin.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Pohjanmaalla asiat tehdään hiukan eri tavalla.
Kun muut parantavat otteitan kauden edetessä niin Sportissa mennään aina alaspäin mitä pidemmälle kausi etenee.

On se niin omituista.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Saas nähdä tehdäänkö Kärppien maalivahdista taas illan ykkös tähti, sillä viimeisissä 10-15 ottelussa on Sport onnistunut tekemään vastustajan maalivahdesta ottelujen parhaan esim. malliin Patrikainen, Blomqvist, Kilpeläinen ja viimeksi Shostak!

Toivottavasti ei lauota kiekkoja hehtaaripyssyillä plekseihin ja lähimpään blokki mieheen, kuten on ollut tapana.

Riittääkö niitä jalkoja ensi sekunneista lähtien ja tuon ikäisen että kokoisen joukkueen pitää näyttää jo sitä poweria?

Korkea ja viimeinen aika antaa se ennenaikainen yllätys Joululahja meille kannattajille....C´mon Sport!
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Eikö tämä Nanne mielytä Dufva, Westermark senkun jatkaa vaikka tekisi mitä tyhmyyksiä. Toinen ihmettelyn kohde on Virtanen, lisäarvo ?
"RD on tuonut myös kokemusta ja näkemystä ammattiurheiluun.
- Reilu ja tinkimätön vaatimustaso huokuu tänä päivänä kaikessa toiminnassa. Sovitaan mitä tehdään ja tehdään mitä sovitaan. Kahden vuoden jatkosopimuksella saadaan jatkumo tähän positiiviseen kehitykseen ja nyt voimme siirtää näitä toimintatapoja myös junioripuolelle. Keskustelut on jo aloitettu ja tällä hetkellä tehdään yhdessä suuntaviivoja tuleville vuosille, lopettaa Jämsä."
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tänään pojilla on peli sitten totista pakkopullaa, kun tämän illan peli vei heiltä täksi-iltaa suunnitellun pikkujoulun dooriksien kanssa. Kyllähän se veettää kun kasitietä pitää edestakaisin ajella perjantaina, kun olisi ollut tarjolla "torttua" ja glögiä, sekä Riskan duon joululauluja tarjolla, ja Risto setä olisi hauskuttanut heitä kuinka se tilipussi hoidetaan kuntoon. No Oulussa taas ihmetellään kuinka se limppu ei löydä reppuun ja Leskisen Ville uunottaa Jonnea ja Westistä. No pelataan peli pois kun näin on käsky käynyt. Hyvää pikkujoulureissua pojat sinne bussiin ja vetäkää perskännit paluumatkalla, ja jättäkää Risto Kalajoen Särkille ja pyytäkää, jos hän alkaisi eläkeläiseksi jo kun on hoitanut nuo raha-asiat Jämsän kanssa kuntoon.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Taitaa ainakin olutpullot aueta pelin jälkeen :) Voishan sitä maalejakin tulla vaikka Kärppia vastaan odotusarvot ei korkealla olekaan.

Mikä ois parempaa mainosta uudelle oluelle kuin että Virtanen tekis tänään ilmaveivin josta seurais hIRvITTÄvä ilmapiirin avautuminen?-)

No ehkä vähän mauton tietyt aiemmat huhut huomioiden mut oli pakko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös