Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 366 111
  • 3 523

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oliko Hovisella yhdeksän torjuntaa ja neljä maalia....
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Oliko Hovisella yhdeksän torjuntaa ja neljä maalia....

Vale, emävale, tilastot.

Eipä voi moittia Pappia tämän illan suorituksesta.

Kokonaiskuvassa tämä oli aivan hyvä peli. Päätä vain hakataan seinään maalinteon suhteen kun ei siinä mitään luovuutta ole. Tuhannen taalan paikatkin siunaantuu järjestäen meidän puukäsille (tänään Talaja).
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Tehotonta nurkissa pyörimistä, muutama hyvä paikka, muttei osu sitte millään. Tuota yhdestä virheestä penkkitämistä en oikein millään hyväksy, onko jopa mennyt joidenkin korvien väliin niin, ettei uskalla edes yrittää muuta kuin vältellä virhettä.
Huomenna pitää kiirettä Niiralan lentokentällä, noittein vikkelien pikkumiesten perässä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juu, pointti oli siis juuri tuo, että peli oli tasaisempi kuin numerot taululla.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
On tuo Vaasan Sport vaan tosi paska joukkue!!!!!!!

Kaikin mahdollisin tavoin.
Pakko se vaan on todeta vaikka ei millään haluaisi.
Paska mikä paska.
Tilastot ei tunnetusti valehtele.......niinkö....

Tänään taas sai konkreettisesti nähdä mitä Dufvan ja Jämsän mielikuvitukseton joukkueen kasaus saa aikaiseksi.
Joukkue ei vain pysy kevyesti jäällä lentävien vastustajien mukana.....Sportin pelaaja tarvitsee puoli kenttää kaarroksen tekemiseen,vastustaja tuntuu aina kääntyvän lähes paikoillaan ja kiihdyttävän sen jälkeen hymyillen kevyesti karkuun.

Sportin hyökkääjä puuskuttaa omalle maalille siinä vaiheessa kun vastustajat jo juhlivat maalia oman aition edessä.

Jokaisessa ottelussa on nykyään sellainen tunne,että vastustaja ,kunhan viitsii ja haluaa voi iskeä tarvittavat maalit nopeista vastaiskuista.
Heshkakin tuntuu olevan aina jäällä kun omissa kolisee.
Antakaa jo kaverille muutaman ottelun verran lepoaikaa.

Jos kasaa tuollaisen joukkueen kuin Sport on pitää sen sitten oikeasti olla äijämäinen ja kovaa pelaava,kovaa taklaava ja tiukasti vastustajalle vittuileva joukkue.
Nyt tuntuu näennäistä yritystä kyllä olevan mutta se oikea äijämäisyys haisee poissaolollaan.

Miksi ottaa Virtanen pelaamaan jos kaveri ei käytä ruhoaan hyväksi ja jaa kovia plexiä heiluttavia taklauksia?
Siis oikeasti...mitä virkaa?
Sama F.Riskasta.

Miksi ei herra valmentaja voi kasata sitä nuorisokenttää....pari kertaa sellainen ollut ja aikakin vauhtia piisasi.....täytyy olla iloinen edes siitä.


Vituttaa katsella ylivoimaa....Heshka se siirtelee kiekkoa sinne tänne....hyökkäys seisahtuu kun kaveri saa kiekon.
Miksi Sport ei pääse vastustajan maalille...sieltä ne maalit on tehty pääasiassa.
Sinne pitää vain mennä.......

Menkää perkele takaisin kiekon perusjuurille....iso karju maalille näköestettä tekemään ja sitten vain rumputulta.
Nyt koko ylivoima kuluu ensin siinä,että ylipäätään päästään vastustajan alueelle,sitten yritetään jollain lailla saada pidettyä kiekkoa oman joukkueen hallussa,yleensä se menetetään.
Ja taas kuluu aikaa.

Taitaa nyt Sport olla liigan huonoin joukkue?
Ei ole asiaa kympin sakkiin.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Semmoinen peli. Ekassa erässä pari tekopaikkaa, mutta kudit on joko logossa tai plekseissä, ei maalia. Kärpät hyökkäsi maltilla ja tehokkaasti. Pappi ei venynyt. Lopussa ei sitten oikein päästy koskemaan kiekkoon.

Perjantai-illan huumaa ja pelaaminen on täydellisen alistunutta. Samaa paskaa se on tosin ollut siitä asti, kun RD:n jatkosopimus julkistettiin. Helvetti! Me oltais voitu vaikka menettää RD ens kaudeksi jonnekin. Onneksi oltiin näin hyvissä ajoin liikkeellä!
Juuri näin.
Jotenkin alkanut inhottaa tuo RD:n tyyli ja käyttäytyminen, sekä Sportin osalta tuo sopimuksen hätiköinti (taas).
Toki vielä sääleissä mukana alkukauden hyvän menestyksen myötä, mutta ei tuo nyt hyvältä näytä, kun siellä tuo uimalakki vitsailee vielä ensi kaudenkin.
Vituttaa, kun joukkueella olisi halua ja potentiaalia, mutta kun ei ole miestä, joka pistäisi rivit järjestykseen ja luottaisi vaikkapa nuoriin, no kai mennään vielä eläkeläisillä ja jäähdyttelijöillä ensi kausi vielä.

Ai niin, Kärppien maalintekijät Vaasan hornankattilassa Koivunen 18v, Paaso 19v, Räty 20v sekä Emanuelsson ruotsista 30v.
... että sitä rataa.

Toivottavasti olen väärässä, huomenna jo oikeesti kuuden pisteen peli!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Illan anti oli että Sport puski päättömänä sellaista koohotuslätkää ja tuo yv on ihan hevon sitä itseään.

Työmäärän nähden, jos Kärpät tekee neljä niin Sportin noista paikoista olisi pitänyt tehdä 6-7 maalia.

Huolimatonta ja epätarkkoja syöttöjä.

Maalintekijöitä, siis maalintekijöitä ei joukkueessa tällä erää ole!

Puolustuksessa kalliita ja karmeita virheitä.

Maalivahtien pelaamisessa Kärppien Blomqvisti (MuIK kasvatti) pesi meidän Hovisen, niin on tehnyt Pelicansin Patrikainen vastaavasti.
Reijola ehdottomasti huomenna maaliin.

Tilastojen mukaan laukaukset Sportille 49-32 ......mutta sitten on ammuttu ohi maalin 30 laakia, eli 61,2% ohi....järkyttävää!

Posin puolelle meni katsomon hyvä tunnelma ja kierroksen oho isoin yleisömäärä.

Summanmaarum, kuinka noinkin kokenut joukkue voi pelata ilman sitä Sportin "punaista" lankaa - mä häpeän.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Tohon maalinteko-ongelmaan luulisi haettavan enemmän ratkaisua laittamalla kädellisiä samaan ketjuun. Esim. Keränen, Turre ja Tuomaala. Tänään Holmström edellä mainittujen keskellä ei tuottanut tulosta. Huomenna voisi kokeilla Turrea ja kun Tuhma palaa niin Keränen keskelle ja Tuomaala ja Tuhma laidoille tai pitää Turren keskellä ja vaihtelee muite kolmea mainittua. Jollain yhdistelmällähän tuon solmun täytyy avautua pidemmälläkin tähtäimellä, eikä vain ajoittain, kuten JYPpiä vastaan. Tosin Kärpät puolusti huomattavasti JYPpiä paremmin ja painoi pelin kulmiin mistä tunnetusti ei maaleja juurikaan tehdä.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Tullut sanottua,että Sportilla monumentaalinen taitovaje hyökkäyspäässä mutta valitettavasti se on myös siellä penkin takana.
Jospa pitäisi palata siihen perus Dufva kiekkoon,,,,,,,Keskialueelle koko joukkueen trappia vain....jos joku siitä läpi menee niin sitten menee.

Ja taitaa koko joukkueen suurin ongelma olla Dufva.
Nopeasti on saanut positiivisella ilmeella pelanneen Nannen peli-ilon tuhottua.....kunnon menneiden aikojen Tihonov tyyliä.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo eipä auta yhtään mitään kun teet nolla maalia. No tänää jäi kattomatta peli, hyvä ratkaisu. Ennenkun jotain konkreettisia muutoksia tulee niin eipä tarvi pelejä kattoa. Dufva mainitsi muistaakseni jossain pressissä että 1,50 ka on tavoite tälle kaudelle ja sehän karkaa kokoajan. Tällä hetkellä 1,34...hengetön Sport. Karua mutta näin se on.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sellainen hoki-ilta tänään. Joku sanoi että oli hyvä peli Sportilta mutta häviö tuli, joten kyllä lämmittää. HESKA oli muuten Kärppien paras tehoilla - 3, ja mies oli paikallaan kun Oululainen kävi maalin neppaamassa, joten Heskan sydän siis sykkii vielä sinne suuntaan eli autetaan kaveria. Sportin Yv edelleen on maagista eli sitä tuttua ja turvallista, eikä pelkoa maalien muodossa. Ja laukausten laatu on edelleen jäätävän laadukasta, no onneksi on pleksit päädyissä ja estää sen, ettei kaikki kiekot mee katsomoihin. Ja onnittelut vielä Virtaselle 600 ottelun rajapyykistä, hoida kukkia hyvin, niin niistä on iloa pitkäksi aikaa. Jämsälle kiitosta ja kunniaa, kun pidit kiinni Dufvasta, onhan se joskus ollut hyvä, mutta se oli silloin kauan sitten, jos satut muistamaan. No huomenna Niiralan lentokentältä tuskin kuullaan hyviä uutisia, koska kuulemma Sportille ei sovi peräkkäiset pelit ja sisuuntumista tappiosta ei ole odotettavissa, kuten todennäköisesti Kalpalla sitä huomenna on. Niin eipä meillä ole muutoinkaan niitä maaliruiskuja, jotka niitä voittoja mahdollistaisi tässä alku talven kaamoksessa.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
.

Huolimatonta ja epätarkkoja syöttöjä.

Tilastojen mukaan laukaukset Sportille 49-32 ......mutta sitten on ammuttu ohi maalin 30 laakia, eli 61,2% ohi....järkyttävää!

pitkästä aikaa ajattelin katsoa, mutta ei tarvinnut katsoa loppuun.. allekirjoitan tämän lainauksen täysin … lisäksi suolapatsas vaihtoaitiossa on pelikirjansa sivut käyttänyt
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Nämä pelit menevät näköjään useinmiten niin, että joukkue joka tekee sen näkyvämmän (tilastojen mukaan) työn mutta silti häviää. Näin kävi tänään, eli ole tehokkaampi vaikka säkällä....niin kävi Kärpille ja varsinkin heidän maalivahdille.

Huomenna päivä uusi KalPaa vastaan ja siitä otetaan huonollakin (tilastojen mukaan taas) pelillä pisteet Vaasaan.

Edelleen pelien hallinnat eivät mene oikeudenmukaisesti, siis huomenna maalit ja pisteet pomppivat Sportille - kiitos!
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
En usko että kalpalta tulee pinnaakaan. Tästä olis voinu tulla mutta huominen joukkue on liian vaikee...
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Eikä sillä oo oikeen väliä mulle ainakaan tuleeko niitä pinnoja huomenna vai ei. Peli pitäisi saada kuntoon ei se voi olla tollasta paskaa. Että jos tulee pinnat tollasella paskalla ihan sama.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Toivotaan ettei Ohtamaan rinnalla joku tuntematon poika Paaso sieltä yllätä ja muutenkin saa taas olla varuillaan Kärppien vauhdikkaiden nuorten kanssa.
Tätä pelkäsin kun näin tuntemattoman Paason kokoonpanossa, no sinnehän se upposi eka hieno SM-liiga maali titta på yllähyllyyn.
Jankutan aina vaan että nuorissa (pojissa) on tulevaisuus, vaikka minä olen seuranut Sportia yli viisi vuosikymmentä.
Haaralat sun muita nuoria U20:stä nyt vaan ottamaan rohkeasti kokemusta ja vastuuta.
Vain pelaamalla tosi miesten kanssa kehittyy, pitää uskaltaa.

Hyvinä esimerkkeinä nuorista pelaajista juuri tällä hetkellä JyP että varsinkin Ässien U20 joista 2-3 vuoden sisällä tulevat olemaan kovian joukkueita SM-liigassa ja piste.
 

Bergy37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins
Kaksi erää teille, pisteet silti meille. Reilusti sanottuna, niin Vaasa on kyllä aivan järjettömän hieno paikka käydä vieraissa. Tuo tunnelma! Ei missään muualla Suomessa!!

ISO Kiitos myös Mr. Hirvoselle, taas kerran. Oot sä kyllä ihana. :)
Siis mikä tunnelma? Eihän tuolla ollut mitään
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
RD on jo pilannut mm. Keräsen ja pian jo Heshkankin ja auta armias kenet tahansa.
Junnnuja on turha kokeillakaan, koska paska paukkuu heti, kun teet virheen.
Kyllä Tuomaalat ja Vanttajat ja Heikkiset menee tuolla, kun vaan pelejä tulee alle.
Westermarckin alkaa näyttää pian jo hyvältä tossa porukassa.

Kuinkahan monta vuotta Jämsä ja kumppanit hyörii tuolla ja onko instanssia, joka voisi tuohon vaikuttaa?

Kannattajapääty ja katsomokin uskoo vuodesta toiseen johonkin hyvään ja uskollisesti tulee hallille.
Ei nää nolla neloset kotona kuitenkaan valtavasti lämmitä,

... no jos Sport Shopista huivin ostais joululahjaksi.
Missäs se myyntipiste olikaan,

Mutta huomenna KalPasta pisteet, niin unohdan toistaiseksi kaiken, mitä olen sanonut tänään (ainakin osittain)
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Joku edellä sen kaikista olennaisimman mainitsikin, että joukkue oli näennäisestä pelin hallinnasta huolimatta alistuneen näköinen. Tuollainen alistuva pakonomainen puurtaminen yhdistettynä muutenkin puukätiseen joukkueeseen on jo melko haastava lähtökohta saada peli rullaamaan edes siedettävästi.

Ja olipas taas "tehokas" tauko peleistä joukkueella, kun ei tuon raikkaammin toiminut. Melkein koskaan nämä tauotkaan ei palvele joukkuetta ollenkaan. Miksi ei?

Ei se hyvä startti kauteen paljon auta jos loppukausi on tällaista kollektiivista tervanjuontia. Kukaan ei osannut odottaa Sportin hyvää alkukautta, mutta kyllä noin kokeneelta joukkueelta ja sen päävalmentajalta on lupa odottaa tasaisempaa tekemistä kuin mitä tässä nyt on alkukauden jälkeen nähty. Tää on taas kuin jostain moniongelmaisen bipolar-prinsessan päiväkirjoista.

Ehkä kuvaavaa sekin, että joudutaan potkimaan kiviä "kun ei edes TalajaKAAN saa sisään " :D
 
Viimeksi muokattu:

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Ja olipas taas "tehokas" tauko peleistä joukkueella, kun ei tuon raikkaammin toiminut. Melkein koskaan nämä tauotkaan ei palvele joukkuetta ollenkaan. Miksi ei?
Jos Risto vaikka laittais reenit pystyyn tauolla niin vois auttaa? Riston tauoilla ei vissiin oikeen reenata jos eri palstalähteitä on uskominen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös