Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 367 553
  • 3 523

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Ei ole Jeesus mutta yksi harvoista tuossa joukkueessa jolla ura edessäpäin,ei takana.

Miksi hankittiin pelaajia, jotka eivät saa tarpeeksi peliaikaa. SPORT kusee kyllä omiin muroihin oikein kunnolla. Tätä menoa juniorit miettivät kyllä kahdesti,että kannattaako lähteä Vaasaan ollenkaan surffailemaan. Järjetöntä toimintaa kaikenkaikkiaan.
 

Kilpiliima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Jämsän ja muun johdon vaihduttua
Kevyt vähintään 8 vuoden TET-jakso liigajengin UTJ:na Jämsällä. Saakohan Mäkkärin kassalla tarjoilla 8 vuotta putkeen vääriä aterioita asiakkaille?
Repesin aivan täysin tässä. Totta kuitenkin joka sana. En tiedä ainuttakaan voittoa tavoittelevaa yritystä, jossa vihkoon vetänyt työntekijä saa jatkaa, jatkaa ja jatkaa vaikka virheet toistuu. Itse uskon vakaasti siihen että ison luudan pitäisi lakaista koko officen läpi. Tuolla on liian paljon seuran sisällä "hyvä veli", "selänrapsuttaja" "saunakaveri" porukkaa. Ongelmaksi muodostuu se että sama linja ylettyy ihan ylös asti. Tuota ei tulla koskaan saamaan oikastua.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Tuota ei tulla koskaan saamaan oikastua.
Lainaan tätä totuutena. Ainoa keino miten tuo olisi saatu / saataisiin oikaistua olisi se, että Liiga olisi avoin. Uskallan väittää, että jos oltaisiin tipahdettu tai olisi riski olemassa, että voidaan tipahtaa Mestikseen niin muutoksia olisi tullut, ehkä?
 
Viimeksi muokattu:

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Tilanteita saadaan taas. Maali pitäisi tehdä ettei mene puskemiseksi
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Oliskohan ollu nenonen joka laitto vaasas sillo pari kautta sitte samanlaisen yksinläpitilanteesta. Ei voi ku sanoo et hieno viimeistely.
 

Kapinalätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkat, Tähdet, Saarelaiset ja Pantterit (UK+US)
Missä oli puolustajat tuossa maalissa? Mäkelä hyvän kiinnipitämisen jälkeen suoristaa selkänsä eikä lähe takasin maalia puolustamaan. Petersson ottaa samaa miestä ja hyökkääjät joutuu puolustamaan....
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikäs on päivän luku, jos ja kun tulee jälleen maaliton erä?
Ajankuluksi vaan mietin samalla kun hiljalleen aukeaa kets.... kossupullo....
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mäkelä näyttää kuinka syötetään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös