Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 366 535
  • 3 523

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Hieno tasonnosto joukkueelta vaikeassa paikassa. Suomen Turku ja sarjajohtaja vastassa. Pakko arvostaa tuota eilistä voittoa, jonka varsinkin Pappi kyllä omilla torjunnoillaan sinetöi ja laittoi vielä varmuuden vuoksi pakettiin. 500 liigaottelua on kunnioitettava merkkipaalu. Mahtavaa, että meillä on tällainen persoonallinen ja varma ukko maalissa. Sen sivuttaisliikkeen kanssa nyt on vaikeuksia, mutta jossain se iso koko näkyy myös heikkoutena. Pakkien täytyy vaan olla apuna varmistamassa tolpat.

Ikävä tuo Viljasen tilanne. Rasitus on kovaa ja riskit kasvavat. Ukkoa tippuu lasarettiin niin että hirvittää. Tää on ehkä se suurin syy olla tykkäämättä ammattilaisurheilusta. Toista se oli ennen, kun pelaajien päiväduunit meni ässämarketissa ja strömbergillä eikä ehditty harjoitella eikä pelata nykyisellä rytmillä. Niveletkin voideltiin kirnuvoilla. Mutta pelimäärät oli kaikilla täysiä koko kauden.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tänään tarjolla pisteet 6/9 ja kuten P.Sihvonen MTV; n aamu-uutisissa ennakoi, saattaisi Sportti hakea pluspisteet hesasta. Kaudesta 2014- 15 kun Sportti liigaan pääsi, Hesan reissuilta voittoja Hifk sta tai olla vain kolme, joten tuota tilastoa on tänään oiva tilaisuus parantaa. Jospa hifkillä olisi tänään se päivä kun niiltä ei onnistu mitään ja taas Sportilta kaikki. Tänään vain sitten se Big Game
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sen verran pahalta valitettavasti näytti Viljasen tilanne, että voi olla pitkäänkin sivussa? Toivotaan, että selvitään tästä säikähdyksellä, mutta pahimmassa tapauksessa, kun Tommilakin on poissa viikkoja niin pitkään mennään alimiehisenä pakiston osalta. Nyt voidaan kaiketi unohtaa ne haihattelut sentterin hankkimisesta ja koittaa löytää jostain pari meille sopivaa pakkia esim lainalle.

Tähän vielä lisää Golffarinkin ”Loukkaantumiset ja poissaolot” ketjuun siteeraamaan I-P:n uutiseen.

Viljasen käsi tutkittu Hesassa ja pääsee mukaan luultua aiemmin, jonkin aikaa menee ennen kuin pystyy pelaamaan.

Vielä ei ole varmuutta onko Tommila pelikunnossa maaottelutauon jälkeen.

Keränen pelaa alustavien suunnitelmien mukaan HIFK-pelissä.

Ilmeisesti toimittajan huomio: Viikonlopun pelien jälkeen on puolentoista viikon ottelutauko joten ainakaan välittömiä pelaajahankintoja ei liene tapahtumassa.

e. typot
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Kyllä kaikki faktat ja kaikki järkevä asian puntarointi osoittaisi siihen suuntaan,että 1 ellei peräti 2 pakkia olisi saatava listoille.
Eivät nämä loukkaantumiset tähän tule jäämään.

Kärkipakit joutuvat vetämään niin isoja minuutteja etenkin nyt,että on vain ajan kysymys koska esim Johansson tai Heshka loukkaantuvat.
Joudut pelaamaan väsyneenä,toisella jo kilometrejä muutenkin alla...yksi väsynyt vaihto kun ei ihan kaikkea jaksa huomioida ja se on laitataklaus tai kiekko kasvoihin...
Tommila ja Viljanen jo osansa saaneet,mikseivät nämä 2 muutakin saisi?

Mutta kuten jo totesin,Sport löytää helpommin pelaajia koska ei hae staroja tai tähtiä vaan arkisen harmaita mutta luotettavia puurtajia.

Kyllä niitä tuolta löytyy jos on halua etsiä.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Oliko sittenkään perää noissa Monnin jutuissa. Kokoonpanosta löytyy, Fibbo huilaa.

Talaja-Asplund-Vauhkonen
Keränen-Holmström-Väyrynen
Vanhatalo-Stålberg-Eriksson
E. Riska-Virtanen-Vidgren

Johansson-Heshka
Westermarck-Hietanen
Mäkelä-Vanttaja
Masic

Reijola (Hovinen)

Toivottavasti Masic saisi minuuttejakin. Ei pitäisi olla mahdollisuus, sen verran karmean näköinen puolustus on. Hyökkäysketjut sen sijaan näyttää erittäin hyvältä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Oho siis tällä Masicillahan on miesten pelejä alla jo viime kaudella Sloveniassa ja jopa Slovenian miesten maajoukkueessa päässyt kokeilemaan. Toivotaan että saa tänään peliaikaa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jos Sport tekisi uusia pelaajasopimuksia siinä tahdissa, kun täällä halutaan ja vaaditaan niin lappu ois vikkelästi luukulla.

Itse tykkään enemmän next man up-linjasta. Jos pelaajat aidosti loppuu ja loukkaantumiset on pitkäaikaisia, sitten katsottaisiin. Mua tyydyttää isosti se, että naarataan pisteitä tällä jengillä mikä meillä on koossa.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pelaa Sportin U20- joukkueessa. Oli muistaakseni mukana harjoituspelissä Kärppiä vastaan.

2021-22 Sport U20U20 SM-sarja15210126-2
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Kova on nimitähdillä varustettu Hifki tänään vastassa.
Maalintekijöitä ihan erimäärissä onnistumaan kuin Tepsin puukäsien hyökkääjien joukkueessa.
Typerät ja varsinkin hyökkäyspään jäähyihin ei Sportilla ole lainkaan varaa.

Silti odotan yllätysvalmiin että sitkeän Sportin jysäyttävän "suuren ja kauniin" stadin ylpeyden ja pisteet kotiin.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Nyt jo vituttaa huominen, kun päällikön kovassa tikissä oleva jukurtti, tulee raikkaalla jalalla vastaan.
Ihan älyttömän typerä otteluohjelma.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Aika köysissä kyllä oltiin, mutta erän loppu jo taas parempaa, Rasse kyllä tosiaan vireessä kuten meidän veskarit näin yleensä, jotenkin pitäisi häkki tai pari vääntää viimeiseen erään.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kaikki hyökkäysrakenteet puuttuvat, 16 laukausta, mutta tuloksessa roikutaan. Olisihan se kiva katsella kolmannessa erässä raikasta hyökkäyspeliä, mutta puolustetaan nyt tämä peli.
 

Kilpiliima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Jämsän ja muun johdon vaihduttua
Voisko joku vetää johdon irti tosta Mertarannan mikistä. Ai että mä kärsin..
Kyllä, oltiin purjeessa tokassa erässä, mutta esim ihan jäätävä torjunta Reijolalta Muulin vetoon. Ei mitään mainintaa kun Muulin tulinen veto..
Vedot jotka Sport sai aikaan, ei niitä tosin montaa ollu, mutta.. Sportin pomput..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös