Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 367 376
  • 3 523

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Hyvä alku Sportilta. Mutta niin selviä jäähyjä jää tuomareilta viheltämättä Ilvekselle! Yksi estäminen, yksi kampitus ja yksi jalkapyyhkäisy tms.
 

Punatakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hienoo peliä Sportilta ekassa erässä, kyllä ne maalit sieltä vielä tulee kun jatketaa hommaa samanlaisena. Lari Heikkinen tänään ollut kentän kovin ÄIJÄ!
 

Rairama

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Vaasan Sport
On kyllä järkyttävän paskaa tuomarointia :D Selviä jäähyjä jää viheltämättä ja sit vähän hepposemmat vihelletään. Nämä siis lähinnä ilveksen jäähyistä.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Tää on melkein yhtä maalia ja vähintäänkin ansaittu tasoitus. Hieno passi Heshkalta ja ennen maalia pelasivat kiekon hyökkäysalueelle todella fiksusti.

Mietin ifk-pelin jälkeen, että onkohan jatkossakin peräkkäisten päivien peleissä ilme noin kankea ja aneeminen, mutta tämä peli kertoo nyt jotain muuta. Tässähän nyt voi vielä käydä hassusti, mutta pitää silloinkin katsoa tuloksen taakse. Liikkuvaa ja energistä kiekkoa Sportilta!
 

kende

Jäsen
Suosikkijoukkue
sport
Miks hitossa jännittää koko ajan kun Westie on kentällä?
Swedut.. ai että, tehkää ny 5 vuoden pahvit noille.


Ai miksikö... 2 hukkapalloa tähän vaihtoon ja mylly pyörinyt helvetin uhkaavasti nyt vajaa kaks min putkeen. Nousi verenpaineet kyllä, mutta pappi... ihana.

Ja sitten kuin varkain :D Vaikkei olekaan seurantaketju.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vidgren-Riska-Riska ei paljon tehoja tee vaikka todella tärkeän panoksen joka pelissä antavatkin, mutta tänään sitten irtosi ketjulta voittomaalikin!

Hyvä Sport!! Viihdyttävää ja voittavaa lätkää, onhan tätä mahtava katsella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös