Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 367 050
  • 3 523

Red Ocean

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvältä näyttää kyllä Sportin pelaaminen kotikaukalossa tällä hetkellä. Eilenkin peli oli oikeastaan koko ajan omissa käsissä, Reijolalle nyt vain meni kaikki vedot vähän kauempaa sisään. Tuosta kotipelaamisesta kun saataisiin edes 90% siirrettyä vieraspeleihin, alkaisi tulemaan sieltäkin pinnoja.

Muuten eilisestä pelistä ja kokonaisuudesta on paljon hyviä nostoja jo tullutkin. Omista päästään tällä hetkellä liikkeelle ilman jatkuvaa paniikkia ja purkukiekkoja, kiitos kiekollisemmalle ja etenkin rauhallisemmalle puolustukselle. Kiva katsoa kun löytyy malttia odottaa kärkikarvaaja lähes iholle ja sitten vasta helppo siirto pakkiparille ja siitä lähdetään sitten pelaamaan ylöspäin. Hyökkäyksissä ne riisto- ja kamppailupelaaminen ovat edelleen suurimmat vahvuudet ja ainakin kotona näitä vahvuuksia ollaan hyödynnetty kiitettävästi. Ylivoimallakin onnistumisia tullut, mutta silti pieni miinus eiliselle ja siihen ensimmäiseen 5vs3 ylivoimaan. Keränen lähti ihan turhaan ampumaan ilman maskia suht kaukaa, veto yli ja ohi maalin ja kiekko omalle puolustusalueelle. Siihen menikin loput siitä ylivoimasta.

Sitten tuo tapaus J. Virtanen. Jos mies olisi kymmenen vuotta nuorempi tai ei kuuluisi Dufvan kalustoon, niin ei pelaisi sekuntiakaan. Selvästi tällä hetkellä heikoin lenkki. Haarala ansaitsisi näyttöpaikan, mutta jotenkin en näe tätä tapahtuvaksi. Ehkä Stålberg sentteriksi ja siihen sitten esim. Väyrynen&Nikko laidalle voisi olla ihan kokeiltavissa oleva juttu. Edes alivoima ei kärsisi kauheasti jos Virtanen jonkun pelin istuisi katsomossa, av-pelaajia tuossa joukkueessa kyllä riittää.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Olisi kyllä mielenkiintoista tietää millä ansioilla tai taidoilla Jonne tuota pelipaikkaansa saa pitää, kun sillä ei ole taitoa käsissä, ei pelisilmää ja liike on enää rollaatoria vaille, jotta mies pääsisi vaihdosta takaisin aitioon ja kyllä ketjukaverit kärsivät hänen panoksesta ketjun yhteispelin suhteen. Uskoisin, että Haarala pienestä koostaan huolimatta olisi Stålbergin kanssa tehokkaampi tutkapari. Kyllä pikkuhiljaa voisi Jonneakin kierrättää kuten Talajaa, Heikkistä ja Väyrystä on kierrätetty. Jonne voisi keskittyä vaikka sosiaalisessa mediassa juttujensa luomiseen, kun selvästi itseään julkisuuteen haluaa tuoda. Eikö pelilliset taidot ratkaise onko paikka ketjussa ansaittu, eikä julkisuudessa patsastelu vaikka hupaisa mies onkin.

Eiköhän ne oman pään ansiot ole tässä ratkaisevassa asemassa. Lienee tässä vaiheessa jokaiselle selvää että RD:n pelifilosofia pohjautuu oma pää ensin -ajatteluun. Siinä Virtanen pesee Haaralan mennen tullen. Jonne on myös joukkueen paras aloittaja, eilenkin kaivoi niitä kotiin 77% varmuudella.

Se on ihan totta, että Virtanen hukkaa luvattoman paljon paikkoja. Paukkuahan tuo ketju selvästi kaipaa, mutta mitä tehdä siihen asti kun hän palaa? Väyrysen kanssa saivat kyllä kiitettävästi luotua painetta, mutta viimeistely uupui. Toisaalta KooKoo myös puolusti keskustaa vimmatusti, ei siellä ollut kenenkään muunkaan kovin helppo saada mailaa vapaaksi.

Joku väläytteli Jonnen siirtämistä Fipon paikalle nelosen keskelle. Stålberg voisi hyvin siirtyä kolmosen keskelle, siihen ympärille vaikka Talaja ja Nikko/Väyrynen. Fippo on ollut omaan silmään todella vaisu, aloitusympyrässäkin on ollut vaikeuksia (A% vain 43 luokkaa). Se puoltaisi tätä ratkaisua.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tuo kuulostaa kieltämättä hyvältä kokeilulta tuo Jonne neloseen. Samalla voisi antaa Haaralalle paikan kokeilla kolmosen keskellä.

Eriksson-Holmström-Keränen
Talaja-Asplund-Vauhkonen
Nikko-Haarala-Stålberg
E.Riska-Virtanen-Vidgren

Siinä sitten voisi Heikkistä, Väyrystä ja F.Riskaa kierrättää Talajan, Nikon, Vidgrenin ja E.Riskan kanssa.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt viime peliesitysten perusteella voi vain toivoa, että vaikkapa Heskan vinkeillä Kärpiltä pisteet ja Nikolta Ristolle vinkit Saipalta kaatoon, niin saadaan Sport vastaiset Antza
Mertaranta ja johtava asiantuntematon jääkiekkoanalyytikko Sihvonen kerrakin hiljaisiksi Sportin suhteen. Voitto keskiviikkona Kärpistä, niin perjantaina olisi Sundomin päädyssä tarjolla sellaista laulantaa, että voi sitten muut liigapaikkakunnat ottaa mallia kuinka asiat Vaasan Kuparisaaressa hoituu.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vähän tuo perjantain Kookoo peli aiheutti huolestumista, vaikka 3 pistettä olikin kaikki mitä tarvittiin. Jotenkin kuitenkin vaikutti että Sportilla ei ollut ihan samanlaista ”tappamisen” meininkiä kuin Lukko ja Tappara peleissä. Johtuiko joukkueen hiukan hellempi ote siitä että Kookoota ei ennakkoon niin vahvaksi vastustajaksi ajateltu kuin tuo mainittu kaksikko. Pellisesti ottelu olisi voinut olla parempi myös ilman niitä kahta siniviiva maalia joita Reijola ei saanut torjuttua. Reijola sanoi I-P:ssa suunnilleen näin ”saattoi niissä maskiakin olla, mutta sen taakse ei voi mennä. Maalivahdin täytyy nähdä kiekot”. Sinänsä reilusti sanottu Rasmukselta. Mutta tärkeintä kuutenkin että saatiin 3 pinnaa.

Huomenna Sport kohti Oulua ja itse sohvalle jännittämään, perjantaita odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Odotan energistä Sportin esiintymistä ja ollaan välittömästi hereillä.

Silti heti ekassa erässä ei saa läikkyä yli, siis oltava pois jäähyboksista.

Mitä pidemmälle ottelu etenee tasaisissa lukemissa, niin sitä vahvempi on Sport loppua kohden.

Näytetään ja mennään niin kuin täällä kotimatseissakin !
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä tolle av:lle saatana jotain täytyy tehdä.. btw. Nyt ei Sport ole saanut laadukkaita paikkoja.
Edit. Taitaa kahden maalin takaa-ajo olla liikaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös