Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 367 045
  • 3 523

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Just niin v*ttumainen peli kun saattoi arvata. Toivottavasti Sportilla riittää halu olla kiimainen loppuun asti, koska nyt on aistittavissa se et vois olla enemänkin tahtoa...
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Ei oikein päästy paikoille avauserässä, vaikkakin kiekon hallinta tais olla meillä. Aika hyvin Kouvola puolusti keskustaa. Setänen tuntuu aina onnistuvan Sporttia vastaan, no aikaa on ja luottoa löytyy. Harmi, kun toi veto meni jostain sisään.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
No voi ziisus! Niin kuin Kalpa-pelissä... 2-3:sta 4-3:een!
Hyvä Sport! Neljä kotona... 12pojoo!
Oli aika toisinto todellakin. Tuhma syötti Kalpaa vastaan voittomaalin ja nyt teki itse KK:ta vastaan nousten samalla Jollen kanssa Sportin liigataipaleen maalintekijäkärkeen 60 maalilla, toki vähemmän pelejä pelanneena.

Sitkeä on joukkue ja päädyn kannustus, Kuparisaaresta ei tosiaankaan helpolla pisteet matkaan lähde :)
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Parempi voitti tänäänkin, vaikka maalintekoon tarvittiin välillä vähän tuuria. Ei ollut todellakaan maalivahtien päivä tämä. Ja mitä vielä! Sport saa Kuparisaaressa "apuja" tuomareilta! Onko tällaista ennen nähty?
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ihan kiva kun tuli voitto.
Onneksi Kouvola ajautui jäähysumaan ,muutoin tulos olisi saattanut oikeasti olla toisinpäin.

Onko Hahl laittanut ylivoiman kuntoon vai onko vain parempia ylivoiman pyörittäjiä....taitaa olla molemmat.
Reijolalle uppoaa kaikki kauempaa tulevat kudit.

Ruotsalaiset kumoaa kaikki ihmisten vitsikkäät ennakkokäsitykset neitimäisyydestä,äijät painaa joka paikkaan kuin ajokoirat eikä todellakaan väistele. Tykkään kovasti!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Mahtava tunnelma taas Kuparisaaressa ja ennenkaikkea iso kiitos Sundom Stå päädylle, se antoi ekstra latauksen pelaajille ja sitä kautta saatiin täydet pisteet.... kiitos!

Erinomainen esitys meidän ns. ykkösen Holmströmin ketjulta sekä nelosen Riskan telaketjulta ja sieltä vielä erikseen huippu Vidgren.....nappi suoritus!

Kokonaisuudessaan nihkeä peli verrattuna edelliseen Lukko peliin, mutta kolme pistettä yli lämmittää.

Tätä menoa vaan lisää ja porukkaa aina vaan lisää lehtereille, kyllä kelpaa katsella ja nauttia paikan päällä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oli kyllä mahtava peli. Kuka tää uus capo on joka herättää pelaajat sekä Sundom stån? Osaa herättää koko päädyn omallla tavallaan.
Kyllä pääcapo oli tänään vanha tuttu, joka on monelle se ainoa oikea capo. Mun sydän sykkii myös P:lle. Kiitos ja huppu päästä molemmille! Olette ihan helvetin iso ja oleellinen osa päätyä!
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo, kyllä harmitti hieman nuo KooKoo:n lähes identtiset siniviivakudit, kun niitä ei saatu pois.

Mutta Aarohan lähti, kuin hauki rannasta ja mielestäni illan ehdoton kunkku, näkihän tuon jo tuuletuksista ja mikä ettei.
Olaville voisi Vaasan kaupunki ostaa tontin tuohon vastustajan maalin vasemmalle nurkalle, ei ollut eka maali tuolta paikalta.

Oli muuten sitten sa....an hyvä ketju Keränen ja naapurin pojat...
ja vielä Heshka, voi ristus ku saa nauttia miehen oman pään pelaamisesta, ei tuollaasta ookkaa.

Väyrysen ja Heikkisen luisteluvauhti oli myös ilo silmälle, hyviä hyökkäyspään karvaajia.

Paukku ja Stålberg voisi myös toimia, kunhan Jesse saataisiin joskus myös kaukaloon.
Jonne kyllä auttamattoman hidas ja "puukäsi", anteeksi vaan, tämä vain minun mielipiteeni.

Kaiken kaikkiaan hieno lopputulos ja olihan tuolla päädyssä kivaa olla kannustamassa.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisi kyllä mielenkiintoista tietää millä ansioilla tai taidoilla Jonne tuota pelipaikkaansa saa pitää, kun sillä ei ole taitoa käsissä, ei pelisilmää ja liike on enää rollaatoria vaille, jotta mies pääsisi vaihdosta takaisin aitioon ja kyllä ketjukaverit kärsivät hänen panoksesta ketjun yhteispelin suhteen. Uskoisin, että Haarala pienestä koostaan huolimatta olisi Stålbergin kanssa tehokkaampi tutkapari. Kyllä pikkuhiljaa voisi Jonneakin kierrättää kuten Talajaa, Heikkistä ja Väyrystä on kierrätetty. Jonne voisi keskittyä vaikka sosiaalisessa mediassa juttujensa luomiseen, kun selvästi itseään julkisuuteen haluaa tuoda. Eikö pelilliset taidot ratkaise onko paikka ketjussa ansaittu, eikä julkisuudessa patsastelu vaikka hupaisa mies onkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös