Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 338 287
  • 4 623

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä aikalisä. Oli kyllä vähän siinä ja siinä tuo pitkä kiekko noin muutenkin.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
PEXI PERKELE!
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Pekka palasi aikalisän jälkeen takaisin katsomoon ja löi viikset naamalle. Vielä ei olla seisomiskunnossa.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt oli sellainen vaihto, että kopissa voidaan päättää palaveri mansikkabingoon
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hieno taistelu lopussa ja tärkeä voitto. Huomenna jatkuu, joten vain pieni ilo tähän väliin.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ai ai, Tapolan mutrunaama haastattelussa ja taustalta kuuluu Lukon voitonjuhlat pukkarista. Tämä oli se freimi, jota toivottiin näkevän.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Joutuukohan huomenna kuuntelemaan tuota Mertsiä, joka oli taas totaalisesti pihalla.
Veikkaisin Saukkosta, oli ainakin TPS-HIFK sarjassa Mertsi ja Saukkonen kahdessa ekassa pelissä.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Nyt oli munaa, oli kiimaa, saatana nähny Lukkoa yhtä kiukkusena varmaan ikinä.

Tänään oli kulmahammasta ja haukkaria. Kakkoserässä vietiin kuin kuoriämpäriä. Kaveri lähinnä koitti selvittyä Lukon karmean liikkeen ja paineen alla.

Kukkonen oli todella hyvä ja fyysinen. Samoin Gregoire. Kaikille kolme tähteä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hienoa taistelua ja blokkeja lopussa. "Lukko viimeksi voittanut Tampereella 1532!" Pää kiinni!
Eikös Lukko ole voittanut Hakametsässä näissä pleijareissa useammin kuin Tappara. Voivat sitä hokea sitten huomenna.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Välipäivä ja vieraspeli muuttavat valmistautumista siihen malliin, että uskon voittoon huomisessa pelissä. Jos tässä sarjassa on pakko hävitä yksi ottelu, on toinen peli ehkä paras vaihtoehto, koska sen jälkeen voitot ovat vasta tasan ja peliä seuraa arvokas välipäivä, jolla fokus saadaan takaisin. Lukko olisi ollut toisessa pelissä parempi, jos sitä olisi edeltänyt välipäivä, mutta nyt pelin nollaaminen epäonnistui. Lukolla riittää joukkuepeli, yksilötaito ja voima voittaa kaksinkamppailua.

Täydessä jäähallissa on mahdollisesti helpompi saada asenne kytkettyä päälle vasta pelin käynnistyessä, mutta tänä keväänä se täytyy tapahtua toisella tavalla. Uskon huomisen pelin tapahtuvan niihin asioihin, mitä joukkueissa tapahtuu esimerkiksi juuri tällä minuutilla.

Anteeksi, etten pelaa joukkueelle, vaan korostan omaa erinomaisuuttani, mutta kun asia taisi mennä juuri niin kuin kuvasin.

Hyvästä huolimatta ei tämänpäiväinen riitä. Lukko oli selvästi Tapparaa parempi, mutta samalla Lukko antoi tuomareille mahdollisuuden antaa Tapparalle etua. Onneksi tuomarit eivät reagoineet. Audetten ja Pressin pitää parantaa, jos haluavat voittaa mestaruuden tällä kaudella. Parasta tämän hetken Lukossa on se, että hyvin menee ja on mennyt, mutta kynnys vaatia parempaa on matala.
 
Viimeksi muokattu:

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Maaliodottoma tänään 1.16 - 1.91 Lukon hyväksi. Hyvä huomata, että vasta aivan lopussa Tapparan maaliodottama nousi yli 1 maalin. Puolustussuuntaan siis Lukon parhaita pelejä ja pelaajat ottivat paljon mustelmia ja blokkeja.

Heljanko pelasi sarjan ensimmäisen huonomman pelin, toki vain Gregoiren laukaus oli isompi hörppäys.

Jos Lukko saa huomennakin pidetty Tapparan noin vähillä paikoilla ja pelaa yhtä uhrautuvasti, on Lukko lähellä jatkopaikkaa.

No kuten on nähty, niin 1 päivä kaiken muuttaa voi. Uskon Tapolan lataavan Tapparan kovaan taisteluun ja huomenna väännetään tosissaan.

Lukolta varsinkin Audette alisuorittanut rajusti, mutta vastaavasti Tapparan avainpelaajat Levtchin johdolla ovat täysin yössä. Lukon materiaali tulee tuossa esiin, ratkaisijoita löytyy.

Huomiona se, että Skalicky ei mennyt ihan täysillä kamppailuihin laidassa. Jotain pientä vaivaa siis on, tai pelaa puudutuksella.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Etukäteen oli mielessä, että jos nyt kaivavat sellaisen 0-2, 0-3 tai 1-3 vierasvoiton kovan puolustuspelin kautta, jossa ei virheitä tule, niin olen tosi tyytyväinen.

Noh, oli siinä paljon sitä mitä toivoinkin, ehkä tuo paha harhasyöttö josta Tappara teki omansa, hieman alensi arvosanaa.

Nyt vaan jokainen painaa memory-nappia tallentaen onnistumiset muistiin ja jatkaa huomenna samalla kaavalla, niin hyvä tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös