Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 338 213
  • 4 623

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Se siitä sitten. Over and out!
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Siinä hieman esimerkkiä miten sitä tsempataan ja taistellaan. Hyi vittu on Lukon peli levinnyt tänään täysin käsiin. Saatanan neidit, näyttäkää että hieman edes vituttaa.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mun mielestä ekassa erässä tää olis pitänyt lyödä pakettiin. Siinä oli jossain vaiheessa todella hyviä paikkoja, mutta siirreltiin vaan. Tuntui niin helpolta äijistä se homma. Nyt ollaankin tappiolla sitten ja todennäköisesti hävitty. No oppia tämäkin. Muutenhan Lukko on pelannut ihan ok. Omissa järkyttäviä yksittäisiä virheitä, jos ei lasketa
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Missä on nyt ne saatanan viisastelijat, jotka näkevät pelissä jotain positiivisia puolia?
Vituttaa olla lähes aina oikeassa peliesitysten suhteen.
On varmaan raskasta kun kaikki on paskaa paitsi kusi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Käsittämätöntä, niin käsittämätöntä.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Kovasti tällä palstalla esim. Gregoirea haukutaan mutta Saarijärvi on ollut höntsäturnauksen ja karanteenin jälkeen ylivoimaisesti paskin pakki tossa joukkueessa.
samoin Audette saa järjettömän paljon kuraa niskaan kun samaan aikaan Koivistoinen on ollut täysin yössä 20 peliä. Samoin Saarela ja Repo. Pieniä väläyksiä kaikilta mutta jos vertaa ennen vuodenvaihdetta, niin ihan eri pelaajat pelipaitojen sisällä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Peli oli hallussa, mutta kun ei tullut onnistumisia enempää, niin tämä oli omalla tavallaan nyky Lukolta odotettavissa. Joukkueesta puuttuu voittamisen tahto. Ei kamppailua, ei mustelmia. Harvempi tarvitsee jääpusseja tämän pelin jälkeen.

Veskaripeli on ollut tänään ihan helvetisti vaasalaisten eduksi.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
40 vuotta pettymyksiä. Alkaa jo pikkuhiljaa riittää. CORON VIE lukolta jo toisen mestaruuden putkeen. 202 kausi kesken ja 2021 Pekka sivuun ja Eepi näyttää kykynsä tsempparina.

Lopeta nyt iso mies tuo draamailu. Helvetin raskasta, kun et osaa oikeasti katsoa järjellä edes pientä hiventä. Sun mielestä tässä on nyt joku paniikki olevinaan ja kausi on ohi. Herää nyt
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Kyllähän nyt on ollut aivan riittävästi paikkoja selvään voittoon. Sportilla ei lopulta kovin montaa ole ollut. Tänään näin eli Sportti taitaa viedä peruskuulapäätaktiikalla.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kahden ottelun kotitappioputki. Vähän huolestuttavaa, että kauden tärkeimpien hetkien lähestyessä myös kotipelaaminen alkaa tökkiä. Ja vieläpä materiaaliltaan selvästi heikompia joukkueita vastaan.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ei pärjää Lukko tällaiselle duunarijoukkueelle. Ihan tulee ne ajat mieleen, kun RD:n Lukko vei pinnat vieraista, vaikka koko pelin oli köysissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös