Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 338 327
  • 4 623

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Upea koppi Lassilta läpiajosta mutta aikamoinen virhearviointi laittaa kiekko takaisin peliin juuri omiin polkeneille väsyneille pelaajille..
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Näin maallikkona en nähnyt kyllä mitään syytä Kukkosen kääntyä tuohon suuntaan.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Jos Korkka kävi kentällä selviytymässä niin Kukkonen ei tee sitäkään.
 

BARCA90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei jumalauta mitä paskaa. Eepi voisi edes yrittää olla jotain muuta kuin pelkkä saatanan viilikanisteri ja potkasta vaikka joku roskakori paskaksi, jos se herättäisi Lukon vielä pelaamaan.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Lukon pakisto on edelleen ohut, kun kaksi kärkipakkia puuttuvat kokoonpanosta. Ensimmäinen erä hävittiin puolustuksessa, versus kaverin vastaava. Tosin sielläkin isot poissaolot juurikin pakistossa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Vallitseva taso ei muutu hetkessä. Ihan samanlaista on peli kahvaraa vastaan, kuten niitä vastaan jo vuosia on ollut.

Lukon ilmapallo on nyt tyhjä. Toivottavasti Pekka tervehtyisi nopeasti, sillä tuolla valmennuksella ei taso nouse. Pakko vaan uskoa siihen kevään nousukuntoon.

Se iso tappio ei tosiaan ole kaukana. Onneksi on varaa hävitäkin, mutta pahalta tuntuu silti.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei oikein lähde Lukon kiekollinen peli kulkemaan, mutta peli on edelleen auki. Virran pelikirja ei nyt toimi, ei ole apua lähellä ja syöttöpeli tökkii.

Kiko sentään kalasti hyvin ylivoiman, muuten meni käsien levittelyksi.

Turhaan Lasse valittaa studiossa Kikosta, Pospisil osaa filmata sopivasti.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Löysäily jatkuu. Aina kun Kukkonen saa kiekon nii voi jo ladata kirosanat valmiiksi kielen päälle. Mitä miehelle on tapahtunut? Alku kaudesta yksi lempipelaajista mutta nyt saisi lähettää Kauttuan palloveijareihin pelaamaan reikäpalloa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika uskomatonta kuinka heikoksi Lukon oma tekeminen on mennyt. Tässä ei ole kyse vastustajasta, tämä on jatkunut lähes pelistä toiseen. Heikkoja syöttöjä, ajoitukset kusee, syöttöjä ei jumalauta saada edes normaalisti kiinni, vaan ne pomppii ties minne. Tapparalta sen sijaan helponnäköistä tekemistä vaikka poissaolijoita riittää. Mitä vittua Lukko?

Harmittaa sinällään tuo ”annettu” maali, koska kiekko oli täysin omassa hallinnassa ja tilanne puppeloitiin täysin. Liian usein näkee nykyään noita oman pään löysäilyjä, ihmeen vähän niistä on ropissut.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tapparan ei ole edes tarvinnut esittää mitään ihmeellistä. Lukko tekee sen itse. Ylivoimakuvion perustamiseenkin menee toista minuuttia. Kivi kommentoi Lukon pelaamista ja Ihmetteli ihan samoja asioita, mitä täällä kirjoitellaan.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Katso niitä saatanan pelejä, vaikka olisit Korkan isi niin päin vittua poika pelasi. Nyt odotellaan mitä Pietilä tuo aneemiseen peliin lisää.
Juu Kukkonen on vetänyt tosi hyvin. Aivan huippu.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika moni pohjasakkikin on käynyt Tapparaa kurittamassa tälläkin kaudella Hakametsässä, mutta Lukko se kerta toisensa jälkeen pelaa aivan päin persettä siellä. Vittu!

Taitaa olla nyt jo selvää, että jos nämä kohtaavat playoffeissa, kotona ei ole varaa hävitä.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Lukon pelitapa perustuu niin paljon kiekkovarmoihin ja hyvin luisteleviin pakkeihin, joten nyt kun pelin avaamista on suorittamassa kolme 6-7 pakkia, Saarijärven ja Klokin sijaan, niin kiekkoa ei saada hyökkääjille vauhtiin. Samalla jää vauhtierot keskialueella saamatta, kun kiekollinen peli ja sen rytmi ei ole kunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös