Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 627 018
  • 8 707

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos ja kun joku spottaa hyvän hidastuksen internetistä tuosta Sulakin 5+20 tilanteesta, niin laittakaas jakoon tänne. Thanks!
Turha tuota on alkaa kuva kuvalta veivaamaan. Tuomittu mikä tuomittu ja nyt vain odotellaan "rikoksen uusijan" tuomiota.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Niin no, en nyt tiedä onko siellä varaa kauheasti kuittailla kun ennen tätä peliä olet painanut tähän kauteen 18 peliä kiikareilla ja ylipäätään edellisestä maalista on puolitoista vuotta aikaa, niin ei tuossa hirveästi kannata piikitellä. Peliaikaa on kuitenkin tullut se 12 minuuttia per peli keskimäärin eli ei siellä nyt tuppia kuitenkaan purra.

Totta, ja kun et alivoimaa pelaa, niin näillä jäähymäärillä jää peliaikakin pienemmäksi.

Kohtuu miehekkäät peliajat kellotti Niemelä ja Byström : 27:38 ja 26:39
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Avauserän perusteella oli kaikki ominaisuudet olemassa loistavaan ja tasokkaaseen kiekkopeliin, mutta sitten tuomarit päättivät paskoa alleen. Kyllähän siellä oli taas jäähyjä, jotka menivät ihan puhtaasti Kärppien tyhmyyden ja huolimattomuuden piikkiin ja niistä täytyy päästä eron, ei sen puoleen, mutta kyllä siellä oli sitten tuomareilta sellaisia vihellyksiä, jotka menivät niin alta lipan, että jestas. Älä anna tuomarille mahdollisuutta viheltää, joo, mutta kun pelissä tulee about 15-20 samanlaista tilannetta ja Kärppien rikkeet on ainoat, mitkä vihelletään pois, niin kyllä on aika härskiä. Ei ole tullut aiemmin tuomareista puhuttua, mutta kyllä on nyt pakko sanoa, että eivät olleet tuomarit sillä pelin vaatimalla tasolla, eivät lähellekään.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Turha tuota on alkaa kuva kuvalta veivaamaan. Tuomittu mikä tuomittu ja nyt vain odotellaan "rikoksen uusijan" tuomiota.
Lähinnä siis se kiinnostaa, kun moni Kärppä-kirjoittajakin taisi käsittääkseni nähdä siinä päähän kohdistunutta taklausta, niin miten tuo minulta meni niin ohi niiden parin hidastuksen aikana mitä livenä näytettiin.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lähinnä siis se kiinnostaa, kun moni Kärppä-kirjoittajakin taisi käsittääkseni nähdä siinä päähän kohdistunutta taklausta, niin miten tuo minulta meni niin ohi niiden parin hidastuksen aikana mitä livenä näytettiin.
Mun mielestä siinä ei ollut rikettä. Kaksi huomattavan erikokoista kaveria taistelee intensiivisessä pelitilanteessa kiekosta ja se turkulainen jäi makaamaan jäälle. Valitettavaa, että loukkaantui, mutta ei ulosajon arvoista rikettä. Arpajaisista ehkä 2+10, mutta en olis antanut sitäkään.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Olipas melkoinen jäähysirkus. Mielenkiintoisesti jäähyt jakaantuivat Kärppien omaan huolimattomuuteen ja sitten kyseenalaisiin vihellyksiin. Yhtään jäähyä ei TPS hankkinut omalla hyvällä pelaamisella. Siihen nähden oli kyllä kotijoukkue melkoisen saamaton tänään jos vierasjoukkue oli kuriton. Eivät saaneet kovin ihmeitä aikaan vaikka kuinka vastustajan ja tuomareiden puolelta tarjoiltiin. Heikkotasoinen näytös kaikilta osapuolilta, onneksi pisteet kuitenkin Kärpille.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
7 x 2 min, 1 x 5 min, 1 x 10 min ja 2 x 20 min!!! Ja TPS 2 x 2 min!!! Ei se ehkä noin selkee ollut? Mutta jos pientä analyysia harrastan, voitosta helpottuneena ja verenpaineeni ja laskettua, että 2 jäähyä kun huidottiin maila käsistä, ne oli OK ja typeriä sikäli. 2 jäähyä kampeista, osin vahinkoja, mutta sellasia, että jäähyn voi viheltää. No, sitten vielä kiekko katsomaoon, niin sekin ok. Mutta... ne muut? Byströmin "poikittainen" oli ehkä teknisesti sellainen, mutta pieni, kevyt tönäisy se enemmänkin oli. Sailion jäähy päähänkohdituen, niin... no jaa. Ja Sulakin ulosajo 5+20 min oli mitä oli. Ainakaan ei missään nimessä pitäisi pelikieltoa tulla.

Jokatapauksessa Kärpät ottaa liikaa jäähyjä, vaikka tänään nähtiin, että aika keveitäkin jos vertaa, olisiko vastustajalle voinut useamman antaa. Silti, kuten aiemmin olen maininnut, ja toistan sen, että jäähyillä hävitään pisteitä runkosarjassa ja pelejä play offseissa. Toivottavasti jäähymäärät laskee radikaalisti jatkossa, sillä ei noilla määrillä pitkälle päästä. Eikä edelleenkään kaikki ole tuomarien vika, vaikka tänään he vihkoon vetikin.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Täällähän on ollut hyvä pöhinä päällä ja oikein varsinainen jinxausilta!

Itse pysyttelin illan some- ja uutispimennossa, ja katselin ottelun jälkikäteen, kun illalla ei pystynyt telkkarin ääreen asettumaan. Vähän jännitti, että maksaako vaivaa katsoa vai tuleeko vaan jäätävä vitutus, mutta olipa makea voitto! Seeprat olis saaneet missä tahansa muussa ammatissa kenkää tuollaisen epäpätevyyden ja tunaroinnin takia. Mieltä lämmitti aivan erityisesti Rädyn, Sulakin ja Jokisen maalit, jokaiselle varmasti henkilökohtaisella tasolla tärkeitä maaleja, jotka toivon mukaan poikivat lisää onnistumisia.

P.S. hyi helvetti tuota turkulaisten muukalaislegioonaa. Jos mun Kärpät alkaa joskus filmaamaan ja neiteilemään yhtä paljon, että tyyliin Rybarin pieraistessa maalillaan lentää toisessa päässä kaukaloa mailat käsistä ja ukot lakoaa pitkin jäätä, niin lupaan vaihtaa joukkuetta.
 

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Nyt alkaa pikkuhiljaa jo vituttaa että Tieksola usutettiin puukäsien ketjuun vaikka on ollut mielestäni näistä ns. keltanokista paras hakemaan ja tekemään maalipaikkoja. 10 minuuttia pelattu. Eikä sillä että tänään olisi paljon muita tarjolla kun puukäsiketjuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös