Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 627 389
  • 8 707

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Näköjään meillä on yksi voittava maalivahti. Pakko kuitenkin on molempia ruuhkassa peluuttaa.

Antaisin nyt vähän siimaa Annusellekin, pitkästä aikaa peli. Eiköhän paranna kun pelejä tullee tulevissa ruuhkissa tasaisemmin.

Mustonen on ollut tänään(kin) hyvä, tuo kenttä toimii mukavasti. Metsävainiolle komea onnistuminen, vaikka ollutkin hankala kausi taas.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vittu mikä näitä pakkeja vaivaa tänään?!?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onhan tässä sellaista hulluttelua ollut maalintekijöiden suhteen viime aikoina että ei puutu kuin se että Taneli Ronkainen tekee tänään maalin.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Mainitsin tuon PDO -prosentin. Minä luotan, että se alkaa lähestymään sataa. Ymmärrän, että tuon lukeman voi nähdä myös absoluuttisena heikkoutena. Tässä kokonaisuudessa minusta on perusteltua nähdä se potentiaalina aiempaa parempaan maalintekoon.
Mainitsit kyllä, mutta yllättäen siitä jäi se asia pois, missä Kärpät on huono. Eikä tämä ole mitään negativisuutta, vaan kokonaiskuvan analysointia Kärppien osalta. Mielestäni PDO kuvaa pelaamista paremmin, kuin pelkät laukaukset, koska mielestäni laukaus- sekä torjuntaprosentti ovat aika hyvinkin verrattavissa siihen, miten joukkue kentälle esiintyy.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei pelisysteemikään pidä. Vaihteeksi viivelähtö täysin repaleisella viisikolla. Kirsikkana Aaltonen seisoo hyökkäyssinisellä. Yllättäen Jukurit voitti päätykiekon.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Käsittämättömiä nuo pitkät kiekot mitkä ammutaan joku puoli metriä ennen punaviivaa. Mikä järki? Ei voi mennä sitä puolta metriä eteenpäin ja sitten ampua?
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heikkoa lätkää taas Kärpiltä päätöserässä. Kiekottelu jäänyt pois. Mennyt puskemiseksi ja roiskimiseksi.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siinä kyllä Jokinen tiivisti Kärppien kolmannen erän suorituksen. Omalta alueelta norsu jumbotroniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös