Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 627 203
  • 8 707

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Omalla alueella paineettomana Byström - Puutio pakkipakki syötöt ei edes omille. Ainoastaan yksi esimerkki siitä että eilinen oli nopea pyrähdys paratiisissa jonka jälkeen mahalasku maanpinnalle.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ja samalla IFK on iskenyt seitsemän maalia Ässiä vastaan. Kärpät ei todennäköisesti tee seitsemää maalia koko loppukauden aikana.
Kateellisena erätaukoviihdettä katselin ja muistelin niitä aikoja, kun meidänkin joukkue tulitti helposti sen yli 5 maalia. Ne oli kauniita aikoja ne.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärpät yrittää jotain näennäistä loppukiriä niin SIELLÄ ON SAATANA ALEKSI MUSTONEN JÄÄLLÄ VETÄMÄSSÄ ENSIMMÄISTÄ PELAAJAA KIEKOLLA POLVEEN!

Ihan oikeasti menee vati nurin tähän saatanan touhuun taas. Joo pienin askelin jne mutta kyseinen turhake ei ole tehnyt yhtään hyvää asiaa koko kaudella niin ei sen nyt saatana pitäisi olla jäällä tässä tilanteessa.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mustonen hakemassa kavennusta, totta kai! Rupes jo oksettaa kyseinen hankinta viime vuonna, kun ensimmäiset huhut pelaajan siirrosta Kärppiin tuli ilmi. Saa varmaan Lindstenin tasoista palkkaa, mutta on vitusti turhempi
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Jos valmentajia ei potkita kesken koronakauden, niin voitaisko edes tilata Kojo pitämään vaikka joku viikon kurinpalautusleiri tälle paskasakille?
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olen väsyneempi kuin 2,5 tuntia sitten. Ai miksi? No vittu Kärppien peli, mitä luulit.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kylläpä tämän pelin lopputuloksen aavisti jo ensimmäisessä erässä, sen verran veltolta näytti Kärppien pelaaminen.

Saa Masokisti-Manner jatkaa kehittymistä joukkueen kanssa. Ei muuta kuin kaivelemaan taskupeilejä esiin (taas).

Pakko kyseenalaistaa Mustosen hankinta noin ylipäänsä sekä peluutus Ronkainen - M. Niemelä pakkiparina.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Ei helevetti, nyt meni vati nurin. Manner on kyllä ihan vitun sokea. On kyllä uskomatonta paskaa!
Nerokkuutta vai silkkaa hulluutta?

Hulluus voidaan määritellä niin ettei erota enää mikä on totta ja mikä ei.

Mustosen taso on totta, eli Manner on hullu.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sitä minä en ymmärrä kun on erittäin tärkeä matsi että pysyttäis kärkikahinoissa, niin valmennus peluuttaa Rybaria maalissa joka on peleissä möhlinyt, ylipelannut ja ollut muutenkin epävarma. Lisäksi itsepäisesti joku Mustonen surffailee. Hänkin on saanut mahkut näyttää koko talven ajan. On täyttä munattomuutta ja en tosiaan ymmärrä mitä Mannerin päässä liikkuu. Kantsis ottaa tuoreita voimia niin penkille kuin sen taaksekkin...tai menee loppukin usko.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään oli kaukalossa kaksi hyvinnpelannutta joukkuetta, joista toinen voitti. Ei syytä vetää ranteita auki Oulussa. Lukko oli monta luokkaa huonompi eilen, kuin Kärpät tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös