Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 620 184
  • 8 707

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Hyvä Kärpät. Olipas positiivinen yllätys. Valitettavasti en tällä kertaa matsia nähnyt, mutta täällä ainakin ollaan iloisia päivän otteista. Positiivista sekin.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Ei paljo palaa jäänyt Lukolle. Saivat kokonaista 10 vetoa maalille koko pelissä, viimeisessä erässä 2. Ei minkäänlaista hätää ollut Kärpillä. Jännä nähdä huomenna sisuuntunut Lukko.

Kolmannessa erässä jää taisi olla aika huono, kun pelaajat olivat järkiään katollaan. Sinällään jännä kun tuntuisi tällaisella pakkasella olevan toisin päin. Siellähän Lukon valmentajatkin olivat pakastin-Raksilassa untuvatakit päällä..;)
 
Ensimmäinen Kärppien matsi koronakaudella, jonka olen ehtinyt/vaivautunut katsomaan. Mitä täällä porukka kriiseilee, kun pelihän näytti jo kevään tekemiseltä.

Mutta näin vakavasti: olipahan hyvää tekemistä Kärpiltä. Maalinteon vaikeus näytti ensimmäisessä erässä olevan yhä läsnä, mutta lopulta aika helposti kellahti Lukko selälleen. Koblizekin tekeminen näytti hyvältä, ja Jokinen+Rädyt oli toimiva paketti. Shaun Heshkan puolihuolimattoman näköistä pelaamista on myös kausi toisensa jälkeen ilo katsoa. Tuon miehen vois pitää eläkepäiviin saakka Kärpissä.

Hyvä jätkät! Huomenna uudestaan lumipesut raumalaisille!
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Pitkästä aikaa katsoin Kärppien matsin kun ilmaiskanavalta tuli. Eipä tuossa pelissä mitään valittamista ollut. Kun on paniikkikirjoituksia lukenut tällä palstalla niin oletin vähän muuta.

Siinä vaiheessa kun J.Jokinen blokkas lämärin ei ollu enää voittajasta epäselvyyttä. Taistelu ilme oli kyllä koko joukkueelta hyvä. Agressiivista karvausta ja silloin kun piti löytää jarrua sitä myös löytyi. Junnut pelas hyvin ja konkariosasto ratkas. Turhat jäähyt vielä pois niin hyvä tulee. Ja samanlaista ilmettä joka matsiin.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Oli kyllä vahvaa tekemistä tänään. Rädyt vaikutti plusmerkkisiltä pelaajilta kentällä, vaikka eivät tehoille päässetkään ja muutama pieni virhe tulikin.
Mustosesta en jaksa sanoa mitään, mutta omaan silmään Kristof oli kyllä heiveröinen ja heikko ja ei oikein tuntunut saavan oikein mitään aikaan. En tiedä näkikö kukaan muu samalla tavalla.
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paras kotipeli tähän saakka!!! Mustosen ainoa plussa lopun aloitusvoitot. Katseli Lukon ainoan maalin vierestä selkä suorana....vähän sääliksi käy kaveria...
 

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nuorisoketjun Olli Jokinen säväytti veljeksistä puhumattakaan (pitäkää tää ketju kasassa). Hyvin toimi puolustus, Sulakin pommi Heshkan syötöstä oli jääkiekon helmi, syötiin niitä kiekkoja.. Jokinen nuorimmaisena näytti siinäkin esimerkkiä upealla heittäytymisellään. Viihdyttävä Kärpät, ja huikea paketti kasassa kunhan sairastupa tyhjenee. Mainitaan nyt vielä että Koblizek oli todella hyvä. Lensi itelläki pari apinaa selästä sen maalilleajon myötä.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällaisia esityksiä lisää ja saa toki parantaakin. Eipä noita kärkijoukkueita ole tällä kaudella liikaa vielä voitettukkaan. Huomenna samallaista esitystä pöytään, niin hyvä tulee. Tosin Lukko tullee huomenissa varmasti eri levelillä, joten kovan työn saa Kärpät huomennakin tehdä kolmen pisteen eteen. Mutta... tuollaista peliä on ilo katsella.
 

Zinetula

Jäsen
Kyllä Kärpät oli tänään vahva ja pelasi kypsästi. Vaaranpaikkoja oli toki, kuten alun kolme peräkkäistä jäähyä, Setäsen torjunnat ja tehottomuus maalipaikoissa.

Sulakin hurja pommi sekunti pari ennen eka erän loppua päätti Kärppien maalittoman putken. Se oli varmasti henkisesti tärkeä ja vapautti energiaa. Edes Lukon tasoitus ei muuttanut mitään vaan Kärpät jatkoi neljällä sylinterillä. Työhaalarit oli tänään päällä.

Pohdin ottelun aikana oliko matsi pääosin Kärppien hyvyyttä ja näin se oli pitkälti nähtävä. Lukko pyrki tulemaan kovaa esim. toka erässä, mutta Kärpät pääsi paineen alta pois tai palautti järkevästi omiin jos tilanne vaati.

Toki Lukko olisi paremmalla yv:llä voinut linjata pelin kulun aika vaikeaksi Kärpille. Nyt peli meni maalin pelinä loppuun asti, mikä oli hyvä testi Kärpille. 60 min. jänne kesti hyvin. Lukko tulee varmasti huomenna kovaa ja jälleen saa laittaa parasta pöytään kotijoukkue.

Kävin varsin Lukon palstalla katselemassa ja sielläkin nähtiin pääasiassa peli Kärppien hyvyytenä. Sieltä puuttui parit pelaajat, kuten meiltäkin Juhis, Topi Niemelä ja Teppo. Hyvin paikkasivat Kobli, Puutio ja Huttula.

Yksi kommentti muiden asiallisten joukosta piti poimia länsirannikolta: "Tuomarit saaneet jotain hyvää takahuoneessa ennen peliä vai mitä on tämä tuomarointi? Räty ei tule koskaan pelaamaan NHL:ssä."

No viestissä ei sanottu kumpi Räty, mutta hyvinhän veljekset pelasivat. Harmi jos ei riitä raumlaisen mielestä NHL:ään, mutta silloinhan meillä on mahdollisuus nauttia pitempi aika Rädyn tai Rätyjen palveluksista. Tavallaan win-win -situation.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Mielenkiintoinen nippelitieto tämän iltaisesta pelistä. Kunyk aloitti 27 kertaa joista voitti 59,3%. Toiseksi eniten aloitti Kristof 10 kertaa (voitti vain 20%). Kolmanneksi Räty 8 kertaa ja Mustonen 7 kertaa (joista voitti peräti 6). Aika iso jakauma noissa aloitusten määrässä. Huomasivat valmennuksessa varmaan, että Kristoffia ei uskalla päästää aloittamaan enää niin Kunyk aloitti koko ajan.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kyllä peli on parantunut valovuodella! Aneemisuus oli tänään tipotiessään ja pelihuumori kohdallaan. Ilo oli katsoa.

Huomenna vaan samaan malliin!
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei ole pahaa sanottavaa tämän päivän pelistä, koska yritystä oli ja kakkonen etenkin oli aika muikealla pelipäällä. Tätä Kärppää minä haluan nähdä.

Vituttaishan se itse ketäkin mennä katsomaan Nightwishin keikkaa jos jätkät soittelis sinne päin, vai häh? Pitää Kärppäjätkienkin tiedostaa missä ammattilaisuudessa on kyse. Silloin kun mennään lavalle vedetään kaikki irti ja siitä toisestakin vähäsen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Olipa kerta kaikkiaan väkevä tasonnosto Kärppäjoukkueelta versus viikonlopun sukellukset. Toki tuo viime perjantain Lukko peli oli jopa pelillisesti ihan hyvä, mutta siinä pelissä tulos jäi uupumaan, kiitos heikon viimeistelyn ja vähäisten tekopaikkojen. Nyt Lukkoa vastaan nähtiin kauden ehjin 60 minuuttia. Lukolla ei ollut käytännössä mitään saumaa koko pelin aikana, mikä johtuu varmasti osin Kärppien hyvyydestä ja Lukon huonoudesta. Ei ollut Lukkokaan parhaimmillaan, mutta on annettava kunniaa myös Kärpille, ehdottomasti. Kärpät pitkälti pelasi mitä se peli kutsui eli paineisti kovaa, kun siihen oli paikka ja, kun piti vetäytyä tiiviiksi, niin sitten vetäydyttiin ja Lukko oli pelissä täysin aseeton. Oli myös virksitävä huomata, kuinka Kärpät lähti heti ottelun alusta ottamaan isännän ottein peliä haltuunsa ja pyrkimään hallitsemaan pelin virtausta ja otetta. Tuo oli jotain sellaista, mitä ei olla nähty Oulun Raksilassa pitkään, pitkään aikaan. Myös meidän nuoret eli Rädyn veljekset ja Puutio toivat valtavan virtapiikin koko Kärppien joukkueelle ja varsinkin tuo Rädyn 2.kenttä tuli ryminällä otteluun ja painoi ottelun alussa peliä väkevästi Lukon päätyyn, joka oli varmasti omiaan määrittämään pelin suuntaa ja antamaan sitä pelin otetta entistä enemmän Kärpille.

Jos on myös tullut kritisoitua Kärppien tämän kauden joukkuetta ja pelaamista hajuttomaksi, mauttomaksi ja värittömäksi, niin tänään oltiin ihan erilaisella tunteella ja sykkeellä pelissä. Näyttämisen halu oli valtava ja pelissä oli tunnetta ja uhrautumista joukkueen eteen. Varsinkin tuo uhrautuminen ja itsensä likoon laittaminen, muun joukkueen hyväksi, oli asia mikä lämmitti sydäntä. Loistava tasonnosto tuskaisen viikonlopun jälkeen. Huomenna Lukko tulee varmasti aivan eri sykkeellä vastaan ja odotettavissa on täysin erilainen ottelu, kuin tänään, mutta lähtökohdat ovat erinomaiset huomiseen kamppailuun. Tämän voiton antaman itseluottamuksen siivittämän on Kärpillä loistavat mahdollisuudet huomenna, lyödä Lukko toistamiseen ja jos Lukko pystyttäisiin nyt lyömään kaksi kertaa kahden päivän sisällä, olisi se omiaan antamaan varmasti hirmuisen itseluottamus boostin loppukauteen. Sitä Kärpät todellakin kaipaisi.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Viimeistely kaipaa vielä hiomista, siellä oli tilanteita iskeä rumat lukemat tauluun. Muuten oli aivan loistava peli eilen, toivottavasti nähdään vauhdikas kiekko ottelu tänäänkin.
Raumalaiset lähtevät varmasti eri asenteella liikenteeseen tänään, eilen eivät laittaneet parastaan, paljon tuli virheitä ja harhasyöttöjä, joten tänään varmasti tarvitaan vielä parempi peli jos meinataan täydet pisteet saada. Toki suurin syy raumalaisten "hutilointiin" oli Kärppien kova ja jatkuva paine.

Ylivoima näytti pyörivän yllättävän hyvin, täytyy muistaa että Lukon av on ollut tälläkaudella aivan jäätävän hyvää, eikä se huonoa eilenkään ollut, edistysaskelia on otettu sen suhteen että viivalta pommitetaan nyt paljon enemmän.

Yksittäisistä pelaajista myös paljon suolaamani Koblizek näytti miehen elkeitä kaukalossa, JJ ei näyttänyt niin hitaalta kuin yleensä, ja Sailio tuttuun tapaan MVP työmoraalinsa kanssa.

Kiteytettynä: viimeistely kuntoon ja jäähyjä vähemmän, niin saamme nauttia voitosta tänäänkin.
 

Justus76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään pelaamalla hyvä peli ja voittamalla Lukko toistamiseen, on usko joukkueen tekemiseen palautunut ainakin minulla. Sarjakärki ei olisi enää kuin 12 pisteen päässä ja 3 ottelua enempi pelanneena. Taistelu runkosarjan voitosta on vielä kesken ja kärpät voi vielä päästä siihen mukaan tänäkin vuonna.
 

Henkka40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut
Mikä helkkarin alotusaika on klo 18?

Kyllähän tuosta joku täällä muistuttelikin pari päivää sitten vaan jos aina on alkanu 18.30 niin johan se rytmiki menee sekasin tämmösistä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Lukko teki avausmaalin, kentällä - yllätys yllätys - A. Mustonen - T.Ronkainen

Miten nämä kaksi suharia saa peliaikaa Oulun Kärpissä??
Se oli muuten Mustonen kenen ohjauspeli vuoti tuossa. Luki peliä huonosti ja oli liian syvällä Lukon alueella ja Lukon pakki sai antaa helpon avaussyötön Audettelle.

Kärpät on myös sitten päättänyt hävitä tänään kaikki aloitukset. Ollaanko voitettu vielä yhtään aloitusta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös