Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 619 318
  • 8 707

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mistäkähän tarkalleen ottaen tuo Mannerin jäähy tuli?
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Aaltonen näytti jo ekassa erässä, että vahvistaa joukkuetta edelleen. Hänet pitäisi kyllä laittaa tuohon 5v3 ylivoimaan kentälle. Pahoin pelkään, että siellä siirrellään taas hitaasti kiekkoa ja ukot seisoo paikallaan. Aaltosen pelinopeus pääsisi hyvin irti tuossa tilanteessa.

On muutenkin luottavainen mieli joukkueen hyökkäyspelin suhteen, kun ollaan saatu laajuutta ketjuihin. Mahtaa kyllä tulla ikävä Puljua ja Kuokkasta pian, mutta nautitaan nyt hetki, että tälläkin kaudella on edes hetki laajuutta.
Onhan tuossa pelissä vielä paljon kehittymisen varaa ja JYP ei ole se paras mittari toki.

Ronkaisen esitys oli hirvittävä ekassa erässä. Ei vakuuta herran peliotteet kyllä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Tuosta Pikku-Kossusta on tulossa ihan omia lempipelaajia. Joonas Kemppainen tulee mieleen tekemisestä ja ihmettelen suuresti jos ei kehity muutaman vuoden sisään Liigan Top-3 kahdensuunnan hyökkääjäksi.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Jäätävä äijä tämä Juhis! Maailmanluokan syöttö vol. 2.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Siellä on syksy nakeltu lättyjä Salmisaaressa.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Iin Taikuria ei turhaan kutsuta taikuriksi! This is magic! En ikinä uskois, että tämä on sama joukkue, joka pelasi lauantaina Raksilassa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Pikkusen eriluokan levittäviä syöttöjä lähtee tuolta meidän "uudelta" ykkösen rightin laiturilta. Erityyppiset pelaajat Puljun kanssa mutta uskon, että Aaltosen kanssa tuo ykkönen on tehokkaampi kokonaisuus.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jumalauta Juhis puoleen peliin 0+3!! Edellisestä pelistä about 8kk ja eilen ekat treenit Kärppien kanssa. Onhan toi nyt ihan maaginen ja tulee kyllä muodostamaan Kunykin kanssa huiman tutkaparin ja Pyörälä vielä kolmanneksi siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös