Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 620 952
  • 8 707

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
On tuo Puljujärven kiekollinen suoritusvarmuus kyllä kohtalaisen kamalalla tasolla.

Enkä mä kyllä pelkästään NHL-sopimuksen piikkiin näitä otteita laittaisi.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Onko Aleksi Mustonen jopa koko Kärppä-historian hajuttomin, mauttomin ja värittömin pelaaja? On niin näkymätön, että ei kaveria voi oikein edes haukkua tai kritisoida, kun ei se herranjumala pääse edes paikoille, saatika pelinytimeen. Uskomattoman näkymätön rusettiluistelija. Kaksi kysymystä. Miten tämä kyseinen herra on ikinä päässyt edustamaan Suomea maajoukkueeseen asti? Ja toinen kysymys on, että mihin rooliin kyseinen kaveri on Kärpissä hankittu?
 
Viimeksi muokattu:

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Mistään ei tehdä edes vahingossa ja omissa paukkuu luvattoman helposti. Ei hyvä.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Jos tämä on ollut hyvä 50min niin sopii kyllä ihmetellä. Ei ole kovin kummoiset odotukset jos tämänpäiväinen on tasoa "hyvä".

Pelannut varmaa 3 maalipaikkaa ketjulavereille, varmasti puolen kymmentä kiekonriistoa... en
Oikein tiedä mitä kaikki odottaa. Selvästi parempi 5vs5 pelissä vs kotkaniemi
 

Hoki-Hemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vastustaja ei valitettavasti tarvi paljoa tehdä töitä maalin eteen. Veikkaan et manner jättää valmentajan pestinsä pelin jälkeen. Pelillisesti kärpät ollut parempi.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Annuselle vaikea matsi, ei oikein vetoja. Ja sitten pomppii ja ohjataan...
 
H

Hidas_ja_kankea

Onko Aleksi Mustonen jopa koko Kärppä-historian hajuttomin, mauttomin ja värittömin pelaaja? On niin näkymätön, että ei kaveria voi oikein edes haukkua tai krtisoida, kun ei se herranjumala pääse edes paikoille, saatika pelinytimeen. Uskomattoman näkymätön rusettiluistelija. Kaksi kysymystä. Miten tämä kyseinen herra on ikinä päässyt edustamaan Suomea maajoukkueeseen asti? Ja toinen kysymys on, että mihin rooliin kyseinen kaveri on Kärpissä hankittu?

Ei saa unohtaa pohjatonta vastuuta, 2vuoden pahvia, tehotonta pörrämistä jne... Mitä tuollainen tekee joukkuehengelle, kun täysin ilman perusteita moinen vastuu.

Viitsikö joukkuetta ottaa tosissaan tuollaisen jälkeen
 

Micol

Jäsen
Onko Aleksi Mustonen jopa koko Kärppä-historian hajuttomin, mauttomin ja värittömin pelaaja? On niin näkymätön, että ei kaveria voi oikein edes haukkua tai krtisoida, kun ei se pääse edes paikoille, saatika pelinytimeen. Uskomattoman näkymätön rusettiluistelija. Kaksi kysymystä. Miten tämä kyseinen herra on ikinä päässyt edustamaan Suomea maajoukkueeseen asti? Ja toinen kysymys on, että mihin rooliin kyseinen kaveri on Kärpissä hankittu?
Ei ehkä aivan TOP-1 HMV-osastolla, mutta TOP-10:ssä aivan heittämällä. Oikein mitään ei tapahdu missään, eikä koskaan. Yleensä tällainen on lopputulos, jos esim. Mestiksestä nostetaan johonkin Liiga-joukkueeseen joku perus möttönen lainapelaajaksi. EHT ei ole kyllä mikään mittari yhdenkään pelaajan kohdalla, koska niihin höntsiin on otettu tässä (etenkin) viime vuosien aikana jos jonkinlaista seppää palkintona kohtuu hyvästä seurajoukkuepelaamisesta.

En kyllä edelleenkään käsitä, että mitä erityistä Aho & Mamba näki tässä pelaajassa, että oli oikein pakko saada hommattua Kärppiin. Oli semikiva pörriäinen viime vuonna ja on sitä myös tänä vuonna. Ei mitään yllätysmomenttia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös