Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 141 361
  • 1 125
Oltaspa seiskoja runkosarjassa ja Spartak kahdeksas. Se tarkottaisi sitä, että sekä TsSKA, että SKA saisivat kovan vastuksen ekalle kierrokselle eikä mitään vitjazia joka häviää tahallaan SKA:lle. Jokereilla olisi SKA sarjaan se "etu", että olisi vain voitettavaa. Kaikki paineet Pietarissa.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Hävettävä esitys kenttäpelaajilta. Jukuri veti hyvin, yhden isomman virheen teki mestisveska. Kontrastiksi KHL-kenttäpelaajat ei ratkaissut paikoista vaan perseili sen lisäksi omissa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hävettävä esitys kenttäpelaajilta.
Kyllä. Alkaa olla Jokereilla sellainen tilanne, että paluu jääkiekon perusasioihin tekisi hyvää. Lue:hienoudet pois, kamppailupeli keskiöön, oma pää tukkoon ja sitten aletaan miettiä mitä tehdään kun nämä on vaaditulla tasolla. Hienon Tsska voiton jälkeen on tullut isoilta koteloon Omsk 5-2, Magni 5-1, Dynamo 5-1. Se mitä en ymmärrä, että vaikka turpaan tulee niin Marja jauhaa itsepäisesti samoilla ketjuilla. Toki en ymmärrä montaa muutakaan asiaa Marjan touhuissa kuten Leppää noppavitosen keskellä ylivoimassa ja Löövin pidempiaikaista roikuttamista viivassa. Mutta mennään piiloon loukkien taakse.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tämä Jokereiden korpivaellus pistää korpeamaan ihan huolella.

Viikon sisään sarjan kärkipään jengit Omsk, Magni ja Dynamo ovat näyttäneet vuoron perään Jokereille sen suoritustason millä näitä matseja voitetaan. Kolme ottelua, maalierolla 4-15 kuokkaan, kertoo kaiken oleellisen näistä peleistä.
No, toki siinä välissä Torpedo voitettiin, mutta se olkoon asia erikseen.

Joukkueen eilen ottamat kahdeksan kakkosta kertoo kyllä omaa karua kieltään samaan aikaan pelikurin puuttumisesta, turhautuneisuudesta sekä jonkun sortin välinpitämättömyydestäkin joukkuetta kohtaan mielestäni.
Toki Dynamokin jäähypenkkiä kulutti melkeinpä samat minuutit, mutta kun Jokereiden erikoistilannepelaaminen on tällä hetkellä (ollut siis jo iät ja ajat) luokkaa umpisurkea, niin väliäkö sillä sitten paljonko kaveri itselleen jäähyjä hankkii.

Tähän yv-pelin suht täydelliseen tukehtumiseen en kyllä näe mitään järjellistä syytä.
Joulukuun alussa oltiin vielä yv-tilastoissa sarjan kakkospaikalla n.25% tehoilla, nyt tuskin enään edes kärkikympissä ja veikkaankin että 25 viimeisen pelin yv-prosentti huitelee Jokereilla jossain 15% paikkeilla.
Oma mielikuvani onkin että tähän synkkään ajanjaksoon mahtuu Schroederin 3-4 pelin maaliputki identtisten kuvioiden päätteeksi ja muutama "hajamaali" silloin tällöin kuten eilenkin.

Tiedostan kyllä Lehtosen lähdön merkityksen, mutta onhan se nyt jotenkin koomista että valmennuksella/pelaajilla on ollut kaksi kuukautta aikaa pistää palikat uuteen järjestykseen yv-pelin suhteen ja homma on edelleenkin pääosin täysin epämääräistä sättäämistä pelistä toiseen.
Itse olen ollut siinä luulossa että ammattimiehet pystyvät keskenään sopimaan sopivat kuviot ilman isompia jäätreenejäkin ylivoiman suhteen, mutta onko kyseessä sitten puhdas taitovaje vai roolitusten epäonnistuminen?
Itse näkisin että "maskimiehistä" se ei Jokereiden tapauksessa ainakaan ole kiinni. Joensuu, Savinainen ja miksei Pakarinenkin liigan eliittiä tuossa hommassa.

Ja jos on yyvee tökkinyt, niin semmoinen mielikuva on että jossain vaiheessa sarjan tilastokärjessä keikkunut av-pelikin on ruvennut sakkaamaan huolella.
Parissa viimeisessä pelissä esimerkiksi vastustajan 13 yyveetä on tuottanut viisi maalia. Jokainen voi tuosta laskea prosentit halutessaan, mutta sanonpa vaan että eihän se kovin kummoinen todellakaan ole.
Ja sama trendi on mielestäni tosiaan jatkunut jo pidemmänkin ajanjakson tai sitten (valikoiva) muisti tekee vaan tepposet.

Toki Jokerithan on saanut viime aikoina hyvää oppimateriaalia esimerkiksi ylivoimapelistä vastustajan (Magni ja Dynamo) toimesta.
Eli laita asiansa osaavat viisi ammattimiestä samanaikaisesti askiin ja eiköhän sieltä tulostakin tule..

Toki olihan se muistaakseni Jokereillakin aika hyvin hallussa joskus männävuosina, kun kaukaloon luisteli samaan aikaan Karlsson, Filppula, Moses, Teräväinen & kumppanit. Ei ollut taitovajetta, ei..

Tulipas turhan negatiivissävytteinen raapustus, anteeksi.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tiedostan kyllä Lehtosen lähdön merkityksen, mutta onhan se nyt jotenkin koomista että valmennuksella/pelaajilla on ollut kaksi kuukautta aikaa pistää palikat uuteen järjestykseen yv-pelin suhteen ja homma on edelleenkin pääosin täysin epämääräistä sättäämistä pelistä toiseen.
Itse olen ollut siinä luulossa että ammattimiehet pystyvät keskenään sopimaan sopivat kuviot ilman isompia jäätreenejäkin ylivoiman suhteen, mutta onko kyseessä sitten puhdas taitovaje vai roolitusten epäonnistuminen?
Itse näkisin että "maskimiehistä" se ei Jokereiden tapauksessa ainakaan ole kiinni. Joensuu, Savinainen ja miksei Pakarinenkin liigan eliittiä tuossa hommassa.

Lehtosen lähtö näkyy tottakai. Asia joka oli jokaisen tiedossa jo siinä vaiheessa kun Lehtonen tuli, mutta tästä huolimatta täällä kustiin hunajaa.

Toinen iso syy on roolitus yvssä. Nyt siellä on täysin väärät pelaajat täysin väärillä paikoilla. Osin varmasti loukkaantumisistakin johtuvaa. Ja tuo Oneillin yv-pelaaminen pitäisi kieltää jo perustuslaissa. Vittu mitä paskaa. Tekee itsestään täysin turhakkeen kääntämällä väärällä puolella lavan kärjen ja oman kyljen kohti maalia jolloin ei itse voi ratkaista (ei kyllä ole laukonut pariin kuukauteen muutenkaan) jolloin av-nelikon on helppo pelata muut neljä pois.

Jos itse tekisin yv-viisikot tämän kauden pelaajilla olettaen että kaikki olisivat kunnossa ja yv pelattaisiin takakolmiolla niin kuin pitää ja Jokerit toki on pelannutkin:

---------------Joensuu----------------
---Oneill-----Regin------Jensen---
----------------Lepistö----------------

------------------Savinainen----------------
--Schroeder--Pakarinen--Haapala--
---------------------Grant--------------------

Viivat havainnollistamassa paikkoja. Näillä koostumuksilla peli pyörisi tottakai Oneillin ja Haapalan kautta, jolloin molemmilla olisi oman laukauksen lisäksi KOLME syöttösuuntaa onetimerille (Regin-Jensen-Lepistö tai Pakarinen-Schroeder-Grant) ja lisäksi viivassa tulivoiman lisäksi molemmat osaavat syöttää ja pystyvät noin päin kääntämään paremmalla kulmalla onetimerin maailmanluokan (KHL-tasolla) laukojille Jensenille ja Schroederille, vertaa Lepistö-Tolvanen. Maskissa tämän sarjan eliittiä molempiin koostumuksiin. Ei tämä niin saatanan vaikeeta ole.

Jos loukkaantumisia niin Hännikäinen ja Norman jonossa. Lööv, Mäenalanen, Krejcik, Pudas = ikuinen porttikielto Jokerien ylivoimaan.
 
Viimeksi muokattu:

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Nyt vähän eilisestä toipunut. Kauhean esityksen jälkeen. Jotenkin tuntui et pelaajia ei napannut. Vaikka Dynamo Moskova oli vastassa. Pelataan vähän sinne päin. Ei hyvä. Puolustaminen todella laiskaa. Harmitti Jukurin puolesta että joukkue veti ihan vihkoon pelin.
Kamppailu pelaaminen ja halu voittaa peli. Tähtimiehet eivät olleet siellä missä pitäisi.
Sit ku saatiin kiekkoja maalille, niin ilman maskia.

Ei sielt oikeastaan kukaan erottunut kenttä pelaajista.
Tää tahti jos jatkuu, niin turha haaveilla et mennään pleijareissa pidemmälle kuin R1.
Jengillä varmaan varattu mökki Leviltä maaliskuun alussa, niin eihän sitä voi pelata.
Pitää antaa raippaa jengille, silloin ku siihen on aihetta.
Nicklas Jensenille soisi jo onnistumisen. Se mies ei taida saada kiekkoa enään tänä keväänä maaliin.
Ja myös Laten touhu penkin takana, vaikuttaa jotenkin Aneemiselta. Ei tee ketjumuutoksia kesken pelin jos menee heikosti, sama katse pelistä toiseen penkin takana. Ei hyvä.

Huomenna jos jengi ei ryhdisty. Niin lyhyt kevät tulee taas.
Negatiivinen juttu tuli peliesityksistä. Mut eihän se eilinen paljon hurraa huutoja aiheuttanut. Päin vastoin. Enemmänkin olisin todella huolissaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Late ei tee isoja muutoksia koska ei ole vaihtoehtoja mut ei myöskään mitään improvisointia mitä tää touhu kaipais. Vastustajan (riippumatta kuka on) on suurimman osan ajasta helppo pelata tätä pelitapaa pois koska mikää ei muutu. Tähän vielä lisäks yv mitä jauhetaan samalla kaavalla illasta toiseen. Se osoittaa myös tän perse edellä puuhun menemisen mut ei johdu kyl pelaajista ensijasesti. Naurattaa katella välillä kun vastustaja pelaa yksinkertasen yvn ja poikittaissyötöstä veto maaliin. Toiminu aika usein Jokereita vastaan. Av oli pitkään todella hyvää mut sen sakkaaminen viime aikoina kertoo ehkä enemmän koko joukkueen tilasta.
.
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Tällainen ikuinen optimistikin (aika pitkään jaksoin Sakunkin kanssa!) alkaa pikkuhiljaa... no jos ei menettää uskoaan, niin on sitä horjutettu.

Sen suhteen olen luottavainen, että playoffeihin peruspeli on laitettavissa kuosiin, vaikka pakisto ei kauheasti vakuuta. YV sen sijaan olisi syytä räjäyttää ja kasata vaikka ihan uusiksi. Rehellisesti sanottuna paljon paskemmin tuskin menisi, vaikka muutama lukkoon lyötävä yv-kentällinen vetäisi ihan keskenään ja luomuna nuo kuviot.

Kaikkimeneepäinvittuasaatana, mutta toivottavasti se käyrä vielä kerran nousisi ja mielellään pysyisi ylhäällä, miten pitkälle se sitten riitääkään.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainakin aiemmilla kausilla yv-pelistä vastasi joku muu kuin päävalmentaja. Unohtiko ne antaa tehtävän jollekulle tällä kaudella vastuulle ja sit Lööv piirsi salaa vitsillä nykyplänit fläppitaululle?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Palokan suurmiehen kanssa suht samoilla linjoilla pelaajista joita kahdessa yv-viisikossa kaukaloon laittaisin, olettaen toki siis että kaikki äijät olisivat pelikuntoisia.

Pakko tunnustaa että Jensenin kohdalla minun pitäisi miettiä ainakin kahteen kertaan ja varmaan saada seurajohdoltakin (Kurri) jonkin asteinen "suostuttelu puhelu" ennen kuin seiskaykkösen kentälle laittaisin.
Toki eipä siellä juuri parempiakaan vaihtoehtoja ole juuri käytettävissä, joten kai se vaan pitää olla meikäläisenkin pitkämielinen tanskalaishyökkääjän kohdalla.
Toivottavasti muuten Jensenin loppukauden osalta sanonta: "Ollaan hiljaa, niin tulee kalaa" toteutuisi.
Oma uskoni siis asian suhteen koetuksella.

Muuten siis yhteneväiset näkemykset siis nimistä. Yhtenä variaationa kokeilisin rohkeasti Lepistöä siipimiehenä oikealla reunalla, eikös nyt Leppä ainakin joskus ole pystynyt ampumaan suoraan syötöstäkin ihan jees-tasolla.
Pakarisen näkisin myös itse ensisijaisesti vasemman siipimiehen roolissa Schroederin parina, myös Iiron peluuttamista "neliön keskelle" ja samalla ykkösmaskin tekijänä näkisin ihan kokeilun arvoisena.

No, nää on näitä "kotikoutsin" mietteitä ja hajatelmia. Kenenkään ei näistä kannata sen kummemmin mieltänsä siis pahoittaa.

Tänään sitten Kunlun vastassa ja ajattelin (optimistisesti) että tässähän olis taas henkilökohtaisella tasollakin pelaajilla hyvät saumat katkaista "nollaputkiaan". Mutta paskanmarjat, siellähän on esimerkiksi jokainen hyökkääjä Pakarista lukuunottamatta heilutellut vastustajan maaliverkkoja tämänkin kalenterivuoden puolella.
Eli, olikin vaan itseni rakentama väärä mielikuva jonkun sortin tehottomuus-ongelmista mitä tulee tiettyihin pelaajiin.
Ketähän nimiä näitä nyt hätäpäissään on tullut edes sattunut mielessä käymäänkään?
 
Viimeksi muokattu:

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainakin aiemmilla kausilla yv-pelistä vastasi joku muu kuin päävalmentaja. Unohtiko ne antaa tehtävän jollekulle tällä kaudella vastuulle ja sit Lööv piirsi salaa vitsillä nykyplänit fläppitaululle?
Raipe takas!
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Tän päivän Kunlun-matsi puolivälissä. Kyl mä sanon et tän jengin tuska tässä matsissa on henkistä. Ja siinä sormi osoittaa valmennukseen. Sama kun Laten kyvyttömyys psyykata jengiä. Sikke tarvittais Laten tilalle tai kaveriks joku empaattisempi selkäranka.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä, että Nelli repi itsestään sen voittomaalin tähän peliin, vaan yhtä halutonta se oli, kuin edeltävät pelitkin. Ei tarvitse kovin kummoinen teelehtien tulkitsija olla, että näkee Levin ja kasan Suffeleita lähestyvän kovaa kyytiä. Tässä on about kuukauden päivät aikaa löytää ryhtiliike tuohon tekemiseen ja työmaa vaikuttaa melkoiselta. Pelin ei kuuluisi tässä vaiheessa vuotta olla lähelläkään rakennusvaihetta, oli syyt taustalla mitkä hyvänsä. Ei tässä kai auta, kuin laittaa kädet ristiin ja toivoa parasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Pakkovoitto. Näistä otteluista voitaisiin tehdä itselle paljon helpompiakin. Olihan tuo tehokkuus ihan naurettavalla tasolla. Tärkeät pisteet ja voitto kuitenkin. Pietarissa tarvitaan parempaa jos pisteitä hamutaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan tolla Nellillä hieman vaisumpi jakso meneillään, mutta kyllä noi täältä lukemani kommentit joukkueen heikommin suorittavasta pelaajasta ovat suorastaan ällistyttäviä.
Tehothan on kieltämättä Nellillä ollut hieman hakusessa tammi- /helmikuun. Mutta tälläkin ajanjaksolla kuitenkin (15 ottelua) suht selvästi joukkueen tehokkain pelaaja 3+8 tehoillaan.
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakkovoitto. Näistä otteluista voitaisiin tehdä itselle paljon helpompiakin. Olihan tuo tehokkuus ihan naurettavalla tasolla. Tärkeät pisteet ja voitto kuitenkin. Pietarissa tarvitaan parempaa jos pisteitä hamutaan.
Vaikeaa oli ja on edelleen. Jokereiden hyökkäyspeli on aika lailla luisussa alaspäin. Yli 4 maalia on tehty viimeiseen kuukauteen yhden kerran. Sitä ennen tammikuun alussa Sotshia vastaan 5. Kun tämän ottaa Marjamäen lätkästä pois - jäljelle jää todella vähän. Edelleen pakit, kautta linjan, ei tuota hyökkäyspeliin juuri mitään. Ei tasaviisikoin, ei ylivoimalla. Ja tämä on yksi Marjamäen pelikirjan kulmakiviä. Niin ylivoima suurelta osin kuin 5vs5 loputtomat kulmarallit perustuu paljolti siihen että viivasta saadaan laadukkaita kiekkoja maalille, josta jatkopelejä. Tämä on kivijalkaa jonka pitäisi pudotuspeleissä toimia aika konemaisesti. Aikaa on toki, mutta ei ole realistista edes odottaa että löövskelepudasgrant yhtäkkiä paukuttaa 0,7ppg:llä tehoja kun pudotuspeleissä vastustajat tiivistää pakettejaan. Edelleen varmasti tulee niitä yksittäisiä piikkipelejä, mutta sitten pitäisi tuottaa tahdilla kaksi peliä kolmesta. Vaihtoehto kaksi on laittaa oma pää tukkoon. Vaatii huippukuntoisen Lindbäckin ja kovan asenteen.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Onneksi sentään voitto tuli. Vähän häiritsi tuo neppailuasenne, kun lähellä maalia haetaan vielä syöttöä ja muuta mukavaa. Jos Hännikäisen tilalla olisi siinä ensimmäisessä maalissa ollut vaikka Junttila, niin olisi varmaan luistellut omiin siitä maalipaikasta ja mennyt itse vaihtoon. Jensenilläkin pitkästä aikaa kunnon kiukuttelupeli.

Kovin suuria odotuksia Pietariin ei ole tässä otteluruuhkassa. Ei paista jengin tekemisestä sellainen "voitetaan keinolla millä hyvänsä" -asenne, vaan kunhan pelaillaan pois, nukutaan ja mennään eteenpäin. Eli ikään kuin oltaisiin hyväksytty oma kohtalo sen suhteen ettei mitään kotietua edes tavoitella. Mitäpä sillä muutenkaan tekisi, kun ei Hartwallilla ole ketään todistamassa pelejä. Pakko se on elää siinä uskossa, että mystinen playoff-nappula menee päälle maaliskuun alussa ja laidat rytisee.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Onhan tolla Nellillä hieman vaisumpi jakso meneillään, mutta kyllä noi täältä lukemani kommentit joukkueen heikommin suorittavasta pelaajasta suorastaan ällistyttäviä.
Tehothan on kieltämättä Nellillä ollut hieman hakusessa tammi- /helmikuun. Mutta tälläkin ajanjaksolla kuitenkin (15 ottelua) suht selvästi joukkueen tehokkain pelaaja 3+8 tehoillaan.

Ja johtaa edelleen sarjan plus/minus tilastoa. Aika kaukana ollaan paskasta.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sieltä semmoinen kusinen 1-2 voitto Kunlunista. Kertoo varmaan kaiken oleellisen tämän hetken iskukyvystä. Tästä on muodostunut ihan helvetin surullinen kausi ja odotan kuin kuuta nousevaa tämän kärsimysnäytelmän loppumista.

Ensi kauteen toivottavasti ilman Coronaa ja uuden valmennusjohdon kera.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään kaksi erittäin huonosti pelaavaa joukkuetta pelasi vastakkain. Sitten toinen voitti vaikkei paljon näyttänyt pisteet kiinnostavan.

Pakistoon osoittaa syyttävä sormi. Hyökkäys saa tuotettua tarpeeksi paikkoja viivalle, mutta kun toimitus on luokkaa Ö niin eihän tuosta mitään tule.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
-Olisi tietysti mukavaa levätä (ensi viikon maajoukkuetauolla), mutta olemme ammattilaisia, eikä meillä varmasti ole hätää, jos vastuu jakautuu tasaisesti ja saamme vielä pelaajia takaisin kokoonpanoon, O’Neill päätti.

Nellin eilisistä kommenteista voisi päätellä, että ensi viikolla saadaan loukkaantuneita mukaan. Kenties Liittokansleri ja Joensuu?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen siis Kunlun kumoon maalein 2-1.

Yhdeksän peliä runkosarjaa jäljellä ja Jokereille kasassa 61pistettä.
Sarjataulukossa lähimmistä uhkaajista Minsk hävisi ja vastaavasti Severstal voitti oman ottelunsa.
Pari viikkoa sitten laskeskelin että 70-72 pistettä varmistaisi vitospaikan ja siihen pistehaarukkaan se kaiken järjen mukaan meneekin, eli Jokereilla yhdeksän peliä jäljellä ja niistä tuo 9-11 täppää plakkariin.

Ekalla pleijari-kiekalla vastaan sitten siis Dynamo tai Lokomotiv. Pari kolme peliä näiltä molemmilta viime aikoina nähneenä, niin ainakin niiden perusteella on oikeastaan mahdoton sanoa kumpi jengeistä olisi Jokereilla ikäänkuin helpommin kaadettavissa.

Oikea vastaushan edelliseen lienee että ei kumpikaan. Sillä nykyformissaan Jokerit ei näitä omaan silmääni erittäinen laadukkaaseen sekä kurinalaiseen jääkiekkoon pystyviä ryhmiä pysty tämän hetken suoritustasollaan realistisesti edes haastamaan jatkopaikasta kakkosrundille.

Onhan tässä Jokereiden onneksi sentään kuukauden verran aikaa saada sairastupa tyhjäksi ja mahdollisimman kilpailukykyinen rosteri jalkeille sekä sitä kautta saada kuuluisat "kivireet" katsomoon tai vaihtoehtoisesti jättää ne kylmästi parkkihallin puolelle.

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamatokin.
Eli toivotaan parasta ja pelätään pahinta..
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Eilen siis Kunlun kumoon maalein 2-1.

Yhdeksän peliä runkosarjaa jäljellä ja Jokereille kasassa 61pistettä.
Sarjataulukossa lähimmistä uhkaajista Minsk hävisi ja vastaavasti Severstal voitti oman ottelunsa.
Pari viikkoa sitten laskeskelin että 70-72 pistettä varmistaisi vitospaikan ja siihen pistehaarukkaan se kaiken järjen mukaan meneekin, eli Jokereilla yhdeksän peliä jäljellä ja niistä tuo 9-11 täppää plakkariin.

Ekalla pleijari-kiekalla vastaan sitten siis Dynamo tai Lokomotiv. Pari kolme peliä näiltä molemmilta viime aikoina nähneenä, niin ainakin niiden perusteella on oikeastaan mahdoton sanoa kumpi jengeistä olisi Jokereilla ikäänkuin helpommin kaadettavissa.

Oikea vastaushan edelliseen lienee että ei kumpikaan. Sillä nykyformissaan Jokerit ei näitä omaan silmääni erittäinen laadukkaaseen sekä kurinalaiseen jääkiekkoon pystyviä ryhmiä pysty tämän hetken suoritustasollaan realistisesti edes haastamaan jatkopaikasta kakkosrundille.

Onhan tässä Jokereiden onneksi sentään kuukauden verran aikaa saada sairastupa tyhjäksi ja mahdollisimman kilpailukykyinen rosteri jalkeille sekä sitä kautta saada kuuluisat "kivireet" katsomoon tai vaihtoehtoisesti jättää ne kylmästi parkkihallin puolelle.

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamatokin.
Eli toivotaan parasta ja pelätään pahinta..
Harmi vaan että se sairastupa ei tuota mitään apuja puolustukseen. Sklenickan ja Kivistön lisäksi muita ei kauheasti voi kehua tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös