Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 417 292
  • 3 685

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No hei, huomenna pitää ottaa pakolliset 3p. muuten ei hyvä heilu... en kyllä tiedä millä energioilla..
 

Bullseye

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei nyt vedetä ranteita auki tän perjantai-illan takia. Tässä olis ollut hyvä sauma repiä vähän eroa takanatulevaan, mutta sentään Ässätkin hävis ja rauha säilyy valtakunnassa vielä tän illan.

Mun mielestä pelattiin kuitenkin fiksusti melkein koko peli. Ei järjetöntä koohottamista ja energioiden tuhlaamista, mutta sopivaa puksuttelua. Olis tosta paremmalla viimeistelyllä meidänkin ukot heittänyt pari häkkiä. Ja muistetaan, että vastassa oli kuitenkin yks tänhetken kärkijoukkueista.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voittoprosenteista sen näkee, Rasse ei voita, vaikka periaatteessa on ihan ookoo. Pelkäänpä, että Rassella on soppari, Hovisella ei. Toivon erehtyneeni.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
No Rasse osaa kuitenkin pelata 0-1 ja 0-2 maalit ei nyt ollu ihan Rassen vika.
- loput jäi katsomatta koska löin luukun kiinni oli kärppä pelin uusinta pelillisesti.
 

traktor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Mun mielestä Sport pelasi omalla tasollaan ihan hyvän pelin. TPS oli yllättävän kova ja juurikin TPS:n pelaamiseen ei Sport pystynyt tänään vastaamaan. Parempi voitti. Jos Sport pystyy jatkamaan tällä tasolla pelaamista niin jatkossa ollaan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vähän tuossa katselin HPK:n, Ässien ja KooKoon otteluohjelmia. KooKoo pelaa vielä 2 peliä Ässiä vastaan ja 2 peliä HPK:ta vastaan. Tuohan on meidän kannalta toisaalta hyvä että pelaavat keskenään niin väkisinkin joku menettää pisteitä. Toki myös joku niitä saa.

KooKoolla on sen verran paljon pelejä noiden lisäksi vielä Saipaa ja Jypiä vastaan että ottaen huomioon heidän lievän johtoaseman sarjataulukossa, tuskin tulevat putoamaan pleijareista.

HPK:lla on vähän huonommin mennyt onneksi nyt pelit. Tuo heidän otteluohjelmansa ei myöskään ole mikään ihan helpoin. Vähän laskeskelin niin heillä ehkä realistinen pistesaldo tulee olemaan jotain 75 pisteen luokkaa. Ässillä ehkä vielä huonompi otteluohjelma mitä HPK:lla mutta heilläkin oletettavissa sellainen 75 pistettä.

Tämähän sitten vaatisi sen että noin 14 pistettä Sportin pitäisi saada. Jukurit pitää ehdottomasti voittaa vielä 2 kertaa, myös Saipa ja Jyp on voitettavissa. Siinähän olisi jo 12 pistettä. Tämä korostaa sitä että sitten meillä tulee olemaan kyllä todelliset kuolemanpelit KooKoota ja HPK:ta vastaan! Nekin molemmat jos voitettaisiin niin aika turvassa oltaisiin.

Lukkoa vastaan meillä tulee olemaan 2 peliä nyt putkeen. Niistä mahdollisesti tulee 0 pistettä. HIFKiä vastaan myös 2 peliä ja niistäkin 0 pistettä hyvin mahdollinen. Kärppiä vastaan yksi peli, siitä tuskin pisteitä odotettavissa myöskään.

Pointtina siis vain se, että mihinkään ihmeisiin ei tarvi pystyä ja joka peliä ei tarvi voittaa. Jos vain voitetaan ne pelit, mitkä pitäisikin voittaa niin ollaan ihan vahvoilla.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No jos tänään oli ruuti kuivaa, niin eiköhän se huomiseksi kuivu. Paikkojahan kyllä tänään oli ja yv; tä saatiin taas harjoitella. Huomenna vain Pappi maaliin ja pari lepovuorossa olleita pelimanneja taas kehään ja Pappi sanoo Aamen ja voitto Lukosta. Kaipa se Lukkokin joskus voisi hävitä pelinsä kun niillä on siihen varaa. Voittaa ne runkosarjan kummiski.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ei kyllä oikein missään vaiheessa tullut sellaista tunnetta,että Sport tulee rinnalle ja kenties ohitse...AI NIIN...2 perättäistä 5 vastaan 3 ylivoimaa melkein sai odottelemaan jotain....vaan eipä tietenkään.

Ei Reijolainen se voittava maalivahti tosi peleissä ole mutta kun hyökkäyksissäkin jäädään nollille niin vaikea menestyä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta Kerhon meno on luokkaa 14 edellisestä matsista 13 pisteitä. Ohipeli Vaasassa, mikä olikin melko huono homma.. Mutta tiukaksihan tämä taitaa mennä.
Katsoin vain tuosta viimeistä 4 matsia että vain yksi voitto. Lähinnä sitä tarkoitin että tuo hurja voittojen tahti mitä oli ennen sitä niin ehkä hieman hiipumassa. Mutta aivan totta, tulee kyllä tiukka vääntö 10. Sijasta monella joukkueella.
 

Rocco

Jäsen
Kun seuralla on kaksi maalivahtia, toinen pelaa todella hyvin ja toinen ei ihan niin hyvin, niin onhan siinä tietty rytmitys peluutuksessa.

Se kuuma maalivahti pelaa niitä joukkueita vastaan, keneltä on ns. pakko saada pisteet. Se maalivahti kumpiko ei pelaa yhtä hyvin, pelaa ne ottelut mistä pisteitä tuskin tulee. Sportilla nyt kolme ottelua kolmeen päivään, ja näin se peluutus menee.

Jukureilta on pisteet pakko ottaa -> Hovinen pelaa.

TPS:ltä tuskin pisteitä väsyneenä saa, kun TPS tulee tuoreilla jaloilla vastaan -> Reijola pelaa.

Huomenna on melkein sama kumpiko pelaa, kun Lukko on niin vahva voittajasuosikki. Sport pelaa kolmannen ottelunsa kolmanteen päivään, Lukko vasta toisen. Tässä on eroa todella paljon.

Ensi viikolla on sitten tärkeät ottelut vieraskentillä. Raumalla pelannee Reijola, Helsingissä Hovinen, sitten päivä taukoa ja Mikkelissä pelaa Hovinen, ja varmaan pelaa myös Hämeenlinnassa. Ellei Jukureiden alamäki jatku, niin siellä niin heikkoa joukkuetta vastaan voidaan peluuttaa Reijolaa ja säästää Hovisen paukut Hämeenlinnaan. 6/12 pistettä on tuolta reissulta oma minimitavoite. Ja realistinen tavoite. Hämeenlinnan ottelu voi olla tuskaa, koska molemmilla joukkueilla on vastaava neljän ottelun putki.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tuo oli hyvä pointti, että Rasse joutuu nyt haastaviin väleihin. Ja onhan Rasse iso upgreidaus ajatellen aikaisempia kakkosveskoja. Alkukaudesta Rasse torjui meille tärkeitä pisteitä. Varmuus ei ole ollut enää samalla tasolla kuin alussa. Hovinen on taas on pelannut meille ison määrän pisteitä ja on muutenkin sellainen, jota meillä ei ole ollut. Näillä esityksillä mennään yleensä maajoukkueeseen. Jos katsoo Hovisen prosentteja joulukuusta tähän, ne on ihan käsittämättömät. Toivottavasti Hoviselle on tehty ajoissa jatko. Nyt se on taas hankalampaa. Se voi olla, että alkukauden huumassa Jämsä on sopinut jatkot vain Rassen kanssa. Rasse kehittyy vielä ja voi olla, että tulee voittava ykköskassari.
No nyt voitetaan tärkeät pelit ja otetaan se kymppipaikka!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös