Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 417 033
  • 3 685

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllähän se on vain niin, että play off paikka pitää ansaita mutta kyllä 2-3 tehdyn maalien määrällä per peli se todennäköisesti jää ansaitsematta. Kyllähän tuo peli kunnon pakkeja kaipaa kun tällä hetkellä ei noista puolustajista ole apuja hyökkäyksien tukena eikä yv:llä viivamiehinä. Sekin ihmetyttää ettei Percyssä ole pätkääkään maalintekijän vikaa kun sellaista ulkomaan avuilta kaipaisi tyyliin Geiger ja Newton. Yleensä on vain niin jos tuo maalinteko ja tehot eivät ole tässä vaihessa kautta kunnossa, eipä se sieltä yhtäkkiä paremmaksi muutu. Jotenkin vain tuntuu etteivät nuo pelimannet enää uusia temppuja opi varsinkin kun tuota ylivoimapelaamista katsoo. Kyllä on valtava ero Kookoon ja esim tämän päivän HPK n yv tehoihin, jossa Innala teki 3 häkkiä yv:llä. Kyllähän Sport on menettänyt paljon pisteitä huonon yv; n vuoksi, kuten Kalpaa vastaa kun saivat yv; n 5.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Juurikin tuo yv pitäisi saada toimimaan. Pitäisi ja pitäisi. Olisi kai se jo jonain liigakautena pitänyt. Mutta ei niin ei. Miksei? Nyt siellä on sellaisia seppiä, joiden pitäisi pystyä. Yksi keskeinen yhdistävä tekijä kaikille kausille on kunnon yv-pakin puuttuminen. Toinen on liian hidas ja staattinen yv-peli. Kiekkollinen pelaaja ei muodosta uhkaa, syötöt on hitaita ja usein vielä laatua toivotaan, toivotaan. Ekoina kausina Kokkala hidasti peliä, myöhemmin Ainali, nyt Asplund tekee samaa. KalPa näytti, miten Sportia vastaan alivoimaa pelataan. Kova paine koko ajan päälle, eikä pelistä tule mitään. No viivan päällä vielä ja puolet runkosarjaa jäljellä. Paljon ehtii tapahtua.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuohon omaan boldaukseen sen verran, että eikös se mennyt niin jonkun Cmoressa kommentoivan asiantuntijan mukaan , että Dufvan sinänsä vielä toimiva pelitapa on erittäin kuluttava juuri puolustukselle.

Sportilla on ollut tähän saakka hyökkäyksessä sen verran laadukkaita seppiä, että vähemmilläkin paikoilla on maaleja kairattu ja pinnoissa pysytty. Pienikin tehottomuus Keräsillä tai Stålbergilla alkaa heti heijastua niukkojen voittojen kääntymisenä tappioiksi.

Nyt alkaa näkyä rasitus virheinä alakerrassa, kun pelejä on tyyliin kolme neljään tai neljä kuuteen päivään. Käytännön esimerkkinä esim. Percyn jäähyt (joista KalPan jatkoaikamaali ja tänään Tapparan 1-4 -niitti).

Varmaan juuri tämän takia pakistoon on hankittu yksi tai jopa kaksi leveyspelaajaa. RD on todennäköisesti nähnyt niin, että Nevalaisesta ei vain ole tänä vuonna Sportin alakerralle hyötyä. Sitä en tiedä mistä rahaa kaivetaan, kun tuloja ei juurikaan näytä olevan.

Uusien kaverien on oltava niin hyviä, että pakkeja uskalletaan kierrättää, ja nämä perusvarmat Viljanen, Percy ja (ehkä) Tommila eivät rasitu liikaa. Pisteitä on saatava noin 1,5/ottelu. Tämä tarkoittaa joka toisesta pelistä aina kolmen pisteen onnistuneita taisteluita.

Huomenna tuo on otettava JYP-pelistä. Perjantaina voi tehdä tiukkaa saman nappaaminen Kärpiltä. Sen jälkeen kaksi seuraavaa matsia ovat sarjakakkosta Pelicansia ja seitsemäntenä olevaa TPS:ää vastaan kotona...Tiukkaa on taistelu edes kymppipaikasta.

Aivan juuri näin. Tais olla Saravon Pekka jossain lähetyksessä mainitsi juuri tuosta pelitavasta. On kuluttavaa erityisesti pakeille ja kyllä joo alkaa näkymään rasitus.

Jos nyt joku tulee avuksi tuonne alakertaan niin täytyyhän sen olla vähintäänkin tasoa top-neljä pakiston kamaa. Meillä on noita rotaatio pakkeja hurumycke Kajaania myöden niin on turhaa edes miettiä mitään täytepakkia.

Toki raha varmasti ratkaisee paljon, mutta toivotaan että fyrkkaa olis edes jonku verran.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
RD kierrättää....
J. Keränen - M. Keränen - Erholtz
Partanen - Lucenius - Liuksiala
Talaja - Virtanen - Stålberg
Vidgren - E. Riska - Paukku

Gröndahl - Viljanen
Vanttaja - Mäkelä
Westermarck - Tommila
Suoranta
Reijola am
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Anteeksi nyt, mutta toi pakisto.....Rassella voi pitää kiirettä. Ykköspari toki valettu sementtiin, ei rikota, tuntuu välillä jopa et Eki Riska mahtuisi pelaavaan alakertaan.
Tästä mollauksesta voisivat lyödä näpeille pitämällä nollan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ilman Viljasta tuo pakisto olisi ihan Mestis-tasoa... Ihan oikeasti Mäkelä, Vanttaja, Westermarck ja Gröndahl kaikki on hyvin mahdollisesti Mestiksessä 1-2 vuoden sisällä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Bullseye

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mulla löytyy jotenkin entistä enemmän luottoa Westermarckiin. Ei ole todellakaan mikään sateentekijä, mutta nyt pelaamaan päästessään on esittänyt vähintäänkin kohtuullisia otteita. Menee heittämällä Arskasta tai Mäkelästä ohi tällä hetkellä.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Miten olisi, jos Tuhma laitettaisiin Keräsien kanssa ykkösketjuun pelaamaan ja samalla yyyveehen samantien tuomaan sitä kokemusta ja maalinteko voimaa jota Sport niin kovasti kaipaa. Hän tuo sopivasti leveyttä rosteriin.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Miks Percy ei oo kokoonpanossa?

Dufva ainakin Game week haastattelussa korosti, että koko leveyttä tarvitaan kevään otteluruuhkassa. Samassa totesi, että sairastupa huutaa nyt tyhjyyttään, mutta ennakoi että näin on tuskin pitkään, kun pelejä on viikottain 3-4. Epäilemättä vähänkin puolikuntoinen pelaaja joutuu herkästi lepovuoroon. Varsinkaan puolustuksen tukipilaria ei ole varaa menettää pitkälle saikulle.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ei pärjätä ilman Hovisen gamesavereita, Hovinen maaliin äkkiä :D

Partaselta oli nätti maali! Toivotaan että tänään nähtäisiin Sportilta tehoja kun Jypkin tullut tekemään maaleja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös