Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 418 349
  • 3 685
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
en sitä kysynyt missään kohtaa mielestäni? mutta joo en jaksa jankata teidän kanssa kerran ette pysty vastaamaan yksinkertaiseenkaan kysymykseen.. hyviä jatkoja sinne vaasaan ja nauttikaa jos satutte voittamaan joskus jonkun ;)

Johan sinulle vastattiin, että termi NHL-Ilves jäi elämään palstalla. Toki ymmärrän että harmittaa, kun mestis-Sport johtaa tällä hetkellä. Harmillisesti Ilveksenkin pistekeskiarvo laski puoleen lainapelaajien lähdettyä, hyviä jatkoja sinnekin päin.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Täytyy kehua kun on aihetta eli onhan tuo Hovinen kokenut uuden nosteen urallaan. Ainaki pelit mitä itse katsonut niin pelannut hyvin. Pari vuotta sitten olin varma että papin pelit on pelattu tällä tasolla.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ei lainkaan. Meille tämä taistelu on ihan arkipäivää. Tampereella näyttää sarjataulussa alaspäin valuminen ottavan kovasti hermonpäälle :)
Samaa lueskelin että Ipan fanipojalla vähän meni tunteisiin :D

Samapa se oliko ne kaikki NHL:ssä pelannut, lainapelaajia kuitenkin ja nythän tuo Ilveksen porukka on ihan eri joukkue selkeästi. Tsempit @Nomouho suuntaan, kyllä se siitä!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aiemmin tällä kaudella Ilves vei 6-1 tai jotain sinnepäin. Ei tämä peli nyt mahdottomasti tuosta eronnut, mutta tällä kertaa oli Ilveksen vuoro olla tuhlailijan roolissa. Hyvä, että välillä näinkin päin ja toivottavasti saadaan taas pientä voittoputkea alulleen.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Vähän vielä tehokkuutta tuohon lisää niin ihan hyvältä tässä näyttää pitkän kevään suhteen! (pitkä meille= yksikin peli runkosarjan jälkeen)
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pelejä vielä Sportilla jäljellä 25 ja toivottavasti Sport Pekin Punaiset on niinkuin punaviini, joka paranee runkosarjan loppua kohden, kun Lucce, Talaja ja muutamat muut parantavat pelejä koko ajan ja Sportilla on oikeesti kerrankin hyvät maalivahdit ja nolla pelejä molemmilla. Vielä jos jostain tippuisi puolustukseen se johtava liideeri tai maalintekoon pystyvä ja hyvää pelin avausta osaava pakki. Uskoisin että loppukausi sataa Sportin laariin varsinkin, jos vielä saataisiin pikku hiljaa ottaa yleisöä halliin. ( AVI prkele tulkaa järkiin noitten rajoitusten kanssa) varsinkin kun verrataan minkälaista ihmismassoja on viikonloppuisin kaupoakeskuksissa ja tavarataloissa, joissa ei ole mitään rajoituksia väkimäärän suhteen.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olipa hieno peli Sportilta.

Ennen kaikkea MALTILLISUUS loisti tuossa pelissä, ei lähdetty Ilveksen kanssa kilpasille päästä päähän, vaan maltilla mentiin.
Jotenkin vaan Ilves riisuttiin nyt aseista.
Ei lähdetty viimeisellä yv:lläkään rakentamaan turhaan, ettei anneta vastaiskumahdollisuutta.

Tärkeät pisteet ja ollaan taas play-off viivan oikealla puolella.

Papin kaapua tässä pitää vissiin pian ruveta suunnittelemaan, toki koko joukkueelle nyt iso käsi.
Ei tuolta kentältä tarvi ketään nyt erikoisemmin nostaa esiin, eikä myöskään mollata, lopputulos puhukoon puolestaan.
Energiat kohdistettiin nyt oikeisiin asioihin.

Tsemppiä!
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Anteeksi palstaveljille, jäi katsomatta kaksi erää. Kiitos joukkue ja pappi, katson huomenna selvin päin!
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sorry ! Oikeassa oot Entrosantier mutta pelejä on paljon jäljellä joka tapauksessa ja mielenkiintoinen kevät odotettavissa ja kuten totesin tuolloin, että toivottavasti Sport parantaa otteitaan sarjan loppun mennessä, jotta pleijareita nähtäisiin edes muutaman pelin verran.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jesse Paukku, mikä taistelija, joo senhän tiedämmekin.
Aiemmin pelissä loistava syöttö lapaan ja ei mitään, no toki jäähyn aihetti SaiPalle.

Aioin jo kirjoittaa, että Paukku on säätänän hyvä taistelija, mutta ne samettiranteet... ei helkkari, ei osu edes päätyyn.

Ja sitten, katsokaa M. Keräsen veivailut ja viimein syöttö Paukun lapaan, no, Jessen lapa oli oikeassa asennossa ja M.K. laskeskeli, että nyt on hyvä kulma ja PAM.

Kuitenkin Paukku, isoa peukkua pökkää nyt tältä illalta, se oli illan hienoin.
Ja pappihan se näyttää hoitavan oman tonttinsa.

Sanoisin kuitenkin, että pelin hallinta oli kuitenkin Sportilla.
Luceniukselta ryövättiin pari maalia pois, siellä oli jokin haamu edessä, ei voi noin huono säkä pilata aivan loistavat laukaukset.
... mutta Nicce, mikä ei tapa, se vahvistaa!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös