Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 289 385
  • 1 563

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Täydellinen kasvojenpesu eilisestä... voitto oli taas haarukassa. Mielummin katson näitä tappiopelejä tällaisella esityksellä kuin pelkillä päätykiekoilla voitettuja puolustuspelejä. Jatkoajan maali oli taas täysin turha. Nevalaista ei huvittanut luistella täysillä vaihdosta kentällä. Mies päätti vähän liukua tuossa kohtaa. No ehkäpä hän katsoo tuon valmennuksen kanssa videolta.
Sama tsemppi vieraskaukaloon! Ja yleisö takaisin halliin. Näillä määrillä ollaan tekemässä satojen tuhansien eurojen tappio.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Olihan se sarjakärkeä vastaan ihan miehekäs esiintyminen ja lopussa vielä tasoihin. Vaikeita pelejähän tässä on ollut kun IFK ja TPS ja molemmat vielä kovassa vireessä ja kuitenkin sen verran suurilla budjeteilla operoivat. Kyllä sillä saa pelimiehiä kun reilu miljoonan isompi budjetti.

Ensiviikolla sitten Ässät ja Lukko ja ne ihan voitettavissa molemmat ja toinen ainakin pakko voittaa, jotta ei nyt heti jäädä jälkeen. Ei nyt kummallakaan ainakaan kummoisesti ole alkanut kun liigan kaksi viimeistä joukkuetta.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Älkääs nyt kun tämän jatkoajan toimittaja Hanhikosken mielestä TPS hyökkäsi puolivaloilla. Kyse ei siis missään tapauksessa voinut olla Sportin hyvyydestä, vaan TPS:n puolivaloilla pelaamisesta. Ei lehmällä voi muuten pärjätä raveissa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ilmeisesti tämän kauden teemaan kuuluu säästellä vieraspelit, jotta kotipeleihin riittää potkua. Ihan hyvä taistelu, mutta ne ei valitettavasti erotu sarjataulukossa. Kyllä näistä peleistä pitää vain ottaa ne pisteet kotiin. Noille jatkoajoillekin pitäisi keksiä jotain, sillä tuo nykyinen sähläys ei vain toimi.

Ykkösketju oli tänään erittäin hyvä, mutta Kiviranta on ehkä liikaakin ruvennut yrittämään jotain coast-to-coast maaleja. Rapuzzin avauspiste ja -maali myös hyvä juttu.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Nevalaisella hyvä sisääntulo joukkueeseen ja Lehtimäki oli todella positiivinen ilmestys kun vertaa harjoituskauden otteisiin. Lisäksi Rapuzzi jatkaa vain pelin parantamista ja nyt toivottavasti tuloksenteon kannalta helpottava maali ja saa ketsuppipullon auki. Myös Paukulle ansaittu avauspiste. Yksilötasolla paljon positiivisiä merkkejä tällä hetkellä ja tuohon kuitenkin saadaan vielä Tikka ja Vauhkonen mukaan.

Tosin Antti Kalapudas on jälleen ollut erittäin heikko näin alku syksystä. Viime kaudella oli sama homma ja se näyttää toistuvan. Ketjukavereit Paukku ja Rapuzzi kuitenkin pelaa hyvin tällä hetkellä ja Rapuzzilla on +/- tilastossa 0 ja Paukun vastaava lukema on -1, kun sitten Kalapudas on onnistunut keräämään -4.
 

Besser. W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvä esitys Spåralta tänään. Viime kauteen verrattuna nyt ainakin kotipeleissä näyttää, että on mahkuja voittaa, eikä ole
semmosta epätoivosta puskemista vaan saadaan ajoittain jopa pitkiä hyökkäyksiä ja maalipaikkoja. Henk.koht. oon tyytyväinen ilmeeseen jota Spåra esittää ja se on mun mielestä prioriteetti nro.1. on kiva lähtee hallilta, että edes vituttaa kun viime kaudella tuntu, että olis vetänyt purkillisen mieliala lääkkeitä eikä mikään tuntunut miltään, ei edes vituttanut.
Maukasta tykkään, rehdit kommentit pressissä ja sanoo suoraan eikä kaunistele
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Samaa mieltä Macin kanssa Kivirannasta. Mies on huikeassa tikissä ja pelaa valtavia minuuttimääriä, mutta varsinkin nyt jatkoajalla tuli hätäisiä ja huonoja ratkaisuja. Yleensä väsyneenä tapahtuu just näitä. Älkää peluuttako miestä loppuun näin alkukaudesta.
Selkeästi enmmän odotan Kalaputaalta ja myös Kallelalta. Kalapudas olis parempi laidalla. Tikka ja Vauhkonen tuovat onneksi lisää vaihtoehtoja.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Otti rajusti päähän perjantaina Sportin täydellinen kyykkääminen Tampereella. Sen tiesi jo melkein etukäteen. Oltiin niin unessa kuin voi olla eka erä ja peli ohi. Toisessa erässä Sport loi tekopaikkoja aika paljon, mutta puolustamisen kustannuksella ja Ilves iski vastaan. On ymmärrettävää, että homma meni ylihyökkäämiseksi, mutta harmitti siitä näkökulmasta, että kauden kahdessa ekassa pelissä semmoinen tasapaino hyökkäämisen ja puolustamisen välillä on ollut tosi hyvässä kunnossa.

Moni kiinnitti huomiota Järvisen ylipelaamiseen. Niin minäkin. En tiedä missä mättää, mutta Kumi seikkailee tällä hetkellä aivan liian laajalla säteellä. Ihan jonkun peruslaukasen jälkeen hän on sijoittunut niin, että melkein koko maali voi olla auki. Pitäisikö hommata karheammat patjat niin ei liukuisi niin kovaa ja kauas liukkaalla jäällä? Tai vain jotenkin rauhoittua?

TPS:n miljoonamiehiä vastaan en uskonut Sportilla olevan mahdollisuuksia, mutta niin vain Sport oli jälleen kotiaskissa todella hyvä. Mun mielestä Sportin intensiteetti söi peli-ilon Tepsiltä ja suoraan sanottuna vähän vituttaa esim. Jatkoajan toimittajan Sportia vähättelevä kirjoitus. Sport oli todella hyvä. Harmittavasti TPS korjasi kuitenkin kaksi pistettä. Erikoisosaamista näissä kärkinipuissa on pikkusen enemmän ja se näkyy karusti jatkoajan 3-3-pelissä.

Toivottavasti tästä ei taas tule trendiä, että Sport pelaa hyvin kärkijengejä vastaan, mutta näitä lähempänä-omaa-tasoa-olevia vastaan päin persettä. HPK, KooKoo ja Ilves on joukkueita joita vastaan Sport on miltei aina umpisurkea. En keksi tälle mitään muuta syytä kuin, että henkisesti ei olla jotenkin valmiina.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Miro Lehtimäki takaisin Hermekseen, joten onkohan Vauhkonen ja/tai Ainali taas pelikunnossa? Ainalia ei ainakaan näy loukkaantumislistalla.

Niemi sen sijaan edelleen siellä näkyy loukkaantuneena olevan. Mikäli on todellakin noin lasinen, että ei pysty ehjänä muutamaa peliä enempää putkeen pelaamaan, niin hankkisin kyllä pakistoon vahvistusta ja jonkun fyysisen varman omanpään pelaajan. Voisikohan nyt tuolta AHL:stä löytyä joku Sutterin tuttu vaikka?
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No niin, kylmä ja vitun pitkä syksy, tervetuloa Vaasaan. Taas jälleen kerran oltiin sukkasillaan eka erä ja sitten rimpuillaan ja koomataan. Sorry, 1p. per peli ei vain riitä ! Huomenna olisi pakko ottaa 3p.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Neljäs tappio putkeen, kolme jatkoajalla... typeriä jäähyjä. Jatkoajalla jäädytään. Enemmän oli otettavissa. Ekat erät ollaan järjestäin jäässä. Yleisöä 2500. Peli on silti parempaa kuin Tomekin aikoina eli eteenpäin!
Ennustin ennen kauden alkua, että tiukkoja tappiota tulee. Tsemppiä!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kolme tappiota jatkoilla kauden viidessä pelissä. Jos osattaisiin pelata tuota 3vs3 peliä vähän paremmin niin voisi kauden piste saldo olla paljon parempi tällä hetkellä. Nyt 1 voitto ja 4 häviötä mikä näyttää todella huonolta yleisön silmiin niin ihmekkös kun ei kukaan katsomaan pelejä.

Mutta positiivista niin oikeastaan vain tuo jatkoaika on se ongelma miksi pisteitä ei ole niin paljoa ja sitten ekat erät on vähän heikkoja. Mutta kokonaisuudessaan pelataan viihdyttävää ja hyvää kiekkoa ja 4/5 kauden peleistä ollut hilkulla että voitot. Nyt vain jatkoaikaa treenaamaan ja vähän parempaa tuuria pompuissa niin eiköhän pisteitäkin saada.

Positiivistä oli paljon yksilötasolla. Vauhkonen oli erinomainen heti ekassa pelissään, Westermarck on ihan kärkipakki ollut, ykköskenttä on liekeissä ja paremmalla viimeistelyllä näyttäisi pistesaldon äijillä paljon paremmilta vielä mutta paikkoja on niin ei hätää.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Se on kyllä harmi, ettei (kotiin jäävä) yleisö näe tappioiden taakse. Sielä on pelattu kovia jengejä vastaan kuitenkin 60 min tasurit. Ei yhtään varsinaisen peliajan tappiota kotona, hei haloo Vaasa!! Joukkuehan on suoriutunut jopa aika hyvin alkukaudesta.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Yks piste ei lämmitä liikaa, mutta tuo joukkue tulee vielä yllättämään positiivisesti.

Huomenna on taas uusi chanssi.
 

Ylikovaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Palstan trolli ja Vaasan öyhöttäjät
Hyvin ollaan mukana ja nyt taistellaan vasta syksyssä! Tärkeitä pinnoja kotiin ja monta kovaa ollaan haastettu viimeiseen hikipisaraan. Nyt vaan täytyy uskoa ja olla tukemassa.

Huomenna sit otetaan lisää pisteitä Satakuntalaisilta. Westermarck pakkina näyttää kuinka maalit tehdään!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaasassa suuri yleisö tsekkaa sarjataulukkoa ensimmäisen kerran maaliskuussa ja päättää sitten tarviiko lähteä hallille.

Peli oli ensimmäistä erää lukuunottamatta ihan ok, mutta aika heikkoa, että neljä tehtyä ei riitä kuin pisteeseen. Nämä säälipisteet eivät vain pitkässä juoksussa riitä mihinkään.

Claireauxilta ihan hyvää peliä aivopieruun saakka. Liike näyttää ainakin riittävän mainiosti.

Vainosesta en kyllä ole ollenkaan vakuuttunut. Helvetin hidas enkä ole nähnyt antavan kertaakaan mitään kovuutta. Näyttää ettei ole juurikaan kehittynyt Saksan visiitillä.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Vainosesta en kyllä ole ollenkaan vakuuttunut. Helvetin hidas enkä ole nähnyt antavan kertaakaan mitään kovuutta. Näyttää ettei ole juurikaan kehittynyt Saksan visiitillä.

Antoihan se tänäänkin kerran laidassa isännän kädestä, pelasi tosin samalla itsensä täysin pihalle. AV:lla Vainosesta on jonkin verran käyttöä, kun ei tarvi muuta kun parkkeerata oman maalin eteen.

Viljasen tekeminen alkaa myös peli peliltä aiheuttamaan lisää ja lisää harmaita hiuksia. On toki vikkelä ja taitava, mutta kun ei osaa tunnistaa tilanteita pätkän vertaa. Sotkee samalla Sundin pelin täysin. Mieluummin laittaisin Sundin Saukon pariksi ja sitten Nevalaisen Niemen viereen.

Muuten ihan hyvä peli Sportilta. Alkaa tuntua että Maukan osaamista on aika karkeesti aliarvioitu. Toki kautta on vielä rutkasti jäljellä. Mahtava nähdä näitä vähän odottamattomia läpimurron poikasia - etenkin Westermarckin ja Paukun toimesta. Kaksikko oli tänään kirkkaasti Sportin parhaimmistoa.
 

Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
AV:lla Vainosesta on jonkin verran käyttöä, kun ei tarvi muuta kun parkkeerata oman maalin eteen..
Hä?!? Tuossahan itse juuri nimeät Sportin suurimman synnin. Kun pitäisi nykyään pelata lähes yksinomaan aktiivista, niin Sport juuri tekee sinun ilmeisesti toivomaasi seisomista(??). Maalivahti kiittää, kun joka kiekko tulee omien jaloista ja täysin puuntakaa. Koita siinä sitten pitää firmaa pystyssä. Vähän järkeä tekemiseen. Ihmekös, kun Sport on taas kerran valumassa hyvää vauhtia tilastoissa alimmaiseksi, jos ei sitä jo olekin.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Antoihan se tänäänkin kerran laidassa isännän kädestä, pelasi tosin samalla itsensä täysin pihalle. AV:lla Vainosesta on jonkin verran käyttöä, kun ei tarvi muuta kun parkkeerata oman maalin eteen.
Joissakin peleissä onkin vetänyt melkein pelkästään av-vaihdot. 7.pakkina voi vetää sitä roolia, mutta 5v5 pelissä ei juuri käyttöä.

Viljasen tekeminen alkaa myös peli peliltä aiheuttamaan lisää ja lisää harmaita hiuksia. On toki vikkelä ja taitava, mutta kun ei osaa tunnistaa tilanteita pätkän vertaa. Sotkee samalla Sundin pelin täysin. Mieluummin laittaisin Sundin Saukon pariksi ja sitten Nevalaisen Niemen viereen.
Toistaiseksi Viljasen hyöty on ollut se, että saadaan left-right jokaiseen pakkipariin. Vähän ihmettelen, ettei ole saanut yhtään yv-aikaa, kun vahvuuksien pitäisi ainakin periaatteessa sopia sinne. Toivottavasti Nevalainen on kuitenkin jo huomenna kehissä, sillä hän oli jo ensimmäisissä peleissään parempi kuin muutama muu meidän pakistosta.
 

Kapinalätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkat, Tähdet, Saarelaiset ja Pantterit (UK+US)
Mun mielestä Viljanen pelaa väärässä sarjassa.
Pieni koko yhdistettynä heikohkoon pelisilmään aiheuttaa ihan liian paljon vaaratilanteita.
Vastustaja pääsee ohi oikealta ja vasemmalta ja sitten ollaankin jo potkun jäljessä, mailan pituuskin aiheuttaa rajoitteita puolustamiseen sen jälkeen.
Kyllähän hän onkin vikkelä ja laukauskin lähtee hyvin hyökkäyksessä, mutta jos on puolustajaksi nimetty, niin oman pään tarkka pelaaminen pitäisi olla se pääosaaminen. Tässä kohtaa ei asiat ihan täsmää.
Eilenkin jatkoajalla kaveri makaa jäässä ihan Aittokallion edessä eikä näin ollen voinut tehdä puolustamiseksi mitään. (Toki hyökkääjätkin makasivat siinä tilanteessa samassa sumpussa)

Hermekseen hakemaan itseluottamusta, Pennanen ylös kokeilemaan koska ei varmasti ole huonompi.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport tänään:

Kallela - Sutter - Kiviranta
Talaja - Ainali - Rapuzzi
Paukku - Kalapudas - Vauhkonen
Körkkö - Riska - Borvik

Manninen - Westermarck
Sund - Viljanen
Niemi - Vainonen
Saukko

Järvinen (Aittokallio)

Nevalaisella ilmeisesti taas jotain vaivaa, kun ei pelaa kummassakaan viikonlopun pelissä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Sport tänään:

Kallela - Sutter - Kiviranta
Talaja - Ainali - Rapuzzi
Paukku - Kalapudas - Vauhkonen
Körkkö - Riska - Borvik

Manninen - Westermarck
Sund - Viljanen
Niemi - Vainonen
Saukko

Järvinen (Aittokallio)

Nevalaisella ilmeisesti taas jotain vaivaa, kun ei pelaa kummassakaan viikonlopun pelissä.
Claireaux oli eilen ihan hyvä, mutta lopun hölmöilyn takia ansaitusti katsomossa.

Järvinen maalissa... ei kai menetetä sarjajumbolle pisteitä vain sen takia että Järä taas imuroi...
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Claireaux oli eilen ihan hyvä, mutta lopun hölmöilyn takia ansaitusti katsomossa.

Järvinen maalissa... ei kai menetetä sarjajumbolle pisteitä vain sen takia että Järä taas imuroi...

Välillä sitä kyllä ihmettelee, onko joidenkin jääkiekkoilijoiden päänupissa mitään elämää. Taistellaan voitosta ja Lukon tehokas ylivoima tiedossa ja sitten Claireaux menee typeryyttään antamaan siimaa vastustajalle. Kyllä pelin loppuvaiheilla pitää voida, varsinkin Lukkoa vastaan ymmärtää keskittyä olennaiseen, kontrolloida mailan käyttöä ja välttää riskialttiita kontakteja. Hölmöileviä pelaajia Sport nyt vähiten tarvitsee.

Järä ei nyt herätä luottamusta, mutta eipä Aittokalliokaan eilen hyvä ollut.

Onneksi on vieraspeli ettei tarvitse hävetä Vaasan katsojalukuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös