Peliesitykset kaudella 2018–2019

Ylikovaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Palstan trolli ja Vaasan öyhöttäjät
Joko alkaa jännittää et pystyykö sitä sittenkään haukkumaan tätä kautta ihan pystyyn?
Haukut tulossa ja yhteenveto kaudesta, turhaan murehdit siellä, sinullehan oli jo suuria vaikeuksia syksyllä olla moittimasta mun kommentteja Järästä, mutta nopeasti poistit ne kommenttisi näkyvistä.

Saarinen 1+1 Aaltonen 2+1 näillä mennnään.
 
Viimeksi muokattu:

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Entisenä oulaistelaisena toivon vilpittömästi, että Kalapudas ja Kallella pääsee pelaamaan tänä keväänä playoffeja. Muutenkin Sport on pelannut tällä kaudella parhaimmillaan todella taistelevaa ja iloista kiekollista hokia niin toivottavasti tänään irtoisi voitto Lahdesta. Tsemppiä!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Pelicans on Kärppien lisäksi juuri sellainen vastustaja ketä ei olisi toivonut tulevan vastaan tällaisessa tilanteessa. Sen verran kovassa liidossa on Pelicans ja mitä noita tuloksia katselin niin hurjia maalimääriä iskenyt, joten saa Sportin pakisto pelata kauden parhaan pelinsä jos halutaan voittaa. Aittokallio oli TPS:ää vastaan erinomainen ja mikäli olisi pelannut koko kauden tuolla tasolla mitä nyt on pelannut viimeisimmän kuukauden, niin ei olisi Sportilla ollut kauden aikana veskariongelmia. Hyvin on napsunut niistä peleistä voittoja missä Aitto maalilla.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt & en gång alltid
Kovin on hiljaista palstalla, kaikilla jo tukeva paska housuissa? Vartin päästä mennään, se on kaikki tai ei mitään, taivas tai helvetti! C'mon Sportti!
Noinhan se menee, kaikki tai ei mitään.

Kunpa joukkue olis valmiina heti alusta ja Maukka keittänyt sellaiset käärmekeitot että voitto kairataan.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ei oltu valmiina ei. Paljon on parannettavaa. Oman pään peli totaalisen sekaisin. Meidän pakiston heikkous valitettavasti korostuu. Tsemppiä!!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
Ei ole ensimmäinen kertaa tällä kaudella kun ei olla valmiina kauden tärkeimällä hetkellä.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Islanders
Kyllä tuossa Pelsu myllyssä ois ollu joka joukkue kusessa, aivan jäätävää taitoa ja liikettä. Ei ollu kyllä mitään palaa.
Vaikka tappio tulisikin, niin helvetin ylpeä voi olla joukkueesta.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei ole ensimmäinen kertaa tällä kaudella kun ei olla valmiina kauden tärkeimällä hetkellä.
Vai sittenkin liian valmiina? Ensimmäinen maali tuli ylipelaamisen seurauksena, kun Sund ja Viljanen menivät saman miehen perään ja sen jälkeen Viljanen pelasi vielä maalin edustan paskasti. Tuo nopea takaisku saattoi sitten heijastua koko loppuerään.
 

Schlange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ehkä se sit on parempi hävitä näin kuin jollain viime hetken maalilla. Kova on Pelicans, mut katotaan ja toivotaan nyt kaks seuraavaa erää.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaikka Pelsut on hyvä jengi, niin siitä huolimatta mä olen pettynyt Sportin valmiuteen pelata edes kohtalaista kiekkoa tänään... Kuten aiemmin totesin, Maukalla on pohtimista oman johtamisensa suhteen - miten valmistat joukkueesi tulevaan peliin?
Toisekseen, missä on se loppuunasti yrittävä, hyvällä jalalla pelaava ja repivä/ sitkeä Sport?
 

Tuima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Noniin, kausi paketissa. Harmittaa toki ihan vitusti ja pää täynnä jossitteluita mm. alkuvuoden sulamisista. Tätä se urheilu on.
Kaikki oli hyvin omissa käsissä pitkin kautta, mutta ehkä ei oltu täysin valmiita isojen poikien hiekkalaatikolle. Vieläkään.

Kiitokset pelaajille tästä kaudesta. Oli hyvä meininki. Tomekin haamut saatiin hätisteltyä.
Kiitos myös Maukalle. Rikoit ainakin omat ennakkoluuloni kirkkaasti.

Nyt pieni tauko (päiviä, viikkoja, kuukausia...viimeistään syyskuussa takaisin) kiekosta. Seurataan pleijarit läpi tekstitv:n välityksellä.

Toivottavasti pakistoon saadaan täytettä seuraavalla sesongille.

Kiitos och hejdå.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joukkueen ja valmentajan kokemattomuus oli varmaan se mikä näissä tiukoissa paikoissa sitten lopulta ratkaisi. Jos jotain positiivista haluaa iltaan hakea niin maajoukkuetason Kalapudas jatkaa, Talaja,Kallela, Kiviranta jatkavat jne. Jos pakistoa ja maalivahtiosastoa saadaan vahvistettua niin playoffit kutsuu ensi kaudella.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt & en gång alltid
Nyt ei nousu takaa onnistunut eikä kiekkojumalat olleet suosiollisia vaikka paine oli Pelsupäädyssä kova viimeiset viisi minuuttia.
Alun taisteluilme oli kyllä lievästi sanottuna aneeminen eikä mitään oltu otettu tiistain Tepsipelistä mukaan.

Viimen kauteen verrattuna kuitenkin positiivinen loppu kun sai jännittää viimeiseen runkosarjapeliin asti.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Noniin, kausi paketissa. Harmittaa toki ihan vitusti ja pää täynnä jossitteluita mm. alkuvuoden sulamisista.

Kiitokset pelaajille tästä kaudesta. Oli hyvä meininki. Tomekin haamut saatiin hätisteltyä.
Kiitos myös Maukalle. Rikoit ainakin omat ennakkoluuloni kirkkaasti.
Paljolti samaa mieltä. Odotukset Tomekin, kannattajapäädyn selkkausten ja yleisökadon jälkeen touko-kesäkuussa oli ihan nollassa, mutta hieno kausi ja aivan käsittämättömiä nousuja useamman kerran. Plussan puolelle jäätiin.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kiitokset Aitolle imuroinneista.

Hyökkäykseen ei välttämättä tarvita Vauhkosen tilalle ketään. Maaleja tehdään ihan riittävästi, ensi kaudeksi se oma pää kuntoon. Rahat kiinni ykkösveskaan ja pariin kovaan pakkiin. Jos siellä on jotain Bertrandia kyselty, niin rakennetaan joukkuetta taas ihan väärästä päästä.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilman ilkkumisen häivääkään tsemiä Sportille ja kannattajille. Montako kertaa tällä kaudella tuli rinnalle ja ohi? Viimeinen ja se tärkein veto jäi sitten hieman vajaaksi. Joka tapauksessa Sportin peli-ilmeessä oli kauden aikana usein sellaista tahtoa, peräänantamattomuutta ja vaarallisuuden tuntua, ettei pelien jatkuminen mikään vääryys olisi ollut. Pelsu oli tänään vain "mission impossible".
 

SammyRumour

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & SHL
Tsempit täältä Porista Vaasaan. Toivoin itse, että Sport olisi päässyt pudotuspeleihin. Sen te olisitte ansainneet. Kukaan ei uskonut ml. minä, ettei Sportilla olisi tällä kaudella mitään palaa päästä pudotuspeleihin vaan jäisi sinne sarjataulukon viimeisille sijoille. Ensikaudella taas nähdään! Pitsiin.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport ja Jalasjärven Jalas
Suureen pettymykseenhän tää päättyi, mutta ei tämän päiväiseen peliin, vaan epätasaiseen suorittamiseen kauden aikana.
Kyllä Sportin pitää nyt hankkia muutama puolustaja isolla peellä, niin noi meidän molaritkin torjuvat ihan eri prosenteilla.

Kiitokset kuitenkin joukkueele ja valmennukselle, aika lähellä oli nyt pleijaripaikka.
Hyvillä tehoilla ja parasta kauttaan pelaavia pelaajia kuitenkin joukkueessa.

... hieman tyhjä olo kyllä nyt on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös