Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 194 123
  • 1 155

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
No onhan Virta tällä kaudella maininnut nimeltä myös ainakin Fleuryn ja Vahalahden.

Eikös Vaha tullut esille lähinnä siinä mielessä, että sarjaohjelma on aika rankka nimenomaan iäkkäimmille pelaajille? Eli kritiikkie ennemmän tuolle sarjaohjelmalle kuin Vahalle. Faktahan tuo.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
No onhan Virta tällä kaudella maininnut nimeltä myös ainakin Fleuryn ja Vahalahden.

No, ehkä se on hänen tyylinsä. Fleury saikin sitten lähteä. Minne lie mennyt?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Ei mitään, ei haastattelijakana kysynyt sen enempää. Pidin vaan hiukan harvinaisena nimeltä mainita epäonnistunutta/alisuorittanutta pelaajaa.
Miksi nimittelet haastattelijaa halventavasti?
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mahtoiko alkukaudella vastustaja karvata yhtä ylhäältä Lukkoa vastaan kuin nykyään?

Suurin osa joukkueista ei karvannut, mutta esim. KooKoo ja JYP prässäsivät korkealta ja kovaa, mikä oli Lukon pelinrakentelulle myrkkyä. Toki joissain peleissä on nähty tilanteita, joissa kova karvauksen seurauksena Lukko päässyt yv-hyökkäykseen. Ahonen on pelannut mielestäni alimpana miehenä varmasti, mutta esim. Niskala on välillä liian itsevarma/ylimielinen ja siksi menettää kiekon (toki muuallakin kuin omalla alueella) ja senhän vastustajat huomasivat jo alkukaudesta, että kun #20 on alimpana miehenä kiekon kanssa, niin täysillä kiinni vain.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ajoittain ihan hyvää peliä Lukolta tässä ekassa erässä, mutta välillä kyllä ihmeellisiä oman pään ratkaisuja, joiden seurauksena KooKoo pääsi ilmaiseksi kiekkoon Lukon puolustusalueella. Näitä on nyt nähty jo aika pitkään. Siinä mielessä ei hyvältä näytä. Jos katsoo esim. Kärppien peliä, tuollaista möhlimistä on huomattavan paljon vähemmän.

Harmittaa sikäli, että kyse on pitkälti omasta tekemisestä eli kiekko on usein Lukon hallussa, josta se sitten ihme roiskimisella menetetään. Luulisi, että valmennus keksisi tuohon jotain, kun se niin selvästi on nähtävillä. Lukko ei ole pitkään aikaan pystynyt voittamaan peliä ns. tasapainoisella esityksellä tyyliin 4-1. Paljon on nyt ollut maalin pelejä.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Keränen laittaa Ramstedtin namupassin sisään. On tarjoillut läpi ottelun ja vihdoinkin joku tekee.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Miten Lukon toinen erä voi olla noin huono koko ajan? Eikö siihen jumalauta saada mitään ryhtiä? Toki äijiä putoilee kokoonpanosta, mutta siltikin pitäisi pystyä paljon parempaan. Sitten joku waltonström saa mennä miten haluaa ja nuotta Kähkösen selän takana pölisee.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lukon paketti on tällä hetkellä aivan käsittämättömän sekaisin. Alkaa jo viime kausi kohta kummitella mielessä. Ei tuossa touhussa toimi juuri nyt oikeastaan yhtään mikään.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä Lukko pelaa lähes kokonaisuudessaan ihan pitkin vittua. KooKoon kaikki maalit todella heikon hyökkäys - ja keskialueen puolustamisen seurauksena. Syljettää tuollainen huolimattomuus ja välinpitämättömyys.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Hyi vittu. Viime kauden haamut vaeltavat Äijänsuolla. Aivan sekaisin on Lukko. Miten voi kadota ote noin pahasti alkukauden jälkeen? Tätäkö se Virran kiekkokontrolli nyt sitten on?
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Muutama käsittämätön vihellys ja viheltämättä jättäminen sekoitti Lukon peliä entisestään tai tappoi jonkin näköisen kirin yrittämisen edes.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oikeastaan ensi Perjantaina esitys voi olla jopa tämänpäiväistäkin paskempi, kun Liigan kaksi tämän hetken huonointa joukkuetta kohtaavat. Silläkään ei oikeastaan ole väliä, kunhan ne kolme pinnaa saadaan, voi muuten mennä nuppi jo monella tuolla joukkueessa jumiin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mua ihmetyttää se, että Keränen sanoi enne peliä haastattelussa aikaisempien pelien olleen ihan hyviä, jos mustia hetkiä (vastustajien maaleja) ei lasketa. Kuinka moni täällä on sitä mieltä, että Lukko on pelannut viime aikoina hyvin? Kuka niille uskottelee noin? Voin sanoa suoraan, että aika paskaa on ollut tauon jälkeen.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Ompas synkkä marraskuu.

Aloitettiin hyvin, mutta jostain nyt hiertää ja lujaa. Jotain tartteis tehä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
On nuo Lukon puolustajatkin ihan hukassa, jos ei hyökkäyskään saa kontrolloituja iskuja tehtyä. Melkoisia hasardeja koko ajan, kiekko polttaa lavassa, roiskitaan eikä alkukauden tapaisia itseluottamusta vaativia kuljetuksia ja avauksia pois omista näy. Marttinen on minulle ollut odotuksiin nähden suurin pettymys. Jotenkin ei tunnu sopivan pelitapaan.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toisinto Porin pelistä. Näyttää todella pelottavalta juuri nyt. Ja vielä, jos Vaha tippui pois joksikin aikaa... Alkukaudella Lukko piti hyvin johtoasemaa, nyt on Kähkösellekin alkanut upota hiukan herkemmin, mikä osaltaan vaikuttaa näiden tappioiden syntyyn. Toisaalta on ihme, että Lukko on pelannut niinkin pisterikkaasti viimeisen kuukauden, kun pelit ovat kuitenkin olleet saman tyylisiä kuin nämä viimeisimmätkin. Moni peli olisi voinut todellakin kääntyä Lukon tappioiksikin.

Jotenkin uskoin, että Ramun tulon myötä homma olisi piristynyt, mutta ei näköjään. Just nyt luotto Lukkoon alkaa olla aika heikko.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Riikola on vielä paskempi kuin Mäkinen.

Vahva sama.

Hillding, Antonen, Mäkinen, Riikola. Noista pitäisi päästä välittömästi eroon.

Jotenkin uskoin, että Ramun tulon myötä homma olisi piristynyt, mutta ei näköjään. Just nyt luotto Lukkoon alkaa olla aika heikko.

Kyllähän se piristyikin alussa. Ramu järjesteli useita paikkoja heti ekassa erässä, mutta kun viimeistely on heikkoa.
 

BIGKING24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja Montreal
Hyi vittu. Viime kauden haamut vaeltavat Äijänsuolla. Aivan sekaisin on Lukko.

Sama tuli mieleen ja samalla oli taas hetkeen viimonen peli kun menen kattomaan, mä kun luulin että voisin jo unohtaa viime kauden kammotuksen mielestä, mutta ei niin ei. Ei tuota paremmaksi muuta yksi Ramu, tai edes kaksi. En tiedä miten huonoja vastustajat ovat olleet alkukaudesta kun Lukko on pysynyt 4-6 sakissa näin kauan, mutta muutama peli näin ja sija 11. on taas hallussa.
Perkeleen perkele.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ei vittu että täällä viitsitään yhä edelleen listata yksittäisiä pelaajia joukkueen sukelluksen syypäiksi. Ihan on nuo kaikki kuitenkin suoriutuivat hommistaan silloin kun peli kulki. Nyt vaan tuolloin tehoilleet kärkimiehet ovat täysin pimennossa.

Joo onhan se nyt Riikolan, Mäkisen, Antosen ja Hildingin vika, jolleivät Tiivola, Koivistoinen, Koivisto, Keränen ja Vahalahti saa yhtään mitään aikaiseksi. Ja on tuolla sitten vielä jokunen koko kauden täysin varjoissa vaeltanut tähän päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös