Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 194 347
  • 1 155

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Aivan järkyttävää peliä tänään.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kautta menty kohta puolet ja Lukon ylivoimapeli on tuon näköistä.
Pelaajabudjetti reilut 2,5miljoonaa.

Yv-peli oli jo pitkään ennen maajoukkuetaukoa surkeaa ja nyt viime peleissä meno on vain pahentunut.

E: Peli-ilme on todella vaatimaton. Liedes, Motin ja Tukonen sentään jollain tasolla yrittävät.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Voi helevetti sentään mitä hevosenpaskaa tänään tarjoillaan. Tosin itse katsoin vastustajan jo ennen peliä niin ymmärsin jättää livekokemuksen väliin. Tosin en olis arvannut että Lukko tekee sen noin vahvasti itse.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä nyt alkaa huolettaa. Lauantaina Lukko pelasi hyvin TPS:aa vastaan, mutta SaiPaa vastaan Lukko on aivan aseeton. Taas kerran se oma tekeminen on epävarmaa ja ajatuksetonta. Mikä on? Toki Ilomäki puuttuu ja parille vahvistuksellekin olisi tarvetta. Tätä menoa tästä viikonlopusta on tarjolla 0 pistettä.

Katsotaan tekeekö Lukko ryhtiliikkeen kolmanteen erään, kuten monesti tällä kaudella. Tällaista munatonta esitystä ei vain voi hyväksyä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ohipelejäkin tulee väkisin ja nyt on ne kuuluisat marrskuun synkät illat menossa. Siltikään kotona ei ikinä, ei siis ikinä saa aliarvioida katsojia tuollaisella esityksellä.

Nyt jumalauta sitä hauista esiin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nollillehan ne onnistui sitten jäämään. Aika sanattomaksi vetää.

Riikola pelasi hyvän pelin.

Enempää ei jaksa sanoa. Huomenna olis syytä herätä ja kunnolla.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Liedes ja Motin pelasi mielestäni hyvin. Muuten täyttä paskaa. Keränen, Koivisto ja Vahalahti voisi myös alkaa pelaamaan.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän kolmas erä oli sitä tutumpaa Lukkoa. Mielestäni tasoitus olisi ollut ansaittu. Muutama huippupaikka oli ja olisi se Atte voinut sen maalin tehdä omastaan.

Joo-o. Kyllä tuo joukkue tarvitsee ratkaisuvoimaa ja juonikkuutta lisää. Toivotaan että ainakin Ramstedt Lukkoon tulisi. Nyt just vituttaa melko rankasti. Eikä vähiten sen vuoksi, että näen jo silmissäni, kun Kärki veivaa Lukon nurin huomenna...
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Todella tahmea peli Lukolta. Kärkipelaajatkin alkavat olemaan hieman turhautuneita, kun tulosta ei tule. Jopa Keränen iski lopussa Saipan Vaakanaista mailalla kasseille.

Huomenna toivottavasti Lukolla on aivan uusi ilme. Raikkautta, rentoutta ja onnistumisia kaivataan.
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lohdun lausakkeeksi voisin todeta että Lukko ei ole tällä kaudella kahta paskaa peliä peräkkäin pelannut. Uskon ja luotan siihen että Peksi pitää huolen että joka jätkä syttyy huomenna pelaamaan tämän "välipäivän" jälkeen. Tosissaan ihmetyttää ehkä eniten se että missä on Vahalahti? Ei juonikkuutta ei mitään.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Lukon kokenut osasto on aivan yössä tällä hetkellä. Vahalahti on vaan rasitteena ketjukavereilleen Hilldingin tavoin. Myös Keräsen itseluottamus on kateissa. Turhaa pyörimistä ja kiekon kanssa neppailua.

Haalariosasto on paras tällä hetkellä Liedeksen johdolla. Myös Tiivola oli tänään hyvä.

Koko joukkueen pitää nostaa reilusti tasoa, mutta kyllä tuo joukkue vahvistuksia kaipaa. Varsinkin kun Ilomäki on telakalla. Yhtään enempää tuo rosteri ei loukkaantumisia enää kestäkään. Niin kapea se on.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Semmone esitys tänään - jottai tarttis yön aikana tehdä tai muute huome suippolandias tulee se kuuluisa persraiskaus.

Mut joo, hiljaseks vetää. Kuten yllä todettu, niin kokenut kaarti aivan yössä ja muutama niistä jo pidemmän aikaa.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Radio Ramonan haastattelussa Pekka Virta arvosteli Hildingiä. Olisiko lähtölaskenta alkanut?
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Katsoin ennen peliä kokoonpanot ja se korreloitui kuten pelkäsin. Antonen pilasi ykkös kentä ja Hilding kakkos kentän pelin... HUOH

Pakko myös sanoa, että Keränen on ollu tauon jälkeisissä peleissä kuin joku D-junnu. Kaatuilee yksin läpiajossa ja muutenkin sellaista neppailua, että kaatuilee omaan näppäryyteensä. Vahalahti on joutunut pelaamaan koko ajan yhden "kentän tappajan" kanssa, mutta silti hyökkäys päässä jotian puuttuu. Omissa ollut hyvä, kuten tänään ekassa erässä pelasti varman maalin.

Nyt tarttis Virran kaivaa vielä sen verran munaa, että heittää nuo Hildinging ja Antosen katsomoon ja antais sieltä KeuPa:lta pelaajille mahdollisuuden. Ei ne ainakaan voi hirveästi pahemmin tappaa oman kenttänsä peliä.

Tänäänkään ei virheitä juurikaan omissa, mutta kyllä tuolla hyökkäys alueella tarttis sektoriin päästä. Nyt hiihdellään mukavasti reunoilla. Tukoselle juu, joku vois kerrata sen paitsion. Mutta pahiten pisti silmään koko joukkueelta tuo syöttöjen laatu. Ei kahta hyvää syöttöä putkeen saatu annettua. Sillä myös nuo yv:t tapettiin itse nopeasti.

Huomenna tällä pelillä perseraiskaus, mutta uskon että pojat/miehet tuolla myös keskustelevat, että paikallispelissä tämän illan esitys ei missään nimessä ole sallittua!
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Peli on kumminkin hyvin yksinkertaista ja vasta oikea tuo sen voittajan, En käsitä mää en helvetti käsitä mikä fetissi Lukon resursseilla toimivalla porukalla on jättää joka vuosi joku osa-alue kesken. Alan olemaan jo vähän epätoivoinen.

No jokainen voi mennä itseensä (otetaan vaan tämä kausi tarkasteluun), mutta eikös se ykkössentteri vois nyt jo tulla? Kumminkin pari vuotta odotettu Lukon resursseilla. Hyvä etumatka kustaan just nyt näillä saipatappioilla ym. ja sen jälkeen onkin sama millain se syyskausi menikään. Karmeeta räåistelyä ja toisaalta aina sitä toivoo että tämä jatkuis ja jatkuis niin ehkä 15 vuoden päästä se Rajala sais kenkää. Vaikkei tämä tietenkään hänestä mitenkään liitykkään.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vai että Maalahdelta päähän kohdistunut taklaus? Hah Hah! Taisi tuomareilla olla jonkun verran Teollisuuden Voiman säteilyä päässä kun tuollaisia tuomioita antavat, vai olikohan joku Mokka antamassa ohjeita tuomareille et tarttis tehdä jotain.....

Varmaan huomas kaikki, että ei osunut päähän tai ollut jäähyn arvoinen. Tarviiko silti tänne tulla sitä spekuloimaan ihan väärään ketjuunkin? Eikö 3p riittänyt?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sen verran hyvin Lukko on kotipelinsä tällä kaudella pelannut, että tänään yksi huono 20-minuuttinen, se toinen erä, toi kauden toisen kotitappion.

Ensimmäinen ja kolmas erä oli ihan kelpo peliä Lukolta, ja paikkoja oli kyllä voittoonkin asti. Ylivoimalla ei ollut, se oli surkeaa kuten on ollut jo pidemmän aikaa, mutta tasakentällisin oli.

Janne Keränen pelasi varmaan huonoimman pelinsä Lukossa koskaan.

Ja se piti vielä sanoa että jos sitä kiekkoa ei noista paikoista saada maaliin, mitä Lukolla nyt tänäänkin oli, niin auttaako siihen yksi "Ramstedt" mitään?
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Alkukaudella pienet ketjumuutokset toivat pelin sisällä usein haluttua tulosta, mutta nyt ketjulotto yhden kuuskymppisen aikana on jo melkoista sambaa. Vaikka "pelikirjassa" jokainen tietää käytännössä miten toimia, oli vierellä kuka vaan, niin nyt se alkaa kääntyä jo vähän tulosta vastaan. Tällä varmasti haetaan niitä päivän kuumia pelaajia, mutta jos kaveri alati vaihtuu vieressä, niin kyllä se on helvetin hankalaa löytää kunnollista ketjukemiaa. Toki loukkaantumiset ovat iso tekijä tässä ja nyt viimeistään on selvää Hildingin riittämättömyys joukkueessa.

Pelissä näkyy että kentällä ei ole ukkoa, tai ketjua joka ottaisi joukkueen reppuselkään juuri näinä iltoina. Nyt puristetaan mailaa ja toivotaan että joku muu ratkaisisi. Mitään tuolla ei saa ilmaiseksi, mutta ei silti saisi näyttää tämän päivän kaltaiselta. Toivotaan että tuleva vahvistus/vahvistukset poistaisivat jumin ja pelillisesti päästäisiin alkukauden tasolle. Huomenna nähdään oliko tämä se kuuluisa marraskuun ohipeli...mittari on ainakin kova.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
KalPa pelin vieraissa laskisin myös huonommaksi. Silloin tuli rehellisesti sanottuna suljettua tv 10min ennen loppua. Taisivat silloin juuri parantaakin sitten, mutta siihen asti oli ainakin niin hirveetä skeidaa.

Vahvistus tuskin tuo heti mitään Lukkoon, kun todennäköisesti tämä herra on ollut pelaamatta jonkun aikaa eikä kaikki ole Tukosia, jotka pelaavat heti tauon jälkeen helvetin hyvin. Tukonen oli tänään kylläkin heikko. Paitsioiden lisäksi yritti liikaa yksin. Välillä se on hyvä juttu, mutta jos laukaus menee logoon lopulta ylivoimalla joka kerta niin ylivoima menee ihan hukkaan. Vaikutti siltä, että Tukonen halusi enemmän kiekkoa ja kun ei saanut niin turhaantui. Maaleistahan Late elää, vaikka tekee muutakin. Ei taida olla toista kaveria, joka haluaa niin paljon tehdä maalin?

Mutta se on ihan totta kuten @Ganaalin koukku sanoi, että kukaan ei tällä hetkellä ota joukkuetta reppariin kenttäpelaajista.

Omia havaintoja:

- Lukko ei pelaa hyvin, jos ei ole sytykettä. 3000 Katsojaa ja SaiPa kotona. Ei hirveästi sytytä ilmeisesti kavereita. KalPa vieraissa tauon jälkeen. SaiPa vieraissa. Miten onkin sattuneet huonot pelit juuri tuollaisiin? Huomenna Ässiä vastaan tullaan taas näkemään vahva Lukko, vaikka pisteitä ei tulisikaan.

- Lukon esitykset on yleensä myös rinnastettavissa Niskalaan. Jos Niskala ei ole pelipäällä niin aika usein Lukko on hävinnyt. Selittyyhän se silläkin, että pelaa noin 25min pelistä. Tuota virettä ei muuten ainakaan nosta se, että vierellä on Mäkinen. Tänäänkin Mäkinen sai pakkiparin näyttämään kiekon kanssa aivan turistiparilta.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Ainakin SK:n jutussa Virta kommentoi näin: "Jokainen varmasti näkee myös Joakim Hilldingin tuskan kiekollisessa pelissä".
Ei sitä voi nähdä, koska ei tuo mies ole kiekolla saanut mitään aikaan koko kaudella. Ei edes harjoitusotteluissa. Miten siinä kiekollisessa pelissä voi olla tuskaa, jos ei ole ikinä osannut tuon paremmin pelata?
Melkoisella perssilmällä scoutattu pelaaja.
Rankkaan tämän herran samaan kastiin Jimmy Provencherin, Peter Högardin ja Sergei Makarovin kanssa.
Jopa Chris Collins oli loistava vahvistus verrattuna Hilldingiin.
Eikö vain tämän Hilldingin hankinnan voisi jo myöntää virheeksi ja vapauttaa herra sopimuksestaan? Tai jos hän on niin mukava ja hyvä pukukoppipelaaja, niin pysykööt siellä kopissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös