Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 144 338
  • 868

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Paska matsi, tylsä matsi. Ei hyvää promoa niin Liigalle kuin SaiPallekkaan.
1. ketju ehdottomasti paras ketju. Valitettavasti Kärppien puolustus oli vain saatanan kovalla tasolla tänään, eikä kiitosta hyvästä pelistä kuitenkaan tullut maalien muodossa, vaikka aika lähellä pariin kertaan kävikin.
2. Missä on tehot, missä liike, missä peli-ilo? Tuntuu että pelaavat kuin 4.ketju. Tänään Strömbergillä oli parempi liike, kun taas Järvinen oli aika mauton ja hajuton.

3.ketju Maalin jälkeen pääsi hyvin peliin mukaan

4. ketju pelasi hyvää nelosen peliä.

Lofquistin taso taas tippunut viime aikoina, vaikka väläyttelikin tänään välillä. Larsson palasi tänään omalle tasolleen: kiekko tuomarin niskaan ja syötteli kirkkoa vastustajan kanssa..:D Lappalaiseltakin nähtiin muutama pikku hazardi pitkästä aikaa. Kuitenkin puolustus toimi ihan ihan mallikkaasti muuten. Ai niin, ja Backmanilta melko harvinainen harhasyöttö oman maalin eteen Kärppä-pelaajalle.

Ylivoima oli järkyttävää ja varsinkin kakkosketjun. Ei mitään ideaa: kaikki seisoo paikallaan ja pakit syötteli viivalla:D Maalahtea tuo ylivoima näyttää huutavan takaisin. Toivottavasti paranisi pian.

Markkanen oli kuitenkin helvetin hyvä tänään ja torjui SaiPalle pisteen! Tavallaan voi ollaan tyytyväinen tulokseen, sillä Kärpät kuitenkin on ihan eti kalibeerin jengi kuin suurin osa Liiga jengeistä.

Kuitenkaan en usko, että on hirveää hätää, sillä ykkönen sentään toimii, ja kunhan Nokelainen paranee, niin saadaan laajemmin osaamista jengiin. Eiköhän huomenna taas kehuta kuinka hyvä se SaiPa onkaan kun ne rökittää sen betonikansan Kouvostossa. ;)
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
No jospa se sitä tarkoitti. Itse ajattelin hyvätasoista ottelua sellaiseksi, missä molemmat pelaa hyvin.

E. ei kyllä kärpätkään näyttänyt erikoisen hyvältä minun silmiin
No sanotaan näin, että jos SaiPa pelaisi yhtä jäätävää viisikkopeliä niin hyökkäys- , kuin puolustussuuntaan, niin olisin jo valmistelemassa toria kultajuhlia varten. Vieraspelaamisen ei tarvitse olla kaunista, kunhan puolustat tiiviisti ja teet maalit paikoista. Valitettavasti vieraspeliä pelasi tänään enemmän SaiPa, kuin Kärpät.
Ja tämä on siis täysin oma mielipiteeni.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ehkä se meinas oman joukkueen peliä:) Olihan toi aika kylmänviilee vieraspeli Kärpiltä. SaiPa taas oli täysin aseeton.

Ehkä aseeton ekassa erässä, mutta oli siinäkin erässä SaiPalla ihan hyviä sektoreita tehdä maali. Toisessa erässä jopa enemmän. Yritykset oli vaan huonoja, hätäisiä ja terävyys puttui. ei tosin Kärpätkään osunu omista paikoista. Heiltäkin puuttui terävyys Jussilla höystettynä. Parempaa SaiPaa Kärppiä vastaan kuin viime kaudella. Silloinhan se vasta tylsää oli. Nyt ei ollut tunnetta SaiPalla niin paljon kuin syksyllä, millä peli olisi voitettu.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Eihän tuo eilinen ollut kovin hurmoksellinen ottelu, mutta toivottavasti tänään mennään toiseen äärilaitaan Kouvolassa! Itse en ole (taaskaan) kovin huolestunut tilanteesta. Jos SaiPa ottaa yhdenkin pisteen sarjan ylivoimaiselta voittajasuosikilta pelaamalla itse helvetin huonosti, niin "palaamalla normaalille tasolle" pisteitä ropisee mukavasti.

Minä kun tykkään tonkia tilastoja, niin laitanpa tähän Liigan sivulta poimitun SaiPan alkukauden ± taulukon. Ensin puolustajat ja sitten hyökkääjät, nimen jälkeen tulee pelatut ottelut, ±-saldo ja keskimääräinen peliaika.

Carson, Brett 37 13 18:48
Larsson, Johan 36 12 18:41
Lappalainen, Lasse 35 6 14:25
Backman, Simon 37 5 18:37
Mäkinen, William* 9 4 9:00
Maalahti, Kalle 34 3 19:16
Huhtanen, Miika* 2 -2 4:50
Savilahti Nagander, Per 14 -2 18:12
Lofquist, Sam 35 -7 19:59
Riikola, Simo-Pekka 20 -8 11:47

Koho, Ville 33 13 14:43
McIntyre, David 36 11 17:56
Nokelainen, Petteri+ 10 10 17:06
Strömberg, Kim 36 7 15:59
Venäläinen, Sami 37 5 14:53
Hämäläinen, Ville 37 2 13:28
Jokinen, Tommi 37 2 16:09
Leivo, Tomi 34 2 12:19
Vainikainen, Ville* 22 1 9:27
Rau, Chad 37 0 17:41
Kettunen, Janne* 3 -1 9:17
Järveläinen, Ville 24 -2 11:31
Järvinen, Matti 37 -3 17:44
Kuronen, Mikael 29 -4 10:18
Virkkunen, Valtteri 33 -7 12:12

Carsonin ja Kohon edellä koko Liigan ± tilastossa on vain Sebastian Aho (+19) ja Valtteri Kemiläinen (+14). Petteri Nokelaisen saldo +10 kymmnesessäpelatussa ottelussa on kovaa valuuttaa, toivottavasti tahti jatkuu.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Eilisen pelin jälkeen on mielestäni turha nimetä ketään yksittäistä pelaajaa epäonnistujaksi, Kärppien pelityyli vain aiheuttaa virheitä milloin kellekkin.
Liikkeessä Kärpät oli hiukan SaiPaa edellä, mutta ei niin paljon, että tilanteita ei olisi saatu luotua vaan kiireen tuoma kiekollinen epävarmuus oli mielestäni suurin syy vähiin tilanteisiin ja huonoihin ratkaisuihin.
Budjettieron aiheuttama taitoero näkyi jonkin verran, eikä sillä kuuluisalla taistelulla pystytty paikkaamaan tuota eroa.
Kärppien pelityyli on sellainen, että jos/kun Marjamäki alkaa maajoukkueella peluuttaa tuollaista, niin epäilen, että maajoukkuevalmentajan ura jää yhden kauden mittaiseksi, sillä toisista joukkueista ja sarjoista tulevat pelaajat ei kyllä ehdi omaksua tuota systeemiä ennen turnauksen alkua, eikä ehkä turnauksen kuluessakaan.
Ja jos ei jonkinasteista menestystä tule, vaan vajotaan sijoille ynnä muut, niin valmentajan vaihto voi olla silloin edessä.

Mutta katsotaan, aika näyttää olenko ajatukseni kanssa aivan väärässä?
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eilen ei nähty kovin kummoista SaiPaa, mutta ei myöskään huonoa SaiPaa. Peliä ennen jo Marjamäen haaastattelusta kävi ilmi mitä tuleman pitää. Suhteellisen aseettomaksi SaiPa jäi, mutta edellistä kautta paremmin kuitenkin ollaan mukana Kärppiä vastaan. Markkanen oli loistava ja pelasti montakin tilannetta. Myös SaiPalla oli paikkansa, mutta malttia ei löytynyt vaan vähän hätäistä oli! Tosin juuri Kärppien pelityylin takia.

Joukkuetta en tuomitse eilisestä millään tavalla sillä kyllä joukkue yritti vaan ei lääkkeitä löytänyt. Varsin puuduttavaa katseltavaahan tuo oli Kärppien hoitaessa ottelun erittäin hienosti sillä tyylillä jota Marjamäki halusikin. SaiPalle jäi kuitenkin piste ja olen siihen tyytyväinen tällä erää.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika kova väite siihen nähden, että nyt Strömbergillä on alla 22 ottelua Liigaa tällä kaudella ja tasan kahdessa ottelussa hän on tehnyt maalin. Jos Strömberg jatkaa samalla tahdilla (maali joka yhdessätoista ottelussa) ehtii hän tehdä runkosarjassa vielä kolmessa ottelussa maalin. Tehdäkseen runkosarjassa tuon sinun mainitsemasi 10 maalia Strömbergin pitäisi siis viettää yksi neljän maalin ilta ja tehdä kaksi hattutemppua. Lisäksi jos Strömberg tekee tuon mainitsemasi 10 maalia, tulee hänellä olemaan kauden päätteeksi 14 maalia. 14 maalia tai enemmän teki viime kaudella SaiPassa tasan yksi pelaaja.

Enää uupuu 5 maalia... No ainakin tekee sen 10 yhteensä ja itseasiassa uskon että tekee vielä sen viisi minkä lupasin.
 

ahal

Jäsen
Sumulaakson KooKoo-matsista on vaikea sanoa oikein mitään järkevää. Vieraat olivat hyvin valmistautuneita, vaikka isännät ekaa erää hienokseltaan veivätkin. Tasatilanne ok. Toisessa erässä sitten kaikki muuttui, pitkälti OPG:n vitosen siivittämänä ja Cloutierin pomputtelun ja koomailun vuoksi. KK:n pelihuumori katosi lähes veitsellä leikaten ja loppu meni räpeltämiseksi. SaiPa ei joutunut enää ahtaalle turhautuneiden mustapaitojen kanssa. 60 % saipalaisista pääsi pisteille ja kärkimiehet vahvistivat asemiaan pistetaulukoissa. Ei tällaisia matseja silti montaa jaksa kauden mittaan katsella.

Keltamusta fanipääty oli mukavaa seurattavaa, vaikkei kaikki ruudun kautta välittynytkään sohvalle asti. Sinne ehdin itsekin vasta kolmannessa erässä töiden takia, loput tiirailin jälkikäteen.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan pelit ovat tähän asti jääneet nettiseurailun varaan mutta Kouvolassa oli pakko käydä kun eräs sidosryhmä järjesti vuotuisen jääkiekkoillan.

Tuon perusteella en ennusta SaiPalle mitalisijoja. Ensimmäinen erä oli oikeastaan ainoa mikä antoi mitään osviittaa kiekollisesta pelistä ja minun silmääni Kookoo vei sitä hienokseltaan. Maalipaikat olivat vastustajalla järjestään vaarallisempia ja SaiPalla puolestaan laukaukset, kun niitä saatiin aikaiseksi, suuntautuivat melko lailla logoon. Mutta se on SaiPan hyökkääjien kunniaksi sanottava, että kun sinne maalin eteen sitten päästään, on toiminta sähäkkää. Kyllä SaiPan peli minun silmääni kovasti Markkasen ja uhrautuvan puolustuksen varassa kelluu, ja näköjään on myös hyvin tuloksellinen pelitapa. Ei siis valittamista. Lanka vain on mielestäni kovin ohut.

Toisesta ja kolmannesta erästä ei ollut oikein mittariksi, kun Kookoon peli levisi siihen vitoseen. Ihmettelen kyllä miksi, sillä SaiPan ylivoima ei kuitenkaan nyt mitenkään erityisen murhaavaa ollut. Mutta riittävän hyvää.

Kannattajaporukalle on muuten nostettava vielä hattua, upeaa toimintaa alusta loppuun.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ihmettelen kyllä miksi, sillä SaiPan ylivoima ei kuitenkaan nyt mitenkään erityisen murhaavaa ollut. Mutta riittävän hyvää.

No jaa... Kookoo otti neljä pikkukakkosta ja yhden 5 minuutin jäähyn. SaiPa teki Kouvolassa neljä ylivoimamaalia, ja Jokisen maalikin syntyi heti jäähyn päättymisen jälkeen. SaiPan ylivoima on tilaston mukaan Liigan tehokkainta. Murhaavampi YV menisi jo melkeinpä Överkill -osastolle!
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä SaiPan peli minun silmääni kovasti Markkasen ja uhrautuvan puolustuksen varassa kelluu, ja näköjään on myös hyvin tuloksellinen pelitapa. Ei siis valittamista. Lanka vain on mielestäni kovin ohut.

Lähes poikkeuksetta menestyvän joukkueen pelitapa vaatii erityistä uhrautumista sekä alakerralta että maalivahdeilta. SaiPa on nyt pelannut nyt 15 edellistä ottelua päästäen keskimäärin 1,93 maalia per ottelu. Pieni maalimäärä omissa antaa siis edellykset melkeinpä mihin tahansa.

Eikö tällä SaiPan sapluunalla ole siis mielestäsi menestymisen aineksia? Lanka on vahva, jos hyökkääjätkin osallistuvat viisikkopeliin sitoutuneesti ja samalla mättävät aimo annoksen tehoja toisessa päässä. Ja sitähän joukkue on jo tovin toteuttanut.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joillekin tuntuu olevan ihan sama mitä SaiPa tekee, tai millaiset on tulokset. Joku siinä kuitenkin mättää ja pahasti ja on potentiaalinen katastrofi muhimassa ja muuten vaan tuurilla ja/tai väärillä keinoilla saavutettuja asioita.

Itse näen asian niin, että SaiPa on ihan yhtä kiinni mitalissa (väriä en mene arvailemaan) kuin moni muukin seura. Sijoitus kuuden joukossa on täyttä realismia, mutta ei se toki helpolla tule, mutta edelleen: ei tule muillakaan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitäisi saada tuo Nieminenkin iskuun ennen poffeja. Peliaikaa ja onnistumisia jotta saisi joukkueen luoton tosipeleihin mennessä. Tahti on kiivas tosipeleissä ja Markkanenkaan mikään nuori enää ole ja tarvitsee palautumisaikaa pysyäkseen terveenä.

SaiPalla on hyvä mahkut tällä kaudella ihan mihin vain mikäli tärkeimmät jätkät pysyvät kunnossa. Olisi todella upeaa ja tärkeää, että Noksu palatessaan pysyisi ehjänä. Voi toki olla, että yksi kärkijätkä vielä tuleekin mut oishan toi Noksu kunnossa pysyessään aikamoinen ase SaiPalle mitalitaistossa.

Huonoja jaksoja tulee jokaiselle joukkueelle pitkässä sarjassa ja tällä hetkellä SaiPalla on hyvä jakso menossa. Myös erikoistilannepelaaminen ailahtelee kauden aikana vähän laidasta laitaan. Uskon vahvasti SaiPan mahdollisuuksiin mennä todella pitkälle sillä joukkueessa on niin paljon hyvää. Myös heikommalla pelillä ollaan perus rutiinilla oltu monesti yllättävänkin vahvoja se on hyvän joukkueen merkki. Uskomatonta työtä organisaatiossa ollaan tehty ja toivotaan sen jatkuvan.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Onkyllä älytöntä, kuinka tehokasta SaiPan ylivoima on ollut, kun miettii, kuinka paljon olen itsekkin kironnut sitä. Ei se ole oikein koskaan toiminut niin helvetin hyvin, mutta yksilöt SaiPalla ovat olleet sitäkin tehokkaampia Raun ja Lofquistin muodossa. Myös McIntyren henk.koht. taidot antaneet oivan lisämausteen yv pelaamiseen. Silti se aina silloin tällöin näyttää huonolta:D Noh, ei valiteta, kun kerran toimii!
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joillekin tuntuu olevan ihan sama mitä SaiPa tekee, tai millaiset on tulokset. Joku siinä kuitenkin mättää ja pahasti ja on potentiaalinen katastrofi muhimassa ja muuten vaan tuurilla ja/tai väärillä keinoilla saavutettuja asioita.
"Only the paranoid survive." -Andy S. Grove, Intelin pitkäaikainen tj.
 

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Omaankin silmään YV on ollut välillä karseeta katsottavaa. Asiaa ehkä huijaa se, että kun YV ei ole toiminut, se näkyy ettei edes alueelle päästä. Ja mielestäni se on ollutkin oikeastaan ainoa ongelma. Tekeminen hyökkäysalueella on ollut hyvää, kiitos rauhallisen , välillä jopa verkkaisen näköisen tekemisen takia (Lue: T. Jokinen & kump.). Myös Strömberg on tuonut, ulkomaalaisia unohtamatta, hyvän lisän YV pelaamiseen, esimerkkinä KooKoo-pelin avausmaali.

Tässä piilee kuitenkin vaara pudotuspelejä ajatellen, kun joukkueet tiivistävät puolustuspelaamistaan. Santanen saisi keksiä vähän lisää variaatiota. Nyt avauspelaaminen on YV:llä ollut sitä, että pudotellaan kiekkoa alaspäin, kunnes kiekko on McInteryllä, joka kieputtaa kiekon alueelle. Tulee mieleen takavuosien Mestarit 1,2,3 elokuvat. Voisi välillä kokeilla vähän perinteisempiäkin hakuja.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kovasti herkkänahkaista tämä SaiPan kannattajakunta. Yritin vain kertoa, että Kouvolassa pelatun ottelun ensimmäisen erän otteiden perusteella SaiPa on sarjataulukossa korkeammalla kuin mitä kentällä nähty antaisi ymmärtää. Tähän yritin tarjota yhdeksi selitykseksi maalivahtipeliä ja puolustustyöskentelyä, joiden en kuitenkaan katso yksin riittävän aivan "päätyyn asti". Hyökkäyspäässä ei mielestäni esitetty tuon erän aikana mitään sellaista mikä puoltaisi esim. ylivoiman olevan "murhaavaa".

Mutta pisteethän tässä lajissa vain lasketaan ja niitä on nyt tuolla pelillä tuon verran. Ei siis valittamista.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Omaankin silmään YV on ollut välillä karseeta katsottavaa. Asiaa ehkä huijaa se, että kun YV ei ole toiminut, se näkyy ettei edes alueelle päästä. Ja mielestäni se on ollutkin oikeastaan ainoa ongelma. Tekeminen hyökkäysalueella on ollut hyvää, kiitos rauhallisen , välillä jopa verkkaisen näköisen tekemisen takia (Lue: T. Jokinen & kump.). Myös Strömberg on tuonut, ulkomaalaisia unohtamatta, hyvän lisän YV pelaamiseen, esimerkkinä KooKoo-pelin avausmaali.

Tässä piilee kuitenkin vaara pudotuspelejä ajatellen, kun joukkueet tiivistävät puolustuspelaamistaan. Santanen saisi keksiä vähän lisää variaatiota. Nyt avauspelaaminen on YV:llä ollut sitä, että pudotellaan kiekkoa alaspäin, kunnes kiekko on McInteryllä, joka kieputtaa kiekon alueelle. Tulee mieleen takavuosien Mestarit 1,2,3 elokuvat. Voisi välillä kokeilla vähän perinteisempiäkin hakuja.
Siis oikeasti, jos kaverit ei 5-3 saa tuotua alueelle, niin jokuhan siinä mättää..
Maaleja kuitenkin tullut, niin hyvähän se.

Omasta mielestä tuo maalien onnistuminen on tullut, kun on lopetettu itsepäisesti Löfquistille joka tilanteessa syöttäminen. Välillä vastustajan alivoima sijoitti kaksi miestä sille reunalle ja silti sinne väkisin syötettiin..
Toinen ylivoimaan vaikuttanut(omasta mielestä) asia on, että tuo meidän ykköskenttä hankkii ne jäähyt ja ylivoima joudutaan aloittamaan aina sillä kakkosylivoimalla. Kakkosylivoimalla on vaikeuksia tuoda sitä kiekkoa alueelle, koska siinä on pari suht verkkaisesti luistelevaa kaveria.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yritin vain kertoa, että Kouvolassa pelatun ottelun ensimmäisen erän otteiden perusteella SaiPa on sarjataulukossa korkeammalla kuin mitä kentällä nähty antaisi ymmärtää.
Aika lyhyt otanta arvioida, mihin sarjataulukossa kuulutaan. Omasta mielestä pitkässä juoksussa maaliero kuvaa aika hyvin sen mihin kuulutaan sarjataulukossa ja sen perusteellakin ollaan selkeä TOP4-joukkue.

Kaikenkaikkiaan tilanne näyttää tällä hetkellä positiiviselta. Meillä on hyökkäyssuuntaan liigan kärkipelaajia(McI, Rau, Löfqvist), johon toivoisi vielä leveyttä lisää Noksun+sen toivotun hankinnan muodossa. Kärjen takana hyökkääjien maalimäärät tässä vaiheessa erittäin hyviä (Strömberg 9, Jokinen 8, Leivo ja Järvinen 7, Virkkunen 6 jne.). Tähän vielä lisäksi puolustussuuntaan luotettavat ja kokeneet alaketjun sentterit. Puolustuksessa on monipuolisuutta ja leveyttäkin. Vaikea tässä vaiheessa suuremmin valittaa, eikun kohti runkosarjan kakkostilaa.., toki hieman heikompaankin sijaan voi olla ihan tyytyväinen.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Yritin vain kertoa, että Kouvolassa pelatun ottelun ensimmäisen erän otteiden perusteella SaiPa on sarjataulukossa korkeammalla kuin mitä kentällä nähty antaisi ymmärtää. Tähän yritin tarjota yhdeksi selitykseksi maalivahtipeliä ja puolustustyöskentelyä, joiden en kuitenkaan katso yksin riittävän aivan "päätyyn asti". Hyökkäyspäässä ei mielestäni esitetty tuon erän aikana mitään sellaista mikä puoltaisi esim. ylivoiman olevan "murhaavaa".

Itse en lähtisi noin paljon analysoimaan hyökkäyspelin toimivuutta paikallisottelun vieraspelin ensimmäisen erän pohjalta. Kotijoukkueella oli kuitenkin pohjalla edellisestä kohtaamisestamme aika kova tappio, joten oli varmasti kova halu voittaa ensimmäinen erä. Vieraspeleihin ei välttämättä kannata lähteä heti alusta hyökkäysvoittoisesti. Vieraspeleissä tasatilanteessa vastustajan virheiden kyttääminen on kuitenkin usein hyvä taktiikka. Ainakin omasta mielestä SaiPa pelasi hyvinkin viisaasti tuon ensimmäisenkin erän, vaikka hieman KooKoo hallinnassa se saatettiin mennä. KooKoon pelihalut saatiin sitten tapettua toisen erän alkuun, kun KooKoon pelaaja otti 5 min jäähyn.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ylivoimapelin toimivuus ja toimimattomuushan on aika suhdanneherkkää touhua. Kun joku kuvio alkaa toimia, niin vastustajat oppivat virittämään alivoimansa sen mukaan, ja niinpä ei esim. Lofquistille enää pystytä niin helposti rakentamaan laukaisupaikkaa, ainakaan viivapakin kautta. Uusia YV-kuvioita tarvitaan varmasti kevään aikana, mutta tämänhän tietysti joukkue ja valmentajatkin tietävät.

Elävänä esimerkkinä tulee mieleen kauden 2008-2009 SaiPa. Syksyllä Nabokov jakeli YV:llä suvereenisti lättysyöttöjä, mutta jossain vaiheessa kaikki vastustajat olivat oppineet sen kuvion, ja sitten ei enää verkko heilunut.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Lofquistin pitää päästä lähemmäs maalia. Sieltä viivasta jos se ampuu, niin tuntuu että kaikki osaa jo pelata sen pois. Mutta kyllähän hän taitaakin aika paljon nousta YV:ssä siihen kaarelle, josta on monta maalia juuri tehnytkin tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Lofquistin pitää päästä lähemmäs maalia. Sieltä viivasta jos se ampuu, niin tuntuu että kaikki osaa jo pelata sen pois. Mutta kyllähän hän taitaakin aika paljon nousta YV:ssä siihen kaarelle, josta on monta maalia juuri tehnytkin tällä kaudella.

Jep, ja syötön pitää tulla mielellään toiselta laidalta puolustusneliön halki, silloin maalivahti on vielä sivuttaisliikkeessä siinä vaiheessa kun Samin laukaus lähtee. Jos syöttö tulee viivan puolivälissä seisovalta pakilta, niin maalivahti lähtee torjuntaan todennäköisesti keskeltä maalia, ja ehtii paremmin peittämään etukulmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös