Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 144 176
  • 868

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kauden ylivoimaisesti paskin esitys hyökkäysuuntaan: todellisia maalipaikkoja 60min aikana NOLLA! Toistan NOLLA! Siis ei vittu mitä paskaa! Jos joku löytää tästä pelistä jotai positiivista, niin melkoinen fakiiri saa olla...no okei, otetaan sen verran takaisin, että puolustaminen oli ok, kerholla oli kaksi paikkaa ja tekivät kolme maalia, eli aika kovalla prosentilla... SaiPan tv prossa laskee kuin lehmän häntä tätä menoa. Eka erään kolme luokatonta yv:tä, jotka sitten huipennetaan siihen 5-3 yv:hen, jossa ei edellekään saada vittu edes yhtään paikkaa!! Ja sekin kävi vituttamaan, että oli tulossa 5-3, eli oisko pitänyt vaa antaa kiekko pois tai ees vetää se maalille, jolloin ois tullut puolisen minsaa kahden miehen ylivoimaa. Mutta ei...sen sijaan päätetiin neppailla kiekon kanssa maalin takana ja viivalla saamatta YHTÄÄN vetoa maalille ja näin kulutettiin se eka jäähy pois. Tietoinen valinta vai järjen vähyyttä?

En odota SaiPan voittavan joka peliä, mutta näillä otteilla hallilla on jatkossakin tyhjää, kuten on ollut nyt kolme viimeistä peliä. Ja ihan ansaitusti. Kyllä fanikin nyt jotain voi vaatia rahansa eteen. Tämänpäiväistä tappiota ennen saatiin neljästä pelistä pisteitä, hyvä niin. Mutta niistäkin pelattiin hyvin sellaiset neljä-viis erää. Tappara peli oli hyvää ja KalPa matsin viimeinen erä ja kait se pelsumatsin eka eräkin oli ainakin yv:n osalta kunnossa. Muilta osin peli on ollut sitä samaa kuraa, mitä se on ollut jo pitkään. Kyllä tässä ihan oikeasti on jotain tehtävä. Eikö Tirkkonen enää saa jengiä syttymään? Mitä tehdä? Vähintään nyt se hyökkääjä tai mieluiten kaksi tuomaan jotain kilpailua, laatua ja tasaisuutta tuohon hyökkäämiseen. SaiPa on sinänsä ihmeen paljon maaleja tehnyt, mutta saldo tullee tippumaan, jos yv jatkuu sellaisen, mitä se on viime pelit ollut ja ylipäätään koko hyökkäyspeli on hemmetin ailahtelevaa. Kuten koko joukkue.
 

Vieraskiertue

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mjooh.... ja mitä tyhjempää hallilla sitä huonommat mahdollisuudet saada peli kulkemaan nyt ja myös tulevina kausina.
Jotain on oikeasti tehtävä, ja yleisö on yksi osa sitä millä jengi saadaan syttymään.
No, heikko esitys oli Hämeenlinnassa eikä siitä muuta. En kuitenkaan hylkää joukkuetta nyt kun kannatusta nimenomaan tarvitaan.

Saa nähdä löytyykö joulutauolla sopivia pistenikkareita, niitä tarvittaisiin vaikka paljon maaleja onkin kauden aikana tehty. Noita nollapelejä vaan on myös tullut liikaa. Vaikka meillä on maalipörssin kärki tarvitaan onnistujia, eihän kukaan joka matsissa voi maaleja mättää. Tai jos niin tekisi, pelaisi jossain muualla kuin meidän liigassamme.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Jep. Tuskinpa juuri kukaan on joukkuetta hylkäämässä, en itsekään sellaista ajattele, jos peli ei kulje. Toki se sen verran voi omalta osaltanikin vaikuttaa, että jos otteet on todella kehnoja, niin ehkä tulee herkemmin jäätyä vain telkun ääreen. En muutenkaan käy kaikkia pelejä katsomassa paikan päällä. Mutta isossa kuvassa on ainaa se joku 500 liikkuvaa katsojaa, jotka häviävät hallista, jos peli on kuraa. Näinhän se vain menee.

Kyllä minä näen, että 1-2 hyökkääjälle ois tarvetta. Toisi kilpailua ja variaatioita. Eri asia on sitten, että onko vahvistuksen kriteerit täyttäviä pelimiehiä saatavilla tällä hetkellä. SaiPan budjettikaan nyt ei varmaan mihin tahansa veny.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Ensimmäinen tehtävä on mielestäni saada muutaman miehen otteisiin terävyyttä ja saada heidät näyttämään edes jollakin tavalla tunteitaan.
Esimerkkinä voisi mainita nimet Järvinen, Strömberg ja Larsson, jokainen heistä on aivan liian tunteettoman oloinen vaikka vastustaja kuinka ärhentelisi, miehet vain poistuvat kivikasvoina paikalta.
Jokainen noista tuo mieleen vanhan sanonnan, "on kuin pystyyn nostettu lapamato".
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vieraspelistä 2 pistettä voittolaukauskisan jälkeen jossa ratkaisijana Chad Rau. Peliä en nähnyt kiitos vaan Ruutu.

Kertokaas te jotka näitte ottelun, että miten SaiPa pelasi noin ylipäätään ja oliko McIntyre jälleen aivan yössä.
 

Bacon

Jäsen
Oli tosi kovaa taistelua. Välillä me hyökättiin ja välillä puolustettiin. Päästiin pelaamaan ylivoimaa sekä alivoimaa. Tehtiin myös maaleja. Valitettavasti päästettiinkin niitä. Loppupuolella SaiPa oli kauheassa rumputulessa. Sitten mentiin jatkoajalle, jossa sattui ja tapahtui erilaisia asioita. Sen jälkeen ammuttiin rankkarit ja me voitettiin.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
No joo. 2p kelpaa kyllä. Itse peli nyt ei mitään elämää suurempaa kiekkojuhlaa ollut, perushyvää taistelua kuitenkin. Toka erässä oli pirteintä SaiPaa ajoittain ja ois jopa voinut ratkaista peli, mutta muutamat paikat tuhrittiin. Viimeinen erä liian passiivista ja kiekon roiskimista. McIntyre on mielestäni edelleen aika kehno. Yhden syötön sai, mutta ei kyllä esittänyt juuri mitään muuta. Enemmän on lupa vaatia herralta. Vähän samat sanat pätee myös Löfquistiin. Ei huono, mutta parempaan pitäisi pystyä. Kumpikaan ei ole todellakaan alkukauden vireessä.

Se mikä vähän huolestuttaa on tuo "liigan paras maalivahtikaksikko"...molemmat päästää joka pelissä 1-2 helppoa. Vaikeaksi menee voittaminen sen jälkeen. Nytkin Tepsin tasoitus oli melkoinen imurointi Jussilta. Mistä kunnon vire molareille? Tuskin tässä maalivahtikaupoille kuitenkaan ollaan menossa...

Peli on tällä hetkellä sellaista keskikastin porukan näköistä, eli sijoitus vastannee peliesityksiä tällä hetkellä. Välillä kulkee, välillä ei, kokonaiskuva kuitenkin ehdottomasti jäljessä sitä alkukauden pirteää jengiä.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eka erä hyvää tekemistä. Toinen ja kolmas erä hirveetä kuraa. Pakko olis saada kohta joku hyökkääjä sytyttämään joukkue taistelemaan voitosta kunnolla. Onhan tässä onneks kuukausi aikaa enään, kun Nokelainen on taas kehissä. Ei taida muitakaan vahvistuksia sitä ennen tulla...
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Onko kellään hajua miksi Maalahden peliaika jäi noin pieneksi kun yleensähän noitten kaikkien pakkien peliajat yleensä ollut yli 10 minuutin?
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
McIntyre on mielestäni edelleen aika kehno. Yhden syötön sai, mutta ei kyllä esittänyt juuri mitään muuta. Enemmän on lupa vaatia herralta. Vähän samat sanat pätee myös Löfquistiin. Ei huono, mutta parempaan pitäisi pystyä. Kumpikaan ei ole todellakaan alkukauden vireessä.

Näille herroille on tainnut käydä se legendaarinen: soppari tehty jo tuleville kausille, joten kaikkea ei tarvitse laittaa likoon joka tilanteessa. DMI keskittyy vain mussuttamaan, kun muukaan ei enää näytä kiinnostavan. Kummasti ne esimerkilliset leaderit muuttuvat tavallisten kuolevaisten joukkoon.
 

ahal

Jäsen
Vaikea kommentoida tarkkaan, kun ei päässyt näkemään. Mutta lukujen valossa aika tasainen matsi, josta alku lupasi oikeaa hurlumhei-lätkää, mutta valmentajien onneksi jäi toteutumatta. Lopputuloskaan ei lie kovin väärin. Ja miellyttää keltapaitoja. Onneksi silloin tällöin joku onnistuu maalinteossa ja pystytään siten tappelemaan voitosta ja pisteistä. Omaan silmääni on pistänyt Venäläisen muutama maukas onnistuminen viime kierroksilla ja tämänkin illan veivi oli mallikas. Venulle vastuuta lisää jatkossakin, ja Tappara-vuosien 20+ pisteet ovat ihan haarukassa. Muita valopilkkuja muuten synkeässä marraskuussa ovat olleet Koho ja Strömberg, mutta esim. Leivon väläytykset ovat jääneet ajoittaisiksi. Larssonilla on pakeista yhä paras +/-luku (+8). DMI:llä ja Löfquistilla on taasen vaikea jakso menossa; en tiedä kauanko saavat kyntää ilman toimia. Vaihtelu virkistäisi, mutta se toteutunee vasta ensi vuoden puolella kun Nokelainen palaa. Toivottavasti.

Ehkä tuo peli vielä kantaa joskus koko matsinkin, nyt oli jo ajoittain hyvää joskin vähin tuloksin.

Muuten tuo sarjataulukko näyttää puoliväliä lähestyttäessä aika paljon siltä kuin itsekin sarjan alkaessa veikkailin. Ainakin ryhmittäin tarkastellen (1-6, 7-10, 11-15). SaiPa kuuluu ihan oikeaan ryhmään.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Minkälainen oli Lappalaisen yritys lopun rankkareissa? Mikähän Lassen valitsemisessa laukojaksi on ideana? Luulisi kuitenkin, että joukkueesta löytyisi parempiakin ratkaisijoita tuohon tilanteeseen.
 

ahal

Jäsen
Spina puolustelee tekoaan Ylen haastattelussa. Oliskohan yhtä pontevasti taklannut, jos vastassa oli joku kolmikosta Lappalainen, Carson tai PSN?
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Spina puolustelee tekoaan Ylen haastattelussa. Oliskohan yhtä pontevasti taklannut, jos vastassa oli joku kolmikosta Lappalainen, Carson tai PSN?

Eihän tuon mussuttajan analyysejä voi kovin tosissaan ottaa, kun näki viime kaudella miten tyhmää jääkiekkoa hän välillä pelaa; lässyttää tuomareille, diivailee, kuumenee ja aiheuttaa omalle joukkueelleen hallaa. Ja jos hän kerran tietää noin tarkkaan miten suomalaiset tuomarit eroavat pohjoisamerikkalaisista, niin miksi sitten antaa tilaisuus tuomarille viheltää isompi rangaistus?

Jotenkin paska maku jää tällaisista selittelijöistä. Miksei voi vaan sanoa, että vituiksi meni, anteeksi ja kumarrus?

Niin ja unohdin tosiaan, että suurin aivotärähdysten aiheuttaja on rintaan kohdistunut isku.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Niin ja unohdin tosiaan, että suurin aivotärähdysten aiheuttaja on rintaan kohdistunut isku.
Tulen huuteleen vieraisiin pöytiin.
Avojään vastapallosta tulee sellainen piiskanisku päähän mikä voi aiheutta esim. lievän aivotärähdyksen jollei niskalihakset kerkee jännittymään. Spina ei osunut suoraan päähän.
Niin ja Spinalle ei tullut jälkiseuraamuksia tilanteesta, mikä oli ihan oikea tuomio.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Tulen huuteleen vieraisiin pöytiin.
Avojään vastapallosta tulee sellainen piiskanisku päähän mikä voi aiheutta esim. lievän aivotärähdyksen jollei niskalihakset kerkee jännittymään. Spina ei osunut suoraan päähän.
Niin ja Spinalle ei tullut jälkiseuraamuksia tilanteesta, mikä oli ihan oikea tuomio.

Minä en ole missään vaiheessa väittänyt, että Spina olisi osunut päähän.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Lokakuun puolivälistä alkaneen taaperruksen aikana otettiin 11 ottelusta kaksi voittoa ja yhteensä 8 pistettä. Tämän surkeuden jälkeen on pelattu 7 ottelua, joista on otettu 14 pistettä. Suunta on oikea!
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Strömberg vaikuttaa ottavan sitä 2. ketjun roolia ja tuovan nyt sitä kaivattua leveyttä hyökkäyspään tehoihin. Hyvä homma.
 

ahal

Jäsen
Tappara-voiton avaimiksi laskisin muutaman pointin:
- sopiva ottelurytmitys, edellisestä matsista kolme päivää, energiaa piisasi
- avausmaali varhaisessa vaiheessa
- joukkuepuolustuksen onnistuminen, parempaa kuin aikoihin ml. Jussin normisuoritus
- ns. kakkosketjun onnistumiset

Seuraavaan matsiin on lähes viikko, joten saa nähdä miten pelituntuma säilyy treenatessa. Mukana kuitenkin pyristellään.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
No perkele 3p Kuopiosta, maistuu!! Kypsää vieraspelaamista. Vähän sellainen puoltylsä peli ehkä, mutta kalpan pelit tuppaa olee sellaisia...vielä kun McIntyre heräis, niin eiköhän tää tästä. Top kutoseen edelleen täydet mahkut, vaikka välillä näytti vähän heikolta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.35
  • 4.45
  • 1.61
Ruotsi vs Ranska
  • 1.03
  • 16.00
  • 24.00
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös