Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset ja tulokset kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Rademoottori, 08.09.2017 klo 20.37.

 1. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Aktiivinen pelitapa on muodostunut nyt semiaktiiviseksi. Tämän muutoksen myötä hyökkäyspeli näyttää köyhemmältä, mutta toisaalta myös omissa soi vähemmän. Ei kyllä olla enää hallittu pelejä alkukauden jälkeen...
   
 2. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Kyllä kokonaisuus on toiminut paremmin Ruuskasen ja Lindroosin ollessa täydentämässä pakistoa, kuin Jepen ja Rekosen pakkiaikoina. Lindroos ollut ihan kohtalainen, Ruuskanen toki heikko.

  Oikeastaan on ihme että pelit sujuvat näinkin hyvin, kun koko ajan 3 tai 4 seitsemästä pelaamaan tarkoitetusta pakista on sivussa. Kaikki tarvittaisiin täydessä kunnossa takaisin.

  Miksi sitten esim. Leimun tilalle ei ole hankittu korvaajaa, joka vastaisi edes osin sitä odotusarvoa, joka Leimuun ladattiin kauden alussa? Sopivaa ei ole löytynyt, ei ole rahaa tai sitten Leimun täyteen kuntoon pääsemiseen uskotaan edelleen ja tilalla käytetään Mestispelaajia ja hyökkääjiä? Otin Leimun esimerkiksi, koska hänen paluustaan ja täyteen kuntoon tai edes Liigapakiksi kykenemisestä en isoja odotuksia enää lataisi. Korvaajaa voisi katsella siis pidemmällä tähtäimelläkin.

  Lassenin, Rowleyn ja Maneliuksen uskoisin palailevan kunnossa kehiin kuukauden sisällä. Arvio Rowleyn suhteen oli aluksi nämä ajat ja Lassenin tilannetta arvioidaan joka päivä. Manelius putosi tänään rivistä.

  Mutta vaikka ei olisi loukkaantumisia, niin alkukauden lentoon on vaikea uskoa. Pelitapaa muutettiin ja tehot ovat kadonneet samalla. Voitaisiinko yrittää palata alun energiseen ja raastavaan pelitapaa, jos saataisiin pakit kuntoon?
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Oisko Elimäki?
   
 4. pertteli Jäsen

  Aleksi Mustoselle toivoisi nyt vähän enemmän onnistumisia. Reilulla peliajalla on kasassa 2+6 ja tehotilasto -6. Hyvinhän se siellä pörrää, mutta ei vaan pisteitä kartu. Itse ehkä odottelin kaverilta enemmän. Mutta onhan tässä vielä lähes puolet runnosarjaa jäljellä. Niin ja olihan siellä se loukkaantuminenkin, mutta kuitenkin 21 peliä tilillä.
   
 5. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kusessahan tuossa yleensä ollaan jos pelitapaa kesken kautta lähdetään muuttamaan. Joudutaan harjoittelemaan asioita jotka olisi pitänyt jo olla takaraivossa harkkakaudella.

  Tulee vähän mieleen että nyt ei uskallettu viedä tuota aktiivista pelitapaa päätyyn saakka vaan alettiin pelkäämään kun oltiin sieraimia myöten suossa ja lähdettiin vaihtamaan pelitapaa konservatiivisempaan suuntaan. Ei tuolla jengillä nimittäin ole palaa oikein ketään vastaan perinteisimmillä pelitavoilla. Kyllähän siellä tuli niitä läpiajoja, yv-hyökkäyksiä sun muita vastustajille mutta omaan silmään siinä yliaktiivisessa pelitavassa oli silti paljon enemmän potentiaalia jos nuo oltaisiin saatu karsittua pois. Noh ehkä ei vain pakkien taso riittänyt kun puolet loukkaantuneena jatkuvasti kuten @Brett tuossa ylempänä totesi.
   
 6. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Samalla pelien seuraaminen on muuttunut selvästi tylsemmäksi. Peruuttelemalla tulevat voitot tai niukat tappiot eivät jaksa innostaa sen alkukauden todella viihdyttävän pelityylin jälkeen. Samalla myös tulos on ollut heikompi, joten vaikeaa tästä uudistumisesta mitään positiivista on löytää. Tämä Pelicans ei ole kevään musta hevonen, vaikka toisin veikkasinkin vielä lokakuussa.

  Petun aika uhkaa lässähtää tavalliseen tylsään säälitaisteluun. Nieminen aloittaa sitten oman oppimisprojektinsa ensi kaudella, joten tulosta on turha odottaa ihan hetkeen.
   
 7. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Kuten alkukaudesta oli palstalla puhetta, vahvasti paineistava pelitapa on tehokas, mutta kuluttava. Pitäisi pelin sisällä pystyä vaihtamaan pelitapaa kevyempään.
  Sinänsä alkukauden aktiivinen pelitapa toimi, mutta toi mukanaan nähtyjä ongelmia loukkaantumisten muodossa.

  Itse uskon, että toimiva pakisto on se johon pitäisi panostaa loppukauden peleihin.
  Lindroosin nappaisin rotaatioon mikäli mahdollista. Mies on itse asiassa plusmiinus-tilaston jaetulla kärkisijalla (+2) Sulakin kanssa.
   
 8. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Jonkinlainen ammattiylpeys ja arvokkuus olisi tänään ollut mukava pitää. Paskan vitut.
   
 9. Toppeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Pelicans
  Vittu mitä paskaa ja Sulakin on pelaamassa jotain haistapaska maajoukkueturnausta.
   
 10. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ei todellakaan kannata edes unelmoida enää mistään pitkästä keväästä jos ei pärjätä edes liigajumbolle, v*ttu.
   
 11. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Ja sieltä lisää paskaa housuun. Aivan käsittämätöntä.
   
 12. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Vittu miten kuritonta paskaa. Vaihan toiseen peliin, ennen ku katkee verisuoni päästä.
   
 13. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Jos Nurminen ei olisi seuran omistajistoa niin nyt kyllä alkaisi olemaan jo valmennusjohdon potkut lähellä. Ei tuo materiaali noin huono ole...

  E: Ja nyt siellä näköjään viljellään jo 0-5 träppiä Jukureita vastaan. Vittu Jukureita :D
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2017 klo 19.06
 14. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Nyt ei kyllä mikään toimi. Kauheaa kuraa. Kolme mestis-pakkia tuottaa ilmeisesti pelitapaan suunnatonta epäluottamusta joukkueen sisällä.
   
 15. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Tulepas Pelicans pois sieltä toisten jaloista pyörimästä. Siellä on peli.

  Neljä jäähyä otettu jo ekaan erään ja yritetään selviytyä tolla kusisella puolustusosaamisella. Nyt mennään lujaa päin seiniä.
   
 16. Jari66 Jäsen

  Kyllä siellä on valmistauduttu ihan johonkin muuhun kuin tämän illan peliin. Toivottavasti pojat on löytäneet Mikkelistä hyviä joululahjatuliaisia.

  Surullista on jos Petun pelikirja romahtaa kolmen pakin poissaolosta.
   
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No kyllä noillakin pakeilla parempaan pitäisi pystyä. Turhaa selittelyä, ei Jukureiden rosteri ole sekään kummoinen. Tämä on jo huolestuttavaa.

  Alkaa usko loppua tämän kauden osalta.
   
 18. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Tekee varmasti hyvää nuoren kassarin itseluottamukselle kun vaihdetaan nyt jo toisessa peräkkäisessä esiintymisessä jo varhaisessa vaiheessa pois maalista..not. Mitä saumaa Voutilaisella oli oikeastaan yhdessäkään noista maaleista? Pelicans pelasi joukkueena aivan älyttömän paskan erän taas vaihteeksi. Olisin pitänyt Voden maalissa.
   
 19. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juuri näin. Minkä vitun takia tuloksellisesta alkukauden pelitavasta luovuttiin loukkaantumisiin vedoten? Tappioita katsoo mielummin, kun peli on viihdyttävää ja kaikki laittaa sata lasiin. Tulkoon välillä vaikka läpiajoja omaan päähän. 3-1 kavennus helppo esimerkki tästä.
   
 20. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Siitä luovuttiin siinä vaiheessa, kun alkoi tulla turpaan pelistä toiseen. Puolustus ei kai riittänyt tuohon pelitapaan ja jos näin oli, niin se ei todellakaan tämän illan materiaalilla riitä edes Liigapeliin. Mutta kyllä tällaisista peleistä pitää saada pisteitä vajaallakin materiaalilla. Miksi sitä kunnon pakkia ei pystytä tuonne hankkimaan kun 4 vakiopakkia on sivussa? Sääleihin pääsykin tulee olemaan kiven takana.
   
 21. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Nyt loppui kyllä Ruudun tilaus. On tässä sen verran elämässä muutenkin puuhaa, ettei tuosta jaksa maksaa.

  Että jotain hyvää tästä kriisistäkin seuraa. Säästyy rahaa.
   
 22. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tuolta se näyttää kun vaihdetaan pelitapaa kolmasosakauden jälkeen. Samalla pakit loukkaantuu ja myydään/päästetään pois paras maalintekijä ja kovimmassa nousukunnossa oleva pelaaja. Paikkoja oli tänäänkin tehdä maaleja, mutta ei ole itseluottamusta tekopaikoissa eikä kyllä ole yhtäkään kunnon maalintekijääkään tuossa jengissä, se yksi ainoa mikä oli, myytiin. Tekopaikatkin on suurimmaksi osaksi suhteellisen näennäisiä mihin maalivahdit ehtivät mukaan helposti.

  Mennyt maku koko touhuun, joukkue täynnä perkeleen puukäsiä paskalla pelitavalla ja puolet pakeista mestiksestä tai puolikuntoisia, lopputulema on taattu.

  Lyhyt kevät tulossa näillä otteilla.
   
 23. flow Jäsen

  Viime vuonna talven otteluruuhkassa tais ketju Erkinjuntti-Tyrväinen-Sopanen kairata kokemuksellaan otteluja. Taisi Hodgman olla jo kanssa mukana . Jypin peliä kun katsoi niin tuli kokeneita jätkiä ikävä.

  Jalkava voi olla osan kaudesta mutta kausi on pitkä. Johtajuutta pitää vaan löytyä tai muutama kokenut pelaaja tarvitaan sisään.

  Pelsut on hintansa suhteen aikas oikealla paikalla sarjataulukossa.
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sijoitus ei ole suurin ongelma, vaan heikot peliesitykset jo pidemmän aikaa. Näiden aikana myös sijoitus on romahtanut ja jatkaa laskuaan, mikäli hommaan ei saada muutosta.

  Viimeisen reilun kuukauden peliesitykset eivät vastaa materiaalin tasoa.
   
 25. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Niinhän se diili Bornan kanssa tais alkujaankin olla, että hakee KHL -paikkaa.
  Jos oltais jollain tapaa voitu tuo estää, niin mikä sitten olisi ollut Bornan motivaatio yms?

  Siitä kuitenkin samaa mieltä, että Bornaa tuo joukkue huutaa ja ei kyllä tällä hetkellä ole kiva katsoa melkolailla yhtäkään peliä.

  Suhteellisen tehotonta pelaamista ja tuntuu ettei oikein koskaan päästä helpolla vetopaikoille.
  Jos päästään, niin usein menee plekseihin.

  Kautta on kuitenkin jäljellä ja toivotaan, että joulutauko tekee tehtävänsä.