Peliesitykset ja suoritukset kaudella 2020–2021

  • 279 601
  • 3 246

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo katseet ensikauteen. Tää kausi oli tässä. Sääleis ollaan. Peli on kuraa ja Iikka sekä Hanu on muutaman pois. Mulle ihan sama nuo sääliläpsyttelyt.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miten voi olla viime viikon hyvä vire vain muisto? Viikosta tiesin tulevan vaikea, mutta vähintään kolmea pistettä lähdin odottamaan ja Lukko/TPS mahkut lisä pisteisiin. Nyt saatin yksi piste... ei hyvä
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä oli paska peli. Jukurit vei mailahäirintäpeliä 100-0. Omat syötöt luistimiin. Alivoima passiivista ja ylivoima paskaa.

Jatkoajalla kiekko oli yhteensä 5! sekuntia meillä, eikä silloinkaan kunnolla hallussa.

Päivän ainoa positiivinen oli Tyrväinen. Tyrväisen ja tsekkien sopisi jatkavan samassa vitjassa.
Mitenkähän pärjätään ensi vuonna ilman Björnistä? On taas ne ”Kousan” eli joukkueen tärkeimmän pelaajan saappaat täytettävänä....
 

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Näyttää junnujoukkueelta ja nuorihan se onkin. Siis siinä, että joku vastoinkäyminen voi hajottaa pakan kokonaan eikä sieltä oikein pysty kukaan hinaamaan muita kohti valoa. Noh, pari kaveria tulee mieleen, mutta niitä ei varsinkaan 2 erästä eteenpäin nähty. Oli kyllä tekemisessä hirveä ero esimerkiksi lukko-otteluun. Väärään suuntaan menee kehitys tällä hetkellä. Mutta onhan se selvä, ettei se näin mene, tulee myös hyvääkin tekemistä.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Mitä helvettiä täällä vingutaan? Tää kausi nyt ei vaan ole vielä tässä, pelejä on hyvin jäljellä ja kausi on ollut kokonaisuutena hyvä.
Jos joku olisi sanonut ennen kautta että taistellaan tässä vaiheessa suorasta pudotuspelipaikasta ja että oltiin jossain vaiheessa pitkään sijoilla 2-4, niin olisin pitänyt jo tätä projektia onnistuneena.

Toi joukkue kuitenkin ansaitsee fanien tuen, vaikkei paikalle päästäkään, siellä on enemmän onnistujia kuin epäonnistujia [vertaa viime kauteen] ja ne on antanut hienoja hetkiä jo tähän asti. Käsi pystyyn nyt ne jotka yllättyy siitä että kun joukkueen kaksi parasta pistemiestä jotka on yhdessä painanut 75 pistettä otetaan pois pelistä, niin pelin taso vähän heilahtaa? Tänäänkin noustiin tasoihin ilman kumpaakaan niistä, vaikka selkeästi sentterit alkoivat jo olla aika puhki. Voittokaan ei ollut kovin kaukana hei.
Lukkoa vastaan oltiin hyviä, Lukko vaan on Liigan ylivoimaisesti paras jengi, mutta me oikeastaan hallittiin sitä peliä.
Tepsiä vastaankin oltiin pari erää hyviä, sitten peli lähti hanskasta kolmannen erän alussa..
Tänään ulosajoon asti oltiin hyvin pelin päällä. Chlapik muuten pelasi parhaan pelinsä täällä kiekollisesti.

Mutta nyt loppuu toi vinkuminen, tää kausi ei ole tässä. En usko Iikan pitkään saikkuun ja Björninen palaa kyllä. Sitten me ollaan taas se sama jengi mitä oli Lukkoa vastaan. Vaikka oltaisi sääleissä, mitä sitten. Kun jengi olisi terveenä, meillä on ihan hyvä joukkue kasassa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
En nyt luovuttaisi myöskään vielä... Pleijareissa kaikki mahdollista, paljon on toki kiinni siitä, mikä joukkueen terveystilanne.
Bartoon kova luotto maalinsuulla, että tulee napsu lisää varmuutta työskentelyyn, kun tosipelit alkaa.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ihan jo pelottaakin ajatella tulevan viikon Kärpät ja Lukko pelejä ilman Iikkaa ja Hanua, kun Jukureita vastaan taso on tämä.
Älähän nyt, Kärpät oli varamiehisenä varsin kevyt. Lukkokin on kaadettavissa (esim. Sport). Älä siis pelkää tulevaa lainkaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Vähän oli kyllä helppo kiekko Bartolle, ilman maskia etunurkasta sisään.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo o. Peli ihan täysin 50-50 ja kaksi helppoa veskarille.

Tiedän että Barto ottaa kovissa peleissä kaikki kiinni mutta ensin pitäisi päästä niihin peleihin.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näkee myös jo etukäteen, että Pelsulle tulee kärppäpakeilta lahjoja tänään. Toivottavasti niistä saataisi sisään
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös