Peliesitykset ja suoritukset kaudella 2020–2021

  • 279 616
  • 3 246
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kummasti se peli alkaa kulkemaan, kun kapteeni ja Bartosak takaisin. JYPillä kuitenkin oli kolme voittoa alla ennen tätä iltaa.
Joukkueen kaksi tärkeintä yksittäistä pelaajaa omilla pelipaikoillaan, näin se on.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Saattaapi tuo EHT höntsäily harmttaa hieman kauden päätteeksi, jos pistepörssin voitto jää parin pinnan päähän. Tosin voitto on edelleen omissa käsissä, vaikka Hanu missasi paljon pelejä.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt ei ainakaan tuhlailtu paikkoja. Yksi pieni nukahdus omissa nyt ei paljon paina, jos painaa 7 uunia. Hyvä. Tai no oishan tää voinu olla vaikka 10-1 toisaalta, mutta jätetään niitä vielä seuraaviin peleihin.
 

Koffeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
PELICANS & SUOMEN PAINIMAAJOUKKUE
Tuli katseltua peli näin jälkikäteen. Olipas hieno esitys näin hieman heikomman jakson jälkeen !
Jämsen - E. Vilén on aivan loistava kaksikko. Ei voi kun ihailla tuota yksilötaidon määrää mitä pojilla on. Uskomattoman rohkeita kiekolla.

Kapteenilta väkevä paluu. Taistelee kyllä tosissaan pistepörssin voitosta jos tahti jatkuu samana.

Gymerille soisin onnistumisia. Frankilta huippupeli ja muutenkin tuo ketju näytti pirun hyvältä tänään. Paiskii kovasti töitä joten olisi kiva jos hänelläkin ketsuppipullo aukeaisi ja hakkaisi muutaman kaapin.

Plussaa myös pakkien maaleille tänään. Bergman&Lindroos-kaksikolle littipeukku.

Innolla odottelen uutta Tshekki-vahvistusta peleille. Jotenkin hyvä fiilis tästä.
 

J-H

Jäsen
On se Kapteeni vaan päälikkö,kyllä tässä voidaan vaan sanoa että kyllä se sota joskus yhtä miestä vaan kaipaa!! Vaikka vastustaja oli kyllä pas.. Niin jotenkin vaan näky kun Barto ja Hanu tuli takas,niin joukkueen ilme oli erillainen. Kun tulee onnistumisia jätkille,niin se näkyy kyllä itseluottamuksessa ja se näkyy kyllä sit peleissä. Toivotaan nyt että kaikki pysyy ehjinä ja terveinä ja Hanu ja Barto ei lähtis vikaan maaottelu treeni peleihin!! Se olis Taas joukkueelle liikaa!
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Ei kait kukaan mitään sampanjoita ole poksutellut. Kyllä joukkueen heräämisestä pitkän aneemisen jakson jälkeen saa ja pitää olla tyytyväinen ja ehkä vähän iloinenkin.

Meillä on liigan paras kapteeni ja paras veska.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuolla on isot porukat heränneet ja sen lisäksi KalPa ja TPS:kin pelaa juuri nyt hyvää kiekkoa, haastavaa tulee olemaan. Lukko nyt on aika omassa luokassaan kun isoja pelejä pelataan,otaksun. Toki heillä on se kuuluisa Tappara-kammo.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Jyvikset saa hyydytettyä Pelicansin pelin --> pitkiä kiekkoja, syötöt vähän sinne päin ... jotakin tuttua tässä peliesityksessä on.
 

J-H

Jäsen
Toi gymer ei vaan tuo tohon 2 kenttään mitään lisä arvoa!!
hieno maali 2 YV:ltä
Tanuskin istuisi siihen paremmin,gymerillä ei löydy mitään muuta kuin hyvä suora luistelu.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Jypi otti opikseen viime pelistä. Ei se ole niin pihalla enää, vaikka alakynnessä onkin. Vähämaaliseksi näyttää peli jäävän näillä näkymin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös